Τι μου συμβαίνει?

63 5 0
                                    

"Τι μου έχεις κάνει ρε γαμοτο?"

Angel's POV#
Τον κοίταζα παραξενεμένη με αυτό που μόλις ειπε. Τι εννοει? Τι του έχω κάνει? Μήπως εννοεί τις Dark Angels που έμπαιναν εμπόδιο στο να "κατακτισει" το L.A.? Άρχισε να με πλησιάζει αλλά αυτή τη φορά όχι απειλητικά. Τα βήματα του ήταν ασταθες και παραλίγο να πέσει κάτω αρκετές φορές όμως κρατήθηκε. Εγώ ήμουν είδη κολλημένη στον τοίχο και έτσι δεν μπορούσα να φύγω εξάλλου δεν υπήρχε λόγος. Δεν τον φοβόμουν αν και έκανε μπαμ από χιλιόμετρα μακριά ότι ήταν μεθυσμένος. 2 με 3 βήματα μακριά από εμένα έχασε τελικά την ισορροπία του και έπεσε κάτω με αρκετή δύναμη. Για ένα λεπτό δεν κουνιόταν και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Οπα κάτσε, γιατί να ανησυχώ εγώ για αυτόν? Στηρίχτηκε πάλι στα χέρια του και άρχισε να γελάει ρωτώντας με συνέχεια γιατί του το κάνω αυτό. Με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και κάτι πήγε να πει αλλά έπεσε πάλι. Δεν ξέρω γιατί αλλά έπεσα και εγώ δίπλα του. Με έπιασε ξαφνικά από τα μάγουλα και με φίλησε χωρίς καν να το περιμένω. Δεν με φίλησε βίαια αλλά γλυκά. Σταμάτησε να με φιλάει και με έχωσε στην αγκαλιά του. Ένοιωσα τόσο αδύναμη. Δεν του είπα τίποτα και απλά έκλεισα τα μάτια μου και κοιμήθηκα στην αγκαλιά του ενώ εκείνος μου χάιδευε τα μαλλιά.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Άνοιξα τα μάτια μου με μια ανεξήγητη χαρά. Πήγα να σηκωθώ αλλά ένα χέρι κρατούσε τόσο σφιχτά την μέση μου που δεν μπορούσα σχεδόν ούτε να αναπνεύσω. Ετριψα το χέρι μου πάνω στο στήθος του άντρα που με κράταγε και αν και δεν ήξερα να ποιος ήταν ένοιωθα ασφάλεια στην αγκαλιά του. Ένα μουγκριτο ακούστηκε λίγο ποιο πάνω από το κεφάλι μου. Γύρισα το κεφάλι μου και το βλέμμα μου συνάντησε το δικό του. Μα, ένα λεπτό, αυτός είναι ο MacCan? Πεταχτήκαμε και οι δύο πάνω ταυτόχρονα φωνάζοντας. Βασικά μόνο εγώ φώναζα.
"Θα σκάσεις γαμοτο σου?" Είπε πιάνοντας το κεφάλι του και κάνοντας εκφράσεις με το πρόσωπο του διχνοτας ότι πονούσε έντονα.

Jason's POV#

Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει από όλα αυτά που καταναλωσα εχθές. Η Angel στεκόταν μπροστά μου φανερά αναστατωμενη και με μια απορία στο βλέμμα της. Ναι μπορεί να είχα μαστουρωσει αρκετά εχθές όμως θυμόμουν κάθε λέξη και πράξη μου. Όμως γιατί η κοκκινομαλλα στο μπαρ μου φάνηκε σαν την Angel? Γιατί όταν νόμιζα ότι ήταν εκείνη ήθελα τόσο πολύ να την αγγίξω? Γιατι της τα είπα όλα αυτά χθες βράδυ ,και το κυριότερο , γιατί ένοιωθα τόσο καλά και μόνο που την αγκάλιαζα? Ακούμπησα την πλάτη μου στον τοίχο που υπήρχε πίσω μου και γλίστρησα προς τα κάτω.
"Τι στο διάολο κα..." προσπάθησε να πει κάτι αλλά την διέκοψα
"Δεν ξέρω τι στο διάολο σκεφτόμουν εχθες ,ούτε για ποιο λόγο στα είπα όλα αυτά. Ότι είπα στο είπα μόνο και μόνο επειδή ήμουν μαστουρομενος οκ? Σκάσε τώρα."
"Όχι δεν θα σκάσω, πόσο ηλίθιος είσαι επιτέλους? Ερχεσε μέσα στην νύχτα και λες ασυναρτησίες και..." είχε αρχίσει να φωνάζει και να μου σπάει τα νεύρα. Σηκώθηκα πάνω απότομα, την έπιασα από την μέση και την κόλλησα στον τοίχο. Ενωσα τα χείλια μας και άρχισα να την φιλαω αργά στην αρχή και έπειτα πιο βίαια. Είχα τα χέρια μου στην μέση της ενώ εκείνη είχε τυλίξει τα δικά της γύρω από τον λαιμο μου. Μα τι κάνω? Απομακρύνθηκα απότομα.
"Είδες πόσο εύκολα μπορείς να σκάσεις?" Της είπα με αρκετή δόση ειρωνίας. Άνοιξε το στόμα της για να μου απαντήσει αλλά δεν πρόλαβε. Ο Ράιαν μπήκε στο "δωμάτιο" φανερά εκνευρισμένος.
"Άσε την γαμημένη σκύλα και έλα να βοηθήσεις την κατάσταση." Ένας πυροβολισμός ακούστηκε από τον πάνω όροφο και αμέσως κατάλαβα τι συνέβαινε. Κατευθύνθηκα προς την Angel.
"Αν όλο αυτό είναι δικιά σου μαλακια θα σε γαμησω μέχρι θανάτου" Έβγαλα το όπλο από την θήκη στο παντελόνι μου και την σημαδεύα ενώ ο Ράιαν την έδενε πρόχειρα στο πάτωμα.
"Ουυυ και τώρα τρέμω McCan" Ειρωνια έσταζε από κάθε της λέξη αλλά δεν είχα χρόνο να της απαντήσω. Βγήκα έξω με τον Ράιαν και ανέβηκα γρήγορα τις σκάλες. Τελικά δεν ήταν οι καριολες της Angel αλλά ο γαμημενος ο Bruse με κάποιους αλλους από την συμμορία του. Δεν χρειαζόμουν ούτε καν το όπλο μου για να του σπάσω την μούρη. Πέταξα το όπλο προς τις σκάλες και άρχισα να τον βαράω. Είχε περάσει λίγη ώρα και ο Bruse ήταν σχεδόν λιπόθυμος όταν μια φωνή ακουστικές από το τέλος της σκάλας.
"Ει, Bruse έλα να δεις τι βρήκα"
Ο Bruse Απελευθερώθηκε από τα χέρια μου ρίχνοντας μου μια απότομη κλωτσιά. Πρην προλάβω να αντιδράσω τον είδα να κατεβαίνει τις σκάλες. Η φωνή έρχονταν σίγουρα από ένα από τα τσιράκια του Bruse όμως τι θα μπορούσαν να βρουν στο υπόγειο είχα μεταφέρει όλο το εμπόρευμα εχθές. Τότε τα μάτια μου γουρλωσαν καθώς μόνο ένα πράγμα μου ηρθε στο μυαλό.'Η Angel'
____________________________________
Photo εξωφύλλου :
Jason McCan

Dark AngelsOnde as histórias ganham vida. Descobre agora