Yaraları Sarılan Kuş

30 7 2
                                    

DEGERLİ OKUYUCULARIM HEDEFİM 10 BİN OKUYUCU BENİ DESTEKLEMEYİ UNUTMAYIN. BENİM İCİN YAPTIKLARINIZ DONUP DOLASIP SİZİ BULACAKTIR. İYİ OKUMALAR....

Bolum sarkısı: Arms -Christina perri

Gunesin turuncumsu ısıkları goz kapaklarımı gecip irisime ulastıgında, gozlerimi ovusturup derin uykumdan uyandım. Basım catlıyordu. Ben ne icmistim boyle? Off cok kotuydum...yerimden kalkıcak bile halim yoktu...

Etrafıma aval aval bakıdım. Ahsap pencereden giren gunes ısınları odayı aydınlatıyordu. Burası hic tanıdık bir yer degildi. Oda komple Country tarzı*dosenmisti. Bir an urperdim. Mavi ve ahsabın harika uyumu heryerdeydi ve gozumu alıyordu. Cok ozenle dizayn edilmisti bu oda.

Sahi nerdeyim ben?

Guguklu saat calmaya basladı. Once icinden kus cıkıp 3 kere ottu ve sonra iki tane ahsap figur kusun etrafında dolanıp, cıktıgı minik kapıdan iceri girdi. Saat oglen 3 tu.

Aralık olan ahsap kapıdan iceri harika kokular sızdı. Yataktan kalktım ve cıplak ayaklarla , buz gibi labirent parkenin uzerinde yurumeye basladım.

Uzun bir koridor gectikten sonra yemek kokunusunun geldigi yeri ,yani normal insanların degisiyle mutfagın yerini buldum.

Iceri kafamı uzattım. Ali fırına bir seyler koyuyordu. Eli sıcak fırına degince geri cekti ve kendi kendine sızlandı. Kapıya yaslandım ve hareketlerini izledim.Boyle cok komik gozukuyordu. Mutfak bir onlugu ve bol esofmanlar onda degisk durmsutu. Belikde onu daha once ev haliyle hic gormedigim icindir. Daha sonra alınındaki teri sildi ve tekrar fırına kabı tıkıstırdı. Onu izlemek o kadar keyifliydi ki. Aman ne sacmalıyorum ben?

Beni farketmisti. Elindekileri bırakıp onlugu cıkardı. Utanmıstı sanırım. Bir anda ciddilesti. Ensesini kasıdı.

-uyandın mı? İyi uyudun mu? Gozlerini golerimde gezdirdi.

-evet, tesekkur ederim. Neden beni evine aldın? Biliyorsun kalıcak yerim var.

-bilirsin iste, en iyi arkadaslar zor zamanlarda yanında olanlardır. Bu kurala uymak ve sana destek olmak istedim.... seni o halde bırakamazdım Diye geveledi.

Fırına bir kez daha goz attı.

-ne zamandan beri burdayım? kapıya yaslanmayı kestim ve mutfaga girdim.

- 1 gun oldu. Eger senin icin bir sıkıntısı yoksa istedigin kadar evimde kalabilirsin ,kapım hep sana acık Derin biliyorsun.

-Biliyorum diye onayladım ve gulumsedim.

- bu zor zamanları beraber atlatalım istedim. Dedi ve gulumsememe karsılık verdi.

Dedigim gibi dıs goruntusuyle ici hic benzemiyor. Dısında bir bad boy havası var ama ici pamuk gibi ve saf. Herkesin guvenini o muhtesem gulumsemesiyle kazanabiliyor. Cunku o Ali Bozkurt. O benimle takılamayacak kadar muhtesem biri. Onu hak ettigimi dusunmuyorum ama nedense beni cok seviyor.

-yemek mi yapıyorsun? Cok acım.

-10 dakikaya piser. Masayı hazırmama yardım edermisin?

- tabiki dedim ve yanına gittim.

Mis gibi tavuk ve makarna kokusu alıyordum.

Abimin de benimde sevdigim yemeklerdi. Abime hala ne oldugunu ve nasıl öldugunu bilmiyordum. Muhetemelen intihar etmisti.

Neden nedennn....

Son gununde nasıl intihar edebiliyordu.Bugun cıkıcaktı ve ben yıllardır bu gunu bekliyorum. Ama anlamsız bir sekilde abimin öldugunu ogreniyorum. Kendini benim yerime koy. Bu kadar yaklasmısken buyuk bulusmaya.Eminim bu kalp agrısıyla yasayamazsınız.

