κεφάλαιο 1

2.3K 80 7
                                    

Εκείνες τις μέρες είχαμε μαζευτεί όλες στο χωρίο. Εγώ, η Αγγελική, και η αδερφή μου η Μαριτίνα. Ακόμη, η Θάλεια και η Δάφνη . Όλες,ήμασταν στην 'ίδια ηλικία δεκαεννιά χρονών μαζί, και η δίδυμη αδελφή μου, εκτός την αγγελική η οποία σε δύο εβδομάδες έκλεινε τα 21. Ο παππούς μου ήταν δήμαρχος του χωριού και οι γονείς μου είχαν ένα πολυτελές ξενώνα στο βουνό, και έτσι μέναμε εκεί όλες μαζι.

Φτάσαμε στο χωριό κατά τις 5 η ώρα με τα δύό τζιπ μας από το λιμάνι του Ηρακλείου. είχαμε ανέβει στην Αθήνα για σπουδές αλλά καταγόμασταν από την Κρήτη. Είχαμε να έρθουμε πολύ καιρό κι έτσι είχαμε ενθουσιαστεί όλες με αυτό το ταξίδι εκτός από την Μαριτίνα η οποία γκρίνιαζε σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

"Εγώ φταίω που σας άκουσα, και άφησα τον Μάνο μου πίσω στην Αθήνα και τρέχω τώρα μαζί σας σας σ'αυτό το κατσικοχώρι που έχει 1200 κατοίκους και οι 400 είναι οι γριές"

"''Έλα μωρέ Μαριτίνα μια γκρίνια είσαι ολόκληρη πια!" της λέω νευριασμένη

"Ναι μωρέ Μαριτίνα, και το βράδυ θα πάμε σ'ένα καλό μπαρ που έχει ανοίξει στο χωριό ένας φίλος μου από το Ηράκλειο, τέλεια θα περάσουμε!" λεει η Αγγελική.

''Τότε πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε'' συμπληρώνει βιαστικά η Θάλεια.

''Εγώ πάω να κάνω μπάνιο'' ανακοινώνω και μπαίνω στο διάδρομο που οδηγεί στο μπάνιο.

Αφού κάναμε όλες μπάνιο αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για το μπαρ. σε όλο το δωμάτιο επικρατούσε μια απίστευτη φασαρία λες και βρισκόταν μέσα όλο το χωριό...Έβλεπες παντού πεταμένα ρούχα, φούστες μπλουζάκια, σορτσάκια, και ακόμη υπήρχαν προϊόντα μακιγιάζ χωμένα μέχρι και στα μαξιλάρια του καναπέ..

Τελικά κατέληξα σε ένα σκούρο μπλε strapless φόρεμα σε γραμμή Α μέχρι το γόνατο. Όλες είχανε ντυθεί πολύ ωραία με φορέματα όχι πολύ ξεκολλώ εκτός από την αδερφή μου την Μαριτίνα που μπορεί το φόρεμα της να ήταν ωραίο αλλά είχε ένα πολύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Η Δάφνη σπούδαζε σε μια σχολή μακιγιέζ και έτσι μας έβαψε όλες και η Αγγελική μας έφτιαξε τα μαλλιά..

Ξαφνικά μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση ακούγεται ένα χαρακτηριστικό "κρατς". Γυρίζω και βλέπω το κινητό της Θάλειας στο πάτομα σπασμένο σε χίλια κομματια

"Σορρυ σορρυ Θάλεια, χίλια συγγνώμη!!" Ξεφώνισε η Δάφνη αναστατομένη

"Πο ρε Δάφνη , κοίτα τι έκανες γαμώτο!!" Φωνάζει εκείνη και φαίνεται πολύ νευριασμένη

απαγορευμένα χάδιαWhere stories live. Discover now