Noi doi

68 6 0
                                    

Capitolul 8

《Perspectiva Elizei》

Pe bune?!Locuiesc cu 2 persoane si am ramas singura in casa asta maaare.
-Pollo,vino la mine pentru ca prietenii mei cei multi m.au parasit. ii spun la telefon dar inchide.
Ok,chiar nu inteleg ce are.
Peste putin timp aud zgomotul facut de sonerie. Ce bine ca a venit! Ii dechid usa si ii sar in brate dar parca ceva e inneregula.
- Iti vine sa crezi ca toti m.au lasat singura? il intreb amuzata dupa ce intra in casa.
-Poate pentru ca meriti. spune el serios.
De ce dracu l.ai sarutat pe Felippe?!
-A fost o neintelegere...
Apoi ii explic toata incurcatura cu farsa.
-Promiti ca nu o sa mai minti in legatura cu nimic?ma intreaba iubitul meu cu un zambet stramb pe fata.
-Daca ti.as promite asta as minti. Sunt Eliza,obisnuieste.te. spun si il sarut scurt.
Dupa asta pun niste melodii rock (de la Black Sabbath) si ne apucam sa dansam. Ne miscam lent,intr.un ritm de vals , paradoxul fiind ca muzica era electrica. El ma tinea de talie si de mana, iar eu aveam mana pe umarul lui. Eram foare aproape pana sa ma lase pe spate intr.o miscare executata in mod profesionist.
Aveam pe mine doar lenjerie intima si o camasa care se flutura vaporos atunci cand faceam piruete.
Pollo ma privea indragostit cu ochii lui albastri si, abia acum realizez ca dragostea m.a lovit atat de tare incat a trebuit sa ma opresc din a trai viata asta nebuna. A trebuit sa inspir si sa expir ca sa nu ma sufoc cu sentimente...pentru ca sunt sigura ca plamanii mei nu mai suporta multe.
Cand melodiile s.au terminat ne.am intins pe pat pentru a ne odihni. Pollo a inceput:
-Care e faza cu tine?
-Adica?il intreb si nu pot sa inteleg ce vrea sa spuna.
-Ii faci pe toti sa creada ca esti perfecta si geniala si toate adjectivele care iti plac tie. Si chiar asa esti. Care e secretul?ma intreaba incercand sa.si aprinda o tigara.
- 1.Nu se fumeza in casa. Si 2.Faza e ca nu fac nimic. Nu imi pasa de nimic. Nici macar de mine. Incerc doar sa rezist.
-E chiar asa de greu sa rezisti?
-Da.
Ii raspund si il rog sa ma ajute ca fac ceva de mancare pentru ca sunt varza la gatit. Cred ca isi da seama ca nu sunt tocmai bine dar ii e frica sa deschida subiectul sanatatii.
O sa.i spun cat mai repede ca am cancer pentru ca nu vreau sa fiu ca tipele din serialele patetice care stau 10 episoade pana martutisesc ceva.

《Perspectiva Katinei》

Eram la biliard. Eu cu Hace jucam impotriva lui Felippe. Dupa ce terminam o runda mergem la bar unde eu imi iau un pahar de Tequila iar baietii Jack Daniel's. Gust o gura dar simt ca ma arde foarte tare pe gat. Felippe venise cu niste tigari care sincera sa fiu nu stiu ce aveau in ele, dar nu imi dadeau voie si mie...era prima oara cand imi doream sa incerc, cred ca Eliza ar fi uimita. Il sarut apasat pe Hace, apoi il pacalesc si ii fur tigara. Felippe spune ca am voie doar doua.
Cand ajungem langa un parc il lasam pe Felippe acolo pe motiv ca vroiam sa ramanem singuri. Hace vroia sa ma duca intr.un loc foarte special pentru el, dar, cand am ajuns am vazut o hala mare pe un camp pustiu. Ma speria putin ideea ca locul asta creepy era important pentru el.
Imi arata " casa" in care el a trait singur timp de multi ani. Oh, e prima oara cand imi e mila de el.Eu din cate observase pana atunci mi se parea un baiat care are tot ce isi doreste, niste parinti care il iubesc, care au grija de el...dar nu era chiar asa. Mi.a povestit ca mama lui a fost omorata de tatal lui, deoarece el credea ca o inselase. Tatal lui a intrat la inchisoare si Hace nu a mai putut trai in casa in care se intamplasera atatea licruri oribile. Pollo nu reusise sa.l convinga sa stea la el asa ca hala a devenit casa lui. Dupa ce tatal lui a iesit de la inchisoare s.a casatorit cu o alta femeie. Ma gandesc cum Hace le putea spune "parinti" acelor persoane.
- Nu am mai fost de 10 ani la mormantul mamei mele, spune Hace cu o tristete in ochi.
- De ce?
- Pai tatal meu, a inmormantat.o in alta tara iar eu eram prea mic atunci...nu stiu unde e, daca chiar e moarta.
Cand am auzit ca exista posibilitatea ca ea sa fie inca in viata un fior mi.a cutremurat tot corpul.
- Si nu ai incercat sa vorbesti niciodata cu el.
- Ba da dar mereu schimba subiectul. Si nu vrea sa isi aduca aminte de lucrurile rele pe care le.a facut. Dar lasa asta ne plimbam putin pe acolo dupa care plecam spre casa.
Trebuie sa o gasesc pe mama lui. O sa vorbesc cu Pollo si Eliza si o sa incepem cautarile.

Traim periculosKde žijí příběhy. Začni objevovat