Belikide oraya cok alısımıstı. Sonucta gencligin yarısı orada gecmisti. Ayrılmak istemiyor olabilirdi. Saygı duyardım. Ama ölmesi gerekmezdi. Belkide uyusturucuya alısmıstı. Ve bana oyle gorunmek istememisti. Bunalıma girmisti belkide. Hic birsey bilmiyordum acil ogrenmem gerekiyordu. Ali biliyordur belki.

-derinnn diye seslendi Ali. Dusuncelerimden uzaklasmamı sagladı. Dalmıstım...

-tabakları gortururmusun? Uzattıgı tabaklara baktım. Ve elinden aldım.

Salona dogru yurudum. Masa ortusunu duzeltirken, hala dusunuyordum. Kesin beni gormek istemedi. Orada ona bir sey olmustu. Gorusme gunlerinde gitigimde ,hep bir bahane bulur ve karsıma cıkmazdı son bir kac yıldır. Garip birseyler olmustu, hissedebiliyorum. Belki bana son bir mektup bırakmıstı. Hapishaneye gitmeliydim ve neler oldugunu ogrenmeliydim. Ondan onemlisi mezarı nerdeydi acaba. Off bole dusundukce kotu oluyorum. Benim bitanem simdi toprak altında mı yatıyor. Orda yani diger dunyada rahatmıydı acaba. Tabi oyle bir yer varsa. Eger intihar etmisse cehenneme gitmis olabilir. Cunku intihar edenler pek affedilmezdi tanrı taradından ben boyle biliyordum. Belkide su an canı yanıyodu... Bilmiyorum kahretsin ki hic bir sey bilmiyorum.... Kimse bana bir sey anlatmıyor... Nasıl kıymıstı canına. Gozumden birkac damla suzuluverdi ansızın. Yine duygusallasmıstım. Onun öldugunu hala kabullenemiyordum. Hepsi ruya gibi geliyordu bana , ama kahretsin hersey oyle gercekti ki.

Banada mı hic acımamıstı. Yas tutucagımı ve asla bir daha iyi olmayacagımı biliyordu. Sonucta o beni hayata baglayan seydi. Biz birbirimizden destek alırdık. Butun kotu gunleri beraber atlattık. Babamın öldugunde yataklara dusmustum , bas ucumda beklerdi yılmadan.Duygusal tarafımın fazla oldugunu sadece o biliyordu zaten. Aslında baskalarının bilmedigi bir cok seyi o biliyordu benim hakkımda. O benim herseyimdi. Aslında ona kızgındım. Beni yapayanlız bırakıp gitmeye hakkı yoktu.

Belkide ölumle tehdit edilmisti.... off bilmiyorum kafam cok karsıtı. Bir an once o haipshaneye gitmeliydim ve ne oldugunu ogrenmeliydim...

Masayı kurduktan sonra , keyifsizde olsak yemegimizi yedik. Bir gundur bir sey yemedegim icin aclıktan geberiyodum, herseye saldırdım diyebilirim. Masayı kaldırdık.

Beraber koltuga kurulup Gossip girl un 4. Sezonun son bolumunu izliyorduk.Bana sarılmaya basladı. Ben sasırmıstım. Sanırım yanlız kaldıgımı dusunuyor ve bana acıyordu. Evet, oyleydi zaten yapayanlızdım. Ali nin gozlerine baktım. İcimde mutluluk oldugu belli olan bir duygu gelisti garip bir sekilde.
Sorma zamanı geldi sanırım.

-abim intihar mı etmis? Ölum haberini kimden ogrendin?

Dikkatini televizyından bana cevirdi.

-koray dan. Biz operasyondayken haber gelmis bizim ceteye. İntihar deniyor evet.

İntihar olamazdı adım gibi emindim.

-abim neden itihar etsinki son gun? Sanada sacma gelmedimi.

-aslında haklısın cok sacma, bana sorarsanda baska bir seyler olmus.

-ali beni hapishaneye goturebilirmisn? Ogrenmem gereken bazı saklanan yalanlar var bence. Hissediyorum,bir sey saklıyorlar.

-tamam oyle istiyorsan gidelim.

Hazırlanıp haphishanenin yolunu tuttuk....

KURTULUŞ YOLUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin