Οι καινούριοι

113 8 0
                                    

Καθόμουν στον καναπέ μαζί με τα κορίτσια και μιλούσαμε για διάφορα θέματα της συμοριας τότε μπήκε μέσα η Αννη τρέχοντας και προσπαθούσε να μας πει κάτι το οποίο ήταν αδύνατο γιατί είχε λαχανιασει από το τρέξιμο. Μόλις ηρεμισε άρχισε να λέει κάτι για μια καινούρια συμορια η οποία είχε έρθει πριν λίγο στο L.A είπε πως λέγονταν Bad Guns έρχονταν από το Λονδίνο και δεν είχαν και την καλύτερη φήμη. Φενονταν αρκετά ανήσυχη και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Πάω στοίχημα πως θα είναι κάτι μυξιαρικα που δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Εξαλου τι φήμη μπορείς να έχεις στο Λονδίνο εκεί ακόμα και η γιαγιά μου εγκληματίας θεωρείτε. Επισεις ποια σοβαρή συμοριας θα είχε για όνομα το Bad Guns? ?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Κατα τις 24:00 πήγε η κάθε μια σπίτι της για να ετοιμαστεί και δώσαμε ραντεβού στην προβλήτα σε 2 ώρες. Από εκεί θα περνάμε την νέα παραλαβή και μετά θα πηγαίναμε σε ένα γνωστο μπαράκι κοντά στην παραλία. Και για όσους αναρωτιούνται όχι όταν λέω παραλαβή δεν ενοω ούτε ρούχα ούτε τίποτα τέτοιο κάτι χαπακια έκστασης μόνο και τίποτα άλλο (αυτή τη φορά).
Με αυτές τις σκέψεις εφτασα κιόλας σπίτι μου, άνοιξα την πόρτα και κατευθύνθηκα κατευθείαν στο μπάνιο όπου και έπεσα μέσα στην μπανιέρα με το ζεστό νερό. Αφού κάθησα εκεί κανένα μισάωρο σηκώθηκα και ανέβηκα τις σκάλες προς το δωμάτιο μου με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρο μου. Άνοιξα την ντουλάπα και κοίταξα τα ρούχα μου προσπαθώντας να βρω τι να φορέσω. Ματα από αρκετή ώρα κατέληξα σε ένα αρκετά αποκαλυπτικό σορτς με το μαύρο μου στρινγκ από μέσα και μια κοντή μαύρη μπλούζα αστραπές. Τέλος έβαλα τις μαύρες γόβες μου ισιοσα τα μαλια μου και βαυτικα ελαφρά. Ναι ξέρω τώρα θα νομίζετε ότι είμαι μια ακόμη πουτανα όμως δεν είναι έτσι. Για να φτασει τόσο ψηλά μια συμορια χρειάζονται θυσίες και εγώ καθώς και τα κορίτσια είμαστε διατεθειμένες να κάνουμε τα ΠΆΝΤΑ. Κοίταξα το ρολόι 1:45 "Γαμότο πολύ θα αργήσω." Πήρα την μαύρη τσάντα-φάκελο μου με τα απαρετιτα χρήματα για τα LSD και το κινητό μου και ξεκίνησα για την αποβάθρα.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Σε 10 λεπτά ειμουν στην αποβάθρα μαζί με τα κορίτσια και προχωρούσαμε προς το καίκι από το οποίο θα περνάμε τα χάπια. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά, παραλάβαμε τα χάπια και το καίκι είχε ίδια απομακρυνθεί αρκετά οπότε αρχίσαμε να περπατάμε προς την άλλη μεριά της αποβάθρας. Ξαφνικά
ακουστικε ένα γέλιο το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο μου φάνηκε τόσο σπαστικό. 5 αντρικές φιγούρες εμφανίστηκαν στην προβλήτα κάνοντας αδύνατη την οποιαδήποτε διαφυγή. Δεν μπορούν να πω ότι τρόμαξα αυτό θα ήταν τέλειο βασικά ίσος να ξαφνιαστικα καλός. Τότε άκουσα έναν από τους άντρες που ήταν γύρο μας να λέει κάτι που με έκανε να θέλω να του τίναξω τα μυαλά στον αέρα όσο τίποτα άλλο.
???-χαχαχα και νόμιζα ότι θα ήταν δύσκολο. Αν μου λέγατε από την αρχή ότι η πιο " σκληρη" συμορια στο Los Angeles ήταν ένα μάτσο κοριτσάκια δεν θα είχα ασχοληθεί καν
Με το που άκουσα την τελευταία του πρόταση ήθελα να του όρμησω και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Είχε αρχίσει να μας πλησιαζει υπερβολικά πολύ και έδωσα σημα στα κορίτσια να βγάλουν τα όπλα τους για πάν ενδεχόμενο. Ο άντρας που μίλησε πριν πλησίασε την Elen και άρχισε να την επεξεργάζεται από την κορφή ως τα νύχια. Δεν τον άδικο η Elen είναι αρκετά όμορφη έχει ξανθά μαλλιά γαλάζια μάτια και είναι αρκετά αδύνατη αν και όχι πολύ ψηλή. Παντός όλο αυτό είχε αρχίσει να μου την δίνει στα νευρα. Επισεις τόση ώρα καμία μας δεν είχε μιλήσει και είμαι σίγουρη ότι μας έχουν περάσει για κότες.
"Και εσύ ποιος υποτίθεται ότι είσαι??" του είπα με υφακι φανερά εκνευρισμένη
" ειι ήρεμα γατούλα"είπε γεμάτος ειρονια και με πλησίασε
Οοοο δεν ξέρει που μπλέκει. Πήγε να πει κάτι αλλά πριν προλάβει να ανοίξει το στόμα του η γροθιά μου είχε προσγειωθεί στο μάτι του τόσο απότομα και δυνατά που το έκανε να πέσει κάτω.
"ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ" του φώναξα και άρχισε να προχωράω μαζί με τα κορίτσια μακριά από την προβλήτα. Οι άλλοι 4 είχανε μαζευτεί γύρο από εκείνον που χτύπησα πριν λίγο και τον βοηθούσαν να σηκωθεί.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Λιπον ελπίζω να σας άρεσε. Η κυρια ιστορία ξεκινάει από το επόμενο part. Αν θέλετε αφήνετε μου σχολεία για να ξέρω αν σαν αρέσει η ιστορία η αν θέλετε να αλλάξει κάτι. Επισεις θέλω να δω συμμετοχή για να συνεχίσω την ιστορία

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα