O farsa

98 6 0
                                    

Capitolul 6

Ma gandeam cum sa.i spun. Timp de cateva minute linistea acoperise camera, dar fix in momentul in care m.am uitat la el si tocmai eram pregatita sa.i zic totul el ma imbratiseaza si.mi spune ca e ok si ca ma intelege. Apoi m.a intrebat de ce cand eram acasa la el nu l.am oprit iar eu i.am spus ca atunci pur si simplu nu ma mai puteam opri dar acum...nu stiu, e altceva. Ne uitam in continuare la film pana se termina dupa care ne culcam.

《 Perspectiva Elizei 》

Doamne cand l.am vazut prima oara pe Pollo ma gandeam ca e o prada buna dar nici chiar asa. Eram tare curioasa sa vad daca Katina o facuse, sau cum il respinsese pe Hace, dar curiozitatie asta puteau sa astepte pana dimineata pentru ca acum eram prea fericita. Ma gandeam si la Pollo, caruia nu i.am spus nimic de boala mea, stiu ca nu e drept dar pur si simplu nu vreau sa.l pierd. Senzatia din momentul asta era perfecta...afara ploua, tuna si fulgera, camera era plina de luminite iar eu cu Pollo ne sarutam si faceam "dragoste"( cred ca e prima oara cand folosesc cuvantul asta, dar cred ca se potrivea cel mai bine acum ) , ii adoram tatuajele, muschii, ochii si motorul... dar acum cand ma uitam la el vedeam ca il pot face foarte fericit si asta ma bucura enorm mult, sper ca si eu sa.i pot transmite asta. Dupa ce am terminat am adormit iar dimineata nu mai era langa mine. Eram tare speriata, daca s.a suparat sau am facut ceva gresit. Fug repede in camera Katinei, ea dormea dar Hace nu mai era acolo. O trezesc si o intreb daca stie ceva...apoi incepem sa.i cautam. In bucatarie se auzea o muzinca lenta, cand intram Pollo cu Hace purtau doua sorturi de bucatarie si pregateau micul de jun...ce fericite eram ca nu au plecat. Mergem repede la ei si ii luam in brate le uram buna dimineata dupa care ne asezam la masa, era foarte gustos.

《Perspectiva Katinei》

- Vreti sa iesim la piscina? intreaba amandoi cu o fata de catelus
- Eu sunt de acord, spune Eliza imediat. Dar tu Katina ce parere ai?
- Pai cred ca e o idee buna.
- Dupa ce terminati de mancat sa va pregatiti pentru ca venim sa va luam pe la 12. Noi ne ducem acasa sa ne luam costumele.
Ne luam la reverdere dupa care incepem sa vorbim, foarte entuziasmate:
- Eliza sti ce mi.a spus mie Hace despre Pollo...cand auzi numele lui era numai obchi si urechi
- Spune, te rooogggg mai repede.
- Pai mi.a spus ca te iubeste si ca debea astepta sa ajunga acasa sa continuati ce incepusera.ti, nu ca tu nu ai fi asteptat asta.
- Yey!!!! Ce bine. Sti aseara am facut dragoste cu el si a fost minunat.
- Ce ai spus?!?!?! DRAGOSTE!!!! Oooo. Ma bucur.
- Da da da. Voi porumbeilor ce ati facut aseara?!?!ma intreaba ea entuziasmata.
- Pai el a inceput sa ma sarute pe gat si pe gura dupa care mi.a spus ca ma vrea iar el l.am impins.
- Si i.ai spus?
- Tocmai cand vroiam sa.i spun el a zis ca ma intelege...deci e totul bine.
- Ok...e bine. Hai sa mergem sa ne pregatim !
Eu aveam un costum de baie Triangl turcuaz cu un alb, portocaliu si cu putin negru, pe deasupra avea o rochita albastra foatre transpareta, o pereche de ochelari de soare si parul meu saten si ondulat statea prins intr.o coada de cal in varful capului. Eliza era imbracata tot cu un costum Triangl de un galben cu albastru si alb. Peste avea o rochie alba transparenta. Parul ei blond era prins intr.un coc lejer.
Cand am ajuns la piscina baietii s.au aruncat in apa,iar eu si Eliza ne.am asezat pe sezlonguri pentru a ne bronza.
-Katina,sa nu mori pana nu vezi cat de minunat e sa ti.o tragi din dragoste!
-Ce ti.a venit?o intreb surprinsa.
-Tu il iubesti pe Hace,da? Pai atunci nu are de ce sa.ti fie frica. Si oricum,cat crezi ca o sa te mai astepte?! spune Eliza intinzandu.se pe sezlong si punandu.si ochelarii de soare.
- Pai nu stiu...daca ma iubeste ma mai astepta si in plus daca nu venea parintii lui atunci o facem...dar...
- Ce?! Ce painti?! Nu mi.ai spus cine v.a intrerupt.
- Pai cand am mers in sera aia cu cursa inainte sa venim la noi am fost la el si eram pe punctul sa se intample dar parintii lui au venit apoi am venit acasa sa continuam dar hopa ca iar ne.a intrerupt cineva.
- Vai!Acum ai pe cine sa dai vina?! Ce dragut! spune prietena mea ironica.
Chiar atunci au venit baietii si ne.au intrebat despre ce vorbeam. Eliza incepe sa povesteasca o farsa interesanta din copilaria noastra:
-Eram in clasa 8 si Katinei ii placea mult de un baiat si nu a vrut sa.i spuna asa ca am ajutat.o putin.
- Da ce mai ajutor !
- Si ai fost impreuna cu el ?! intreaba Hace.
- Pai putin adica nu nu am fost. Deci eu am fost plecata intr.o tabara iar baiatul ala, il chema Eathen a vorbit cu Eliza si au pus la cale sa fie impreuna. Cand m.am intors ei doi se tot pupau si chestii, iar apoi m.au mai si invitat la o petrecere de celebrare a relatie lor...iar eu am zis ca nu merg apoi m.au enervat rau si intr.un final mi.au spus ca era o farsa si m.au intrebat ce pretext am spus mai devreme...iar eu spre rusinea mea il uitasem. Pana la urma baiatul ala ma placea dar nu am fost cu el .
Baietii se indreptau catre piscina iar Eliza se uita lung dupa Pollo.
- Ce ai draga ?o intreb curioasa.
- Pai ma gandesc la Pollo si imi amintesc de...de nimic lasa.
- Hai zi daca ai inceput!
- Chiar vrei, ăăă pervrso. Ok. Are o scula mare si e foarte bun la pat dar de unde sa sti tu?!
- Ha ha ha. Lasa ca o sa aflu si eu.
- Da, dar nu cu Pollo. spune Eliza seriosa.
-Evident!spun razand.
Baietii incep sa ne stropeasca cu apa si sa ne cheme in bazin. Eliza ii sare in brate lui Pollo si incep sa se sarute iar eu cu Hace incepem sa facem sarituri dupa care ne luam si noi dupa ei.

Traim periculosUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum