Σε θέλω

68 4 0
                                    


'Η Angel'
Angel's POV#
Η πόρτα απέναντι μου άνοιξε και ένας τύπος μπήκε μέσα και με κοίταξε, αρχικά με απορία αλλα μετά με ένα πονηρό βλέμμα.
"Ει,Bruse έλα να δεις τι βρήκα"
Σε λιγότερο από ένα λεπτό ο Bruse ήταν απέναντι μου με ένα ειρωνικό χαμόγελο.
Μα τι κάνει αυτός εδώ? Σε λίγο ο Jason μπήκε μέσα μαζί με άλλον έναν. Μόλις είδε τον Bruse ο οποίος ήταν τώρα πισω μου έσφιξε τα χέρια του σε γροθιές ενώ τα χαρακτηριστικά του σκληρυναν. Ξαφνικά ένα χέρι τυλίχτηκε γύρω από την μέση μου και με σήκωσε όρθια απότομα και βίαια.
"Αστην κάτω Bruse, δεν έχεις καμία δουλειά μαζί της." Η φωνή του Jason ακούστηκε πραγματικά θυμωμένη. Αυτός που ήταν μαζί του έσπρωξε την πορτ που βρισκόταν πίσω τους κάνοντας την να κλείσει κάνοντας έναν ανατριχιαστικό ήχο.
"Αλήθεια McCann? Και απο πότε σε νοιάζει εσένα για την κάθε σκύλα?" Ειρωνεία έσταζε από κάθε του λέξη καθώς πίεζε το όπλο στο κεφάλι μου όλο και πιο πολύ.
"Είπα αστην Bruse! "
Μετά από αυτό ένας από αυτούς που ήταν με τον Bruse έριξε μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο του Jason και όπως περίμενα εκείνος αντεπιτέθηκε. Τότε βρήκα την ευκαιρία που ήθελα μιας και ο Bruse είχε αφοσιωθεί τόσο στον καβγά που είχε χαλαρώσει αρκετά το χέρι με το οποίο κρατούσε το όπλο. Το πόδι μου λύγισε και χτύπησε με δύναμη το "ευαίσθητο σημείο" του. Εκείνος έβγαλε μια κραυγή πόνου και διπλωθικε στα δύο ελευθερώνοντας με. Απομακρύνθηκα από κοντά του όσο πιο γρήγορα μπορούσα και κατευθύνθηκα προς την πόρτα. Είχα σκοπό να φύγω και να βρω τα κορίτσια μετά θα κατέστρεφα τον Bruse με κάθε τρόπο και έπειτα σειρά έχει ο McCann. Ξαφνικά και ενώ ήμουν αρκετά κοντά στην έξοδο το σώμα μου συγκρούστηκε με ένα άλλο κάνοντας με να χάσω την ισορροπία μου. Ένα χέρι τυλίχτηκε γύρω μου και με συγκρατήσε. Μα φυσικά, οMcCann. Τον είχα ξεχάσει τελείως. Με γρήγορες κινήσεις με έβαλε πίσω του και με κοίταξε με ένα θυμωμένο βλέμμα.
"Μην κουνηθείς" είπε απλά και γύρισε πάλι προς τον Bruse που είχε αρχίσει να μας πλησιάζει. Δεν ξέρω γιατί αλλά τρόμαξα όταν είδα τον Bruse να χτυπάει με δύναμη το πρόσωπο το Jason. Για πρώτη φορά έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε. Έμεινα ακίνητη. Κάτι με κρατούσε να μείνω εκεί,αλλά δεν ξέρω τι. Αυτος που ήταν με τον Jason πάλευε λίγο πιο μακριά με κάποιον από τους Day Breakers ενώ ένας άλλο κατευθυνόταν προς το μέρος μου. Πριν προλάβει να κάνει κάτι το πόδι μου κατευθύνθηκε με δύναμη σε αυτόν. Για κάποιο περίεργο λόγο τα τακούνια μου ήταν ακόμα στην θέση τους και έτσι το χτύπημα ήταν πιο επίπονο. Να ξέρω ίσος φαίνεται δύσκολο να παλεύεις με γόβες αλλά για εμένα είναι κάτι το συνηθισμένο πια. Σε λίγο ο τύπος ήταν λιποθυμος στο απότομα με αίμα να βγαίνει από την μύτη του. Οι άλλο 2 του Bruse είχαν καταφέρει να φύγουν και με κάποιο τρόπο να βγάλουν και τον φίλο του Jason από το δωμάτιο. Ο Bruse βρήκε την ευκαιρία να πιάσει το όπλο του που βρισκόταν πεσμένο λίγο πιο δίπλα από αυτόν, σηκώθηκε όρθιος και σημάδεψε τον Jason ο οποίος άρχισε να ψάχνει πάνω του για το δικό του όπλο ενώ σηκωνόταν και αυτός σιγά σιγά. Τον άκουσα να βρίζει χαμηλόφωνα καθώς διαπίστωσε ότι δεν είχε το όπλο μαζί του.
"Χαχαχα, απροετοίμαστο σε βρίσκω McCann". Η φωνή του Bruse σπαστικια όπως πάντα με έκανε να χάσω την ψύχραιμια μου αλλά όταν τον είδα να οπλίζει και να στρέφει το όπλο προς τον Jason πάγωσα στην θέση μου. Ξαφνικά ένοιωσα κάτι κριό και αιχμηρό να ακουμπάει την κοιλιά μου. Γαμοτο σου McCann αν είχα τώρα το όπλο μου δεν θα ήμουν σε αυτή την κατάσταση. Μα να μου την στήσει εμένα ο Bruse. Ακόμα θυμάμαι τις αμέτρητες φορές που τον είχα παρατήσει σχεδόν νεκρό όταν προσπαθούσε να καταστρέψει εμένα και τα κορίτσια. Τότε όλα μπήκαν σε μια σειρά στο μυαλό μου. Ο Bruse ήταν από τον Καναδά, όπως και ο Jason, εκεί έφτιαξε τους Day Breakers και μετά ήρθε εδώ. Άρα απο εκεί γνωρίζονται με τον Jason. Από τις σκέψεις μου με έβγαλε η φωνή του Bruse ο οποίος μιλούσε στον άντρα πίσω μου που κρατούσε το μαχερι, το οποίο ήταν τώρα στο μάγουλο μου.
"Nick, κρίμα δεν είναι να χαλάσουμε ένα τόσο ωραίο πρόσωπο? Ε Jay" είπε με τόση ειρωνεία που μου ήρθε να ξεράσω.

Jason's POV#

Είδα τον Nick να βγαίνει πίσω από το μεγάλο τραπέζι και να πλησιάζει την Angel. Πριν προλάβω να αντιδράσω είχε τοποθετήσει ένα μαχερι στην κοιλιά της και το ανέβαζε αργά προς το πρόσωπο της. "Nick, κρίμα δεν είναι να χαλάσουμε ένα τόσο ωραίο πρόσωπο? Ε Jay"άκουσα το Bruse να λέει και με το άκουσμα της τελευταίας λέξης ένοιωσα να βραζω από θυμό. Πρέπει όμως να συγκρατήθω γιατί με την παραμικρή μου κίνηση μπορεί να παράξει την Angel. Μα τι λέω, εμένα από ποτέ με νοιάζει τι θα πάθει η κάθε σκύλα?
"Ποιος νομίζεις ότι είσαι Bruse? Νομίζεις πως μπορείς να με νικήσεις και μάλιστα εδω? "Αδιαφοροντας πλέον για το τι θα κάνει στην Angel άφησα τον θυμό μουνάκι με καταβάλει ολοκληρωτικά. Έπεσα πάνω του και άρχισα να τον βαράω με τόση δύναμη που ακόμα και οι γροθιές μου άρχισαν να ματώνουν ελαφρά. Εκουσα μια μικρή σχεδόν ανύπαρκτη κραυγή πόνου που με επανέφερε στην πραγματικότητα. Σηκώθηκα όρθιος καθώς ήμουν σίγουρος που ο Bruse δεν είχε την δύναμη να με χτυπήσει και προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβαινε γύρω μου. Το τρίξιμο της πόρτας ακουστικές και είδα τον Nick να βγαίνει έξω βιαστικά κουβαλώντας μαζί του και τον Bruse. Μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω που βρισκόταν η Angel. Το θέαμα που είδα με σόκαρε ελαφρά. Ο λαιμός της είχε κοκκινίσει από το αίμα ποτέ έβγαινε από την αρκετά μεγάλη πληγή που της είχε δημιουργήσει ο Nick. Ασυνείδητα έτρεξα κοντά της. Προσπαθούσε να παραμήνει όρθια αλλά τα πόδια της λύγιζαν σιγά σιγά. Το πρόσωπο της πήρε μια έκφραση πόνου και πήγε να πέσει όμως λίγο πριν συγκρουστεί με το πάτωμα την έπιασα και τοποθέτησα το κεφάλι της στα γόνατα μου ενώ της χαϊδεύα τα μαλλιά. Για κάποιο περίεργο λόγο πονούσα μαζί της. Την ήθελα τόσο πολύ. Αλλά το θέμα είναι γιατί." Σε θέλω" την άκουσα να ψιθυρίζει αδύναμα καθώς έκλεινε τα μάτια της. Χωρίς να το πολύ σκεφτώ της απάντησα
"Και εγώ σε θέλω Angel"

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα