Konečne

104 13 1
                                    

,,Myslíš to vážne?" opýtala sa Lucy.
,,Ešte si si nevšimla moje city k tebe?" opýtal sa Gray.
Lucy sa rozčulila a povedala: ,,Ako mám poznať tvoje pocity keď ani neviem čo si myslíš?! Teraz ani pred tým som nedokázala vyčítať na čo myslíš alebo čo cítiš! Povedz mi to. Povedz čo naozaj pre teba znamenám.."

Gray bol zaskočený. To je fakt. Nikdy jej svoje pocity neukázal ani to čo si myslí. Držal sa od nej čo najďalej lebo nechcel zažiť sklamanie a Lucy by ho zažila tiež ak by to neskôr pokazil. Gray sklonil hlavu, s červenou tvarou povedal:

,,Už od začiatku som k tebe cítil niečo zvláštne. Niečo čo som necítil u žiadnej inej. Zaujala si ma, dostala si sa mi do snov a srdca odkiaľ nechceš odísť. Stále ťa cítim, stále chcem byť s tebou, ochraňovať ťa a starať sa o teba. Ak to nie je láska tak čo potom?" pozrel sa na Lucy a jej reakcia ho prekvapila.

Lucy stekali dole tvárou slzy. Bola dojatá. Ešte niekto jej takto svoje pocity nepovedal. Cítila to tak isto ako on. Ľúbila ho a on ľúbi ju. Jej city sú opätované.

,,Lucy, prečo plačeš?" nechápal. To ju až tak dojal alebo je sklamaná?

,,Prvýkrát si mi povedal čo naozaj cítiš." povedala s obrovským úsmevom.

,,Lucy, ja.. ja ťa... ľúbim ťa!" konečne do so seba dostal. Vyjadril svoje pocity. Nevedel čo sa to s ním deje. Ešte viac sa do nej zamiloval.
Lucy sklonila hlavu, rozmýšľala čo mu povie, zdvihne hlavu a so širokým úsmevom povie: ,,Aj ja teba!"

Gray sa usmieval ako mesiačik na hnoji. Bol tak šťastný. Obaja vedeli čo sa stane teraz. Gray chytil Lucy jednou rukou na tvár a tou druhou za pás a pritiahol si ju bližšie k sebe. Stalo sa to! Konečne svoje city spečatili bozkom. Bol to ten najvášnivejší bozk aký kedy zažili.

Odtiahli sa od seba, Lucy si dala hlavu na Grayovo rameno a len tak si užívala chvíľku s ním.
,,Lucy, my dvaja nepotrebujeme žiadne slová aby sme si rozumeli."

,,Hm.." na nič viac sa nezmohla.
Obaja si užívali chvíľku keď konečne môžu byť spolu a nič už ich nemôže rozdeliť.
Láska je v skutku najkrajšia vec na svete, však? :) nič na svete ti nedokáže dať to čo ti môže dať osoba, ktorú miluješ.
Ochranu, priateľstvo, dôveru. To všetko je len preto lebo človek dokáže milovať lebo prvý kto miloval človeka nadovšetkou láskou bol sám Boh.

Zamyslí sa nad tým ;) daj si dva a dva dooopy a uvidíš, že to tak je ;)
Prajem ti veľa šťastia v láske... aby si našiel/našla toho pravého človeka s ktorým chceš zdieľať smútok, šťastie a lásku, ktorá je okolo vás :)

Za noci padajúcich hviezdWhere stories live. Discover now