Capitolul 23

472 19 5
                                    

M-am trezit la ora doua dimineata tremurand. Era o noapte rece, geamul era deschis, iar Harry nu mai era acolo sa ma incalzeasca. Mi-am luat un halat de noapte si am coborat scarile incet incercand sa nu fac zgomot. M-am apropiat de canapeaua din sufragerie si m-am asezat in genunchi langa baiatul care dormea pe ea. Se ghemuise de frig din cauza ca si aici era geamul deschis. Patura zacea pe jos asa ca am luat-o si l-am invelit cu ea. I-am mangaiat parul si l-am sarutat pe obraz lasandu-mi o lacrima sa cada pe fata lui. A doua zi avea sa se trezeasca, va simti lacrima care se uscase si va sti ca l-am vizitat si in aceasta noapte. M-am dus inapoi in camera noastra si m-am pus in partea lui de pat inspirand mirosul de padure din perna sa. Era deja luna august si el inca nu vroia sa asculte ce aveam de spus. Ma evita pe cat de mult posibil, stiu ca se simtea tradat dar macar daca mi-ar fi dat sansa sa-i explic.



A doua zi de dimineata am mancat micul dejun in liniste si apoi m-am intors in camera mea. As fi vrut sa imi fac temele dar nu m-am putut concentra. In schimb m-am dus la fereastra si m-am asezt pe un scaun uitandu-ma la oamenii care mergeau la servici si la copiii care se jucau pe strada cand l-am vazut: parul ciufuluit si ochelarii il dadeau de gol. Mergea cu mainile in buzunare si s-a oprit ca sa ma priveasca doar pentru o fractiune de secunda. Toata ziua mi-am petrecut-o facand curat si gatind din moment ce parintii erau la servici. Am incercat sa-mi iau gandul de la el muncind cat de mult puteam. La sfarsitul zilei m-am asezat dinnou pe scaun cu capul sprijinit de pervaz asteptand sa se intoarca, exact cum o facea mereu la ora asta. Minutele se scurgeau iar pleaoapele mele au devenit grele si fara sa-mi dau seama am adormit.


Harry's POV

Eram pe strada plimbandu-ma si bucurandu-ma de racoarea serii. Nu vroiam sa ma intorc, nu vroiam sa dau cu ochii de ea. Desi au trecut luni bune, inca eram ranit pentru ceea ce a facut. As fi vrut sa o uit, dar cum as putea uita o persoana pe care am iubit-o atat de mult? Daca as putea macar sa ma uit in ochii ei fara sa tip la ea. Trebuia sa-i vorbesc pana nu era prea tarziu asa ca m-am decis sa ma intorc acasa. Am intrat in camera noastra si am vazut-o cu capul sprijinit de pervaz, dormind. Am luat-o in brate si am intins-o in pat sarutandu-i fruntea. Ar fi trebuit sa plec dar nu am facut-o. Era atat de frumoasa incat nu am vrut s-o parasesc, chiar daca m-a ranit. M-am sprijinit de pat si am ascultat sunetul plapand al respiratiei sale pana am adormit.



Katherine's POV

Cand m-am trezit am auzit pe cineva sforaind langa mine. Am coborat din pat si l-am vazut pe Harry dormind cu capul sprijinit de saltea si cu gura deschisa. M-am asezat langa el si l-am scuturat vrand sa-l trezesc ca sa se urce in pat. Cand s-a trezit m-a tras langa el si mi-a soptit:

-Spune-mi totul.

I-am povestit despre Umbridge si despre faptul ca trebuia sa fac asta pentru binele lui iar la final m-a tras langa el si m-a sarutat. Era tarziu asa ca ne-am cuibarit impreuna in asternuturile proaspat schimbate si am adormit imbratisati.



A doua zi am petrecut-o impreuna, mereu imbratisati sau tinandu-ne de mana. Ne-am intins pe canapea uitandu-ne la un film dar nu am putut sa fiu atenta din moment ce Harry imi mangaia parul si imi soptea la ureche cat de mult ma iubeste. Seara am intrat in camera si am inceput sa vorbim. Tocmai vorbeam despre vajthat cand Harry s-a oprit si m-a sarutat.

M-a luat in brate si m-a lipit de perete sarutandu-mi gatul. Mi-a dat usor rochia jos si a inceput sa-mi sarute umarul, coborand tot mai mult spre sani. S-a asezat pe vine sarutandu-mi abdomenul si apoi m-a ridicat si m-a pus in pat. S-a urcat pe mine si a inceput sa-mi dea sutienul jos cu miscari lenese in timp ce eu ii desfaceam nasturii camasii. Mi-am pus mainile in parul lui si i-am dat capul pe spate muscandu-l de gat pana s-a inrosit. Acesta doar a zambit si si-a dat pantalonii jos. Aceasta miscare mi-a oferit un ragaz sa ma urc deasupra si sa-i sarut abdomenul bine lucrat. Buzele noastre s-au contopit iar eu il muscam de buza de jos cu putere in timp ce el isi plimba degetele peste coapsele mele, facandu-ma sa vreau mai mult. Mi-am frecat coapsa de a lui si el a oftat. Am vrut sa-i dau chilotii jos cu dintii dar el m-a oprit intrebandu-ma daca sunt pregatita. Am zambit pervers si mi-am strecurat mana peste umflatura lui simtind cum se intareste. Am vrut sa-i dau si ochelarii jos dar el a spus ca vrea sa vada totul si nu doar sa bajbaie. S-a urcat dinnou deasupra mea, ca si cum ne-am fi luptat, si m-a muscat usor de lobul urechii. El era bland cu mine, nevrand sa ma raneasca, dar eu in schimb l-am mai muscat odata de gat, cu atata pofta incat a icnit. Urma sa aiba o alta cicatrice cu care sa se mandreasca. Mi-a sarutat sfarcurile si mi-a lins abdomenul pana cand a ajuns la chiloti, de care a scapat foarte usor. Harry ne-a acoperit cu cearceaful si a intrat. Dupa cateva minute tipetele de placere s-au oprit si am adormit amandoi, unul in bratele celuilalt. Inimile nostre bateau la unison si respriam in acelasi timp. I-am simtit trupul cald langa mine si mi-am dorit sa ramanem asa o vesnicie.



Harry's POV

A doua zi cand m-am trezit ea inca dormea. Era atat de mica si de fragila incat, dormind, parea a fi o papusa de portelan. Mi-am dus o mana la vanataia de pe gat si mi-am dat seama ca nu era chiar atat de fragila. Trupul ei mic s-a modelat dupa al meu iar pielea ei alba ca laptele imi dadea impresia ca dorm langa o naluca. Am strans-o mai tare in brate, lipind-o de mine. Nu vroiam sa-i dau drumul. Presupun ca si ea gandea acelasi lucru cand a fost nevoita sa ma apere de Umbridge. Am sarutat-o usor pana cand s-a trezit, ochii ei mari si negri ca doua migdale luminandu-se cand m-a vazut. Mi-a asezat ochelarii strambi si m-a sarutat. Brusc mi-a adus aminte de tipetele ei de noaptea trecuta.

-Te-am ranit?, am intrebat-o ingrijorat.

-Nu, mi-a zambit lenes. Mi-ar fi placut sa dureze mai mult.

-Esti sigura? Parea ca te raneam. Mi-a zambit si s-a intins ca o pisica, aproape torcand de fericire.

-Sunt sigura. Nu-ti face griji pentru mine, ma simt minunat. Ce mai face vanataia de pe gat?

-Ma doare putin, dar ma bucura gandul ca tu esti cea care mi-a facut-o. Mi-a zambit cald si si-a pus capul pe pieptul meu facandu-mi inima sa imi sara din piept.

Iubirea mai presus de orice(Harry Potter fanfic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum