Δεν σε θέλω νεκρή...ακόμα

66 5 0
                                    

Angel's POV#
Άνοιξα τα μάτια μου απότομα καθώς θυμήθηκα τον πυροβολισμό. Κοίταξα το σώμα μου από πάνω μέχρι κάτω και βεβαιώθηκα ότι δεν είχα χτυπηθεί. Μα τον θυμάμαι καλά τον πυροβολισμό. Κοίταξα γύρω μου. Δεν ήμουν δεμένη αλλά αυτή τη φορά το υπόγειο ήταν ίδιο. Όλα τα βαρέλια και τα κουτιά έλειπαν μόνο το τραπέζι είχε μείνει και φυσικά χωρίς την τσάντα ή το όπλο μου. Η πόρτα άνοιξε και όπως το περίμενα μέσα μπήκε ο McCan.
"Πως ξύπνησες σήμερα γατούλα?" με ειρωνεύτικε μια ακόμα φορά.
" Άντε γαμισου" ψιθύρισα λίγο δυνατότερα από ότι έπρεπε.
"Χαχαχα πραγματικά με διασκεδάσεις"  είπε και αυτό το σπαστικό γέλιο ακουστικέ σε όλο το υπόγειο.
"Το στο διαολο θες? Αφού προσπάθησες ήδη να με σκοτώσεις μια φορά και ΑΠΕΤΥΧΕΣ"είπα τονίζοντας την τελευταία λέξη.
"Αν ήθελα να σε σκοτώσω θα το είχα κάνει. Αλλά δεν σε θέλω νεκρή.... ακόμα"
Τι εννοεί ότι δεν με θέλει νεκρή. Γιατί όχι ακόμα? Έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα. Χωρίς καν να το καταλάβω το χέρι μου προσγειώθηκε στο μάγουλο του με αρκετή δύναμη. Έκανε έναν μικρό μορφασμο, έπειτα σήκωσε το βλέμμα του προς εμένα. Τα μάτια του είχα ένα σκούρο καφέ χρώμα κάτι που πρόδιδε πόσο είχε θυμώσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά για μια στιγμή τον φοβήθηκα και ασυναίσθητα έκανα ένα βήμα πίσω. Ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο του. Σίγουρα θα ένοιωθε πολύ περήφανος που κατάφερε να με τρομοκρατήσει. Άρχισε να με πλησιάζει με αργά βήματα ενώ εγώ έκανα ένα βήμα πίσω κάθε φορά που εκείνος έκανε ένα βήμα προς τα εμένα. Η πλάτη μου ακούμπησε πάνω σε κάτι κρύο που με εμπόδιζε να κινηθώ προς τα πίσω. Όχι γαμοτο δεν μου συμβαίνει αυτό τώρα γάμω τους τοίχους μου γάμω. Εχει έρθει σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο μου και έχει τοποθετήσει τα χέρια του δεξιά και αριστερά από το κεφάλι μου αντίστοιχα. Άρχισε να ψάχνει κάτι στο παντελόνι του. Έβγαλε έξω ένα μικρό σακουλάκι με κάτι χαπακια και μια άσπρη σκόνη. Έβαλε λίγη σκόνη στην παλάμη του και την έφερε κοντά στην μύτη μου. Μα πόσο ηλίθια είμαι,η σκόνη ήταν κοκαϊνη. Προσπάθησα να αναπνέω από το στόμα αλλά έβαλε το χέρι του μπροστά με αποτέλεσμα να μην έχω αλλη επιλογή. Με την πρώτη αναπνοή μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης εισχωρησε μέσα μου. Έπειτα έβαλε ένα από τα χαπακια στην γλώσσα του και άρχισε να με φιλάει βίαια περνώντας έτσι το χαπακι στο δικό μου στόμα . Χωρίς να έχω άλλη επιλογή το καταπια. Συνέχισε να με φιλάει και να μου αφήνει διάφορα σημάδια στον λαιμο. Σε λίγο είχα  αρχίσει να καβλωνω και εγώ αλλά πραγματικά δεν ξέρω  άν ήταν από τα ναρκωτικά ή αν... όχι Angel αυτό μην το σκέφτεσε καν. Άρχισε να χαϊδεύει το μπούτι μου και εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω του. Μας κατεύθυνε στο τραπέζι και με τοποθέτησε πάνω σε αυτό ενώ δεν είχε σταματήσει να με φιλάει. Σιγά σιγά ανταποκρινομουν και εγώ στα φιλία του και οι γλώσσες μας έπαιζαν το δικό τους παιχνίδι. Με φιλούσε και παράλληλα μου αφαίρεσε την μπλούζα και το σουτιέν μου. Αρχισε να  πιπιλαει τις ρόγες μου ενώ το χέρι του είχε φτάσει στην περιοχή μου. Ήμουν κιόλας πολύ υγρή και πρέπει να το κατάλαβε γιατί ένα γέλιο του ξέφυγε μόλις έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχο μου. Μου αφαίρεσε το σορτς και το μισοχαλασμενο εσώρουχο που είχε σχεδόν καταστρέψει τη προηγούμενη φορά. Εγώ του έβγαλα την μπλούζα και, με λίγη βοήθεια του, το παντελόνι και το μποξερακι του. Έσκισε μια συσκευασία προφυλακτικού και μου το έδωσε να του το φορέσω. Αποφάσισα να του δώσω λίγη παραπάνω ευχαρίστηση και άρχισα να παίζω με το μόριο του ενώ εκείνος έβγαζε μικρές κραυγές. Τέλος του φόρεσα το προφυλακτικό και ανέβηκα πάλι στο τραπέζι. Τώρα ήταν σειρά του να με τρελάνει. Άρχισε να γλείφει την περιοχή μου και 2 δάχτυλα του χώθηκαν μέσα μου. Επέστρεψε στο πρόσωπο μου ενώ άρχισε να με φιλάει και να εισχωρεί σιγά σιγά μέσα μου. Γινόταν όλο και πιο βίαιος με τις κινήσεις του κάτι που με ερεθίζει αφάνταστα και  που με έκανε να απελευθερωσω μια δυνατή κραυγή και να τελειώσω πάνω του.

Jason's POV#
  Την άφησα πανω στο τραπέζι. Φυσικά και δεν την θέλω ζωντανή αλλά μπορεί να μου φανεί πολυ χρήσιμη. Είμαι καταζητούμενος σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής και είμαι ο "αρχηγός της νύχτας", όπως αρέσει στον Ράιαν να με αποκαλεί, σε κάθε μια από αυτές. Σε όλες εκτός από αυτή. Εδώ κυριαρχούν οι Dark Angles. Νομίζουν ότι είναι πολύ ισχυρές αλλά όσο έχω την αρχηγο τους ,τόσες μέρες που την έχω εδώ, έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Κάθε φορά που την βλέπω  στο υπόγειο καβλωνω όπως εξάλλου θα έκανα και με κάθε άλλη πουτανα. Ναι αυτό είναι, μια πουτανα.
"Όμορφη και δυναμική πουτανα όμως" πέταξε το υποσυνείδητο μου. Κούνησα  το κεφάλι μου δεξια και αριστερά διώχνοντας έτσι κάθε σκέψη μου που αφορούσε αυτή. Πήρα τα κλειδιά την μηχανής μου και βγήκα έξω με τα παιδιά. Ευτυχώς το μπαράκι ήταν κοντά και σε 5 λεπτά είσασταν στην είσοδο του. Άφησα την μηχανή και μπήκα μέσα πρώτος. Ο καπνός με τυφλώνει ελαφρά και η μουσική ήταν σε αρκετά υψηλή ένταση."Καπελες" με κοντές φούστες φορέματα η σορτς χορεύουν στον ρυθμό και τριβονται σε όποιον βρουν μπροστά τους. Ο Angous με πλησίασε
"Ωραία γκομενάκια έχει εδώ,ε?" Με ρώτησε χτίζοντας με στον ώμο ελαφρά με την μπουνιά του.
Εγνεψα θετικά και πήρα ένα από τα χαπακια μου. Έπειτα πήγα στο μπαρ και παραγγηλα ένα διπλό ουίσκι με πάγο. Με την πρώτη γουλιά, και σε συνδυασμό με το χάπι ένοιωθα να μαστουρωνω. Παραγγηλα και 2 ποτό και μετά άρχισα να χορεύω με μια κοκκινομαλλα που άρχισε να μου τρίβετε. Ξαφνικά τα μαλλιά της έγιναν καφέ όπως και τα μάτια της και έμοιαζε τόσο πολύ με την Angel. Πως στο διάολο βρέθηκε η Angel εδω? Την τράβηξα απότομα στις τουαλέτες και σήκωσα την κοντή φούστα που φορουσε . Αμέσως παραμερισα το εσώρουχο της και μπήκα μέσα της. Έτσι απλά, και αυτή κάθονταν. Τελιοσα στο στόμα της μετά από 20 λεπτά και βγήκα έξω. Ήμουν σε αθλια κατάσταση και έτσι αποφάσισα να γυρίσω στο στέκι και να ελενξω αν η Angel είναι ακόμα στο υπόγειο. Σε λιγότερο από 2 λεπτά με την ταχύτητα που είχα αναπτύξει ήμουν μπροστά από την πόρτα του υπογείου. Η Angel καθόταν σε μια γωνία κοντά στο παράθυρο και έβλεπε απ'έξω. Μα αυτή πριν λίγο δεν ήταν στο μπαρ? "Φυσικά και δεν ήταν ηλίθιε, εσύ την φαντασηκες" είπε για ακόμα μια φορά ,κάτι που δεν ήθελα να παραδεχτώ, το υποσυνείδητο μου. Μα γιατί να φανταστώ εκείνη? Γιατί αυτήν συγκεκριμένα? Έκανα αισθητή την παρουσία μου κλείνοντας την πόρτα πίσω μου. Μαλον την τρόμαξα γιατί γύρισε απότομα προς το μέρος μου.
"Τι μου έχεις κάνει ρε γαμοτο" φώναξα
____________________________________
Το ξέρω άργησα πολύ αλλά αυτό το παρτ είναι μεγάλο και έχει αρκετές εξελίξεις. Θα βάλω και δεύτερο παρτ μάλλον σήμερα. Ευχαριστώ όσους/όσες διαβάζουν την ιστορία μου αλλά θα σας παρακαλούσα να κάνετε και vote ή να αφήνετε ένα σχόλιο από κάτω λέγοντας μου αν σας αρέσει η αν έχετε κάποια παρατήρηση
Xxx
 

Dark AngelsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα