Augustína a Mishell

336 31 0
                                    

Z Lucy vyrástla krásna mladá 5 ročná slečna. Svoju mamu aj otca milovala.
Ku každému sa správala priateľský.
Od malička ju mal každý rád. Pomáhala kde mohla, v kuchyni, na záhrade či upratovala svoju izbu.

Layla, jej mama, ju mala veľmi rada preto chcela aby mala čo najviac spomienok na svoje detstvo.
Jedného krásneho slnečného dňa sa rozhodli, že si urobia na záhrade piknik. Mali obrovskú záhradu. Vypadalo to ako by tam bola tichá dedinka len s pár obyvateľmi ale to všetko bolo sídlo Heartfiliovcov.

,,Mami, prečo tu s nami nie je aj ocko?" opýtala sa malá Lucy.
,,Prepáč srdiečko, otcko má veľa práce. Musi sa starať nie len o nás ale aj o našu firmu ktorú zdediš až vyrastieš." odpovedala jej mama.

,,Aha.." povedala so smutným tónom v hlase ,,ale až zdedim našu firmu, nájdem si čas na rodinu, ktorá bude u mňa na prvom mieste." odpovedala Lucy tentokrát so šťastným tónom v hlase.
,,Bude z teba úžasná žena. " odpovedala mama s jemným hlaskom, že to nebolo skoro ani počuť.

,,Layla!" kričal niekto na mladú pani od brány. Bola to jej staršia sestra Augustína s jej dcérou Mishell, ktoré prišli poprosiť Laylu o pomoc. Layla sa postavila a šla smerom k nim. Lucy sa rozbehla smerom k Mishell so širokým úsmevom.
,,Ahoj, Mishell. Pridaš sa k nám na piknik?" opytala sa Lucy s nadšenosťou v hlase.
,,Ahoj, Lucy. Pridám." odpovedala Mishell. ,,Dievčatá, choďte sa hrať. Ja s tetou Augustinou sa musíme porozprávať." povedala Layla a dievčatá sa rozbehli k deke s jedlom.

"Čo sa deje, Augustína?"
,,Prepáč, že ťa ruším ale potrebujem pomoc. Môj manžel ako vieš je alkoholik a ja už s ním nechcel byť už len kvôli Mishell. Plánujem sa s ním rozviesť lenže nemám kde byť. Mohla by som ostať u vás? Viem, že to Judovi bude vadiť ale.." prerušila ju Layla ,,Si moja sestra, nebude s tým mať žiadny problém. Môžeš tu ostať ako dlho budeš chcieť. Aj Lucy bude šťastná." povedala Layla s hlasom, ktorý Augustinu upokojil.
,,Ďakujem ti."

Za noci padajúcich hviezdTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon