Geçmişe Dönüş Yolu

77 8 2
                                    

TANITIM....

Derin , kurtulus cetesi adında bir uyusturucu cetesi icin calısan bir kızdır.Gercek askını bulana kadar kimseyi tam olarak sevmemistir. Derin'in ruyaları bir bir gercek olur. Hatta sonsuza kadar karsılıksız sevicegi adamı bulmustur . Derini seven biri daha vardır.. Kuzey, platonik bir asıktır hemde psikopatlık seviyesinde....

GİRİS.....

Bu kitabı tum sevdiklerime , aileme ve arkadaslarıma itaf ediyorum.....

UMARIM BU KİTAP TUM SEVDİKLERİNİZE, HEDİYE EDEBİLECEGİNİZ BİR KİTAP HALİNE GELİR.....

KIZLAR MERHABA BU BENİM İLK HİKAYEM UMARIM BEGENİRSİNİZ . MULTİMEDYADA DERİNİN TANITIM FİLMİ VE DERİNİN RESMİ VAR. HEPİNİZİ OPUYORUM SAGLICAKLA KALIN... İYİ OKUMALAR...

Yok olusum ve hersey o ugursuz gunde baslamıstı... Aslında bu bir tur ask baslangıcıydı..... aşk acıdan dogardı, bu bizim hikayemiz...

Bazen anlamsız ve hic bir zaman gerceklesmeyecek hayaller kurarsınız ya iste benim hayatım boyle bir hayaldi.... aptalca bir hayal ve acı'dan ibaretti.

Yine igrenc bir gunle baslıyoruz, yasamaya devam etmeye...

Yatağımda istemsizce doğruldum yanımdaki saate baktım. Daha sabahtı. Gunesin ilk ısıkları odayı aydınlatıyordu.

Türkiye en büyük uyuşturucu çetesinde tanınmıs bir kişiliktim. Cetemizin zaferi hic bitmek bilmezdi, bize KURTULUŞ çetesi diyorlardı. Butun turkiye bizi tanıyordu.Hiçbir zaman polislere yakalanmazdık .Bu işe gönül vermiştik ve herkes bize güveniyordu. Her birimizin omzunda kurtuluş dövmesi vardı . Böyle tanılıyorduk....

Zamanımın çoğunu bu çetedeki sevdiklerimle takılarak geçiyordum. Bu aralar bir çeşit bunalımdayım. Sevdiