Cursa

135 7 0
                                    

Capitolul 3

-Ce dracu faci de nu vii!?
- Imediat vin si iti explic tot....te rog sa nu te superi....te rog!
- Nu...nu mai veni azi. Ne vedem maine. spune el trist.
Nu intelegeam de ce se suparase asa. Uneori poate fi foarte dificil dar,la naiba ,il iubesc...
In ciuda a ce mi.a spus fug spre casa lui...ajung la usa, sun si el iese cu o fata nu prea fericita...
- De ce ai venit?
- Pentru ca te iubesc...pot sa intru?
- Ok. Poftim!
- Deci tu ma iubesti?
-Katina....spune si priveste in jos.
-Ah, am inteles. zic dezamagita si dau sa plec dar el ma prinde de incheietura mainii.
-Nu as face asta daca nu te.as iubi.
Imi sopteste delicat si ma lipeste de perete sarutandu.ma pasional...se uita la mine, ma vede tare speriata si imi spune ca nu am de ce sa.mi fac griji si ca o sa fie bine....respir usurata si incerc sa nu ma gandesc la tot felul de lucruri...
Continua jocul si ma saruta suav pe gat si coboara cu saruturile pe piept ...Dar cand incepea sa.mi placa senzatia pe care mi.o dadeau buzele sale pe pielea mea se opreste.
Cineva suna la usa...erau parintii lui care tocmai se intorceau din Viena unde stateau de 13 ani.
Dupa ce intra, Hace se uita mirat la ei si ii imbratiseaza. De ce trebuia sa vina chiar acum!? Chiar vroiam sa vad pana unde ajunge... Apoi Hace ma prezinta parintilor lui,care pareau incantati ca are o iubita, iar apoi eu spun ca trebuie sa plec, dar Hace isi cere scuze si spune ca ma conduce pana acasa... Pe drum ma intreaba daca la mine putem continua ce am inceput.Eu ii spun ca da si ca acasa e doar Eliza care nu are nimic de spus in asta. Imediat ce ajungem intram val vartej in camera mea, Eliza ramane uimita...isi da seama ca urma sa continuam ceva "important".
Tocmai atunci ea primeste un telefon de la Pollo:
-Hei! Stii unde e Hace?
-E aici cu Katina. spune ea.
-Ok. Atunci veniti acum la locul nostru pentru ca este o intrecere de motoare si trebuie sa participam! E urgent! a zis Pollo grabit.

《Perspectiva Elizei》

Le.am spus porumbeilor ca trebuie sa plecam si pareau putin dezamagiti dar si.au schimbat repede starea de spirit fiind entuziasmati pentru cursa.
Cand am ajuns acolo m.am pus in spatele lui Pollo pe motocicleta lui Honda. Katina era pe alta motocicleta in spatele lui Hace si il tinea strans de talie...le sta bine impreuna.
Se aude 3....2....1....START!!!! Simteam ca zbor dar nu era un zbor obisnuit era ceva special dar si infricosator. Trebuie sa ma apuc si eu de chestia asta. E genial!!!
Mergem ce mergem si deodata Hace pierede controlul motorului care se ridica pe roata din spate inainteaza putin asa,cu o viteza prea mare si cade. Katina s.a izbit puternic de pamant. Cursa s.a oprit si m.am dus sa vad ce s.a intamplat. Katina inca se putea misca asa ca a fugit la Hace care era inconstient. Se taiase in fierul de la motocicleta care cazuse peste el. Era plin de sange ,iar inima lui batea din ce in ce mai incet . Prietena mea era speriata si peisajul devenea sinistru. Felinarul de care se sprijinea motorul lui Pollo incepu sa palpaie si se facu intuneric...

Traim periculosDove le storie prendono vita. Scoprilo ora