Capitolul 20

337 14 4
                                    

Harry si cu mine ne-am luat baghetele si ne-am ridicat din pat in timp ce usa se deschidea incet. In camera au intrat profesorul Moody, profesorul Lupin si o femeie pe care niciunul nu o cunostea.

-Ce cautati voi aici?, am intrebat.

-Am venit sa va salvam, normal, a scuipat Moody cuvintele. Doar nu credeati ca vroiam sa dansam cu voi.

-Ceea ce a vrut sa spuna Moody este ca nu sunteti in siguranta aici, a incercat sa ne explice profeorul Lupin. Va vom duce intr-un loc unde va veti petrece restul vacantei fara alte probleme.

-Dar exmatricularea lui Harry?

-Dumbledore s-a ocupat de asta. Vei participa la o audiere. Dar stati linistiti, Dumbledore stie ce face. Vom vorbi cu parintii vostri pana voi va veti face bagajele. Tonks va va ajuta.

Au plecat cu totii din camera ramanand cu noi doar femeia care se presupunea a fi Tonks. Ne-a zambit larg si am observat ca avea parul roz.

-Sunt un magmetamorf, a spus ea parca citindu-mi gandurile. Asa m-am nascut. Ce camera ciudata aveti, e curata doar pe jumatate. Harry isi imprastiase in partea lui de camera toate cartile iar colivia lui Hedwig era murdara in timp ce eu imi aranjasem toate lucrurile la locul lor iar cusca Nymeriei parea aproape noua. Cu o fluturare de bagheta toate lucrurile noastre s-au asezat in cufere.

-Cum o sa ajungem acolo?, a intrebat Harry.

-Pe maturi, normal.

-Dar eu nu am o matura, am spus.

-Nu-i nimic, o sa zbori cu fratele tau.

Am coborat scarile ca sa-i vedem pe Moody , pe Lupin si multi alti vrajitori necunoscuti impreuna cu parintii nostri. Ne-am luat la revedere de la ei si am iesit din casa. Moody a facut o vraja de Deziluzinare asupra noastra si am pornit. Imi placea pe matura, Harry m-a invatat vara trecuta sa zbor, dar imi placea mai mult sa stau in spatele lui. Mi-am incolacit bratele in jurul abdomenului sau si mi-am pus barbia pe umarul lui.

-Ma distragi, a spus el cu o urma de zambet in glas.

-Nu fac decat sa respir, am spus putin cam prea inocent.

-Pentru mine asta e de ajuns cat sa ma innebunesti.

Am ras incet sarutandu-l pe obraz si fiind mai atenta la calatorie. Am ajuns in fata unor case si cand am intors capul ca sa intreb unde trebuie sa mergem o casa a aparut intre celelalte ca prin farmec. Am intrat in ea repede si Moody a desfacut vraja de Deziluzionare. Luminile s-au aprins si am fost intampinati de doamna Weasley care ne-a cuprins intr-o imbratisare de urs. Ne-a aratat unde sunt Hermione si Ron si apoi a plecat. Am mers de-a lungul unui coridor pana am ajuns in fata unei usi. Am deschis-o si am fost intampinati de Hermione si de Ron. I-am imbratisat iar Hermione abea se abtinea sa nu planga. Langa noi au Aparut Fred si George care ne-au imbratisat strans si ne-au aratat cum sa ascultam ce avea de spus ordinul. Am fos prinsi de doamna Weasley care ne-a certat. Din incapere a iesit si Sirius care nu mai putea de fericire ca ne vede.
-Katherine, ce domnisoara frumoasa te-ai facut! Pun pariu ca toti baietii vor o intalnire cu tine! Harry s-a uita urat la Sirius si m-a luat de mana fara sa observe nimeni. Am mers la cina si apoi am mers in camerele noastre eu urmand sa dorm cu Ginny si cu Hermione.

Cateva zile ma tarziu Harry a plecat la audiere. Hermione si cu mine abea ne abtineam sa nu plangem toata ziua chiar daca stiam ca Dumbledore stie ce face.

In acea dimineata au sosit cateva bufnite cre ne-au adus scrisorile. Impreuna cu scrisoarea mea si cu lista de carti mai era si o scrisoare care spunea ca am devenit Perfect insotita de o insigna cu un P mare. Am aflat ca si Hermione si Ron au devenit Perfecti si ma intrebam cine mai e Perfect la viperini. Am putut vedea ca Harry e gelos pe Ron si am incercat sa-l consolez.

In tren am fost nevoita sa-l parasesc pe Harry pentru a merge in compartimentul Perfectilor cu Ron si Hermione. Profesoara Lastar avea sa ne explice ce sarcini aveam de indeplinit. M-am uitat in jur ca sa vad ce levi au devenit Perfecti si l-am vazut acolo pe... Draco. M-am asezat langa el imbratisndu-l si felicitandu-l iar el m-a felicitat la randul lui. Tot restul drumului ni l-am petrecut povestind, eu omitand partea cu dementorii si cu ordinul Pheonix.

Iubirea mai presus de orice(Harry Potter fanfic)Where stories live. Discover now