01.part

5.8K 146 8
                                    

Van egy lány, akit Faye-nek hívnak. Egyedül él, nincsenek barátai, a szülei még azelőtt meghaltak, mielőtt megismerhették volna a lányukat. Így Faye nevelő otthonba került, ahol tíz éves koráig élt.

Onnan, Faye-t örökbe fogadták. A család, akit Kate és Ryan Scott-nak hívtak, nagy örömmel fogadták őt örökbe. A Scott családnak nem lehetett közös gyermekük, pedig sokszor, rengetegszer próbálkoztak, de mindhiába. Így arra jutottak, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket.

Amikot a nevelő otthonba mentek, hogy meglessék a gyermekeket, akik közül majd örökbe fogadnak, Faye akkor a kertben játszott a többi gyermekkel együtt. Faye nevetgélt, és a Scott család észre vette őt. Egyből megkedvelték a kislányt, és tudták, hogy nekik ő kell.

Faye felszabadultan nevetgélt, és játszott. Nem lehetett látni rajta, hogy szomorú, és hogy fáj neki, hogy nem ismerhette az igazi szüleit. Faye sosem mutatta, hogy milyen szomorú is valójában. Mindig mosolygott és nevetgélt.

A Scott család megkérte az intézmény főnökét, vezetőjét, hogy jobban megismerjék Faye-t.

Az otthon nevelője elárulta, hogy a szülei meghaltak, amikor Faye édesanyja megszülte őt. Faye anyukája a szülésben halt meg, és ezt Faye apukája nem bírta elviselni, hogy a szeretett nő, akiért bármit megtett, meghalt. Így az apa bánatában öngyilkos lett. Felakasztotta magát.

A Scott család nagyon sajnálta szegény Faye-t, és mindenáron akarták őt. Hiszen úgy gondolták, hogy Faye egy igazán szerethető kislány, és nem érdemelte meg azt, amit az élettől kapott. Egy kisangyalkának szerető családra van szüksége - gondolták a szülők magukban.

Az otthon vezetője elkísérte a Scott családod Faye szobájába, ahová Faye is nem soká csatlakozott. Faye mosolyogva lépett be a szobájába, majd köszöntötte őket. Kate odasétált Faye-hez, és megölelte őt. Faye kis habozás után, de viszonozta Kate ölelését. Melegséggel áraztotta el Faye-t, Kate viselkedése. Majd Faye szorosan ölelte Kate-et.

Majd oda lépett Ryan is, aki szintén magához ölelte Faye-t, és visszaölelt. Faye-nek nagyon jól esett, hogy megölelték őt. Azt érezte, és gondolta magában, hogy vajon ilyen érzés lehet az, ha valaki szeret valakit?! Úgy érezte, hogy abban a pillanatban tartozik valahova, de tudta, hogy hamar vége lesz.

A Scott család reménykedve kérdezte meg Faye-t, hogy velük-e tartana. Faye nem tudott mit mondani erre, mert nem értette. Így aztán az otthon vezetője elmagyarázta neki, hogy örökbe akarják fogadni őt, hogy akar-e a családjukhoz tartozni. Faye-t meglepte, hogy valakik őt akarják.

Faye habozott a válasszal, de végül bólintott, és mosolyogva mondott igent.

I Love You! Where stories live. Discover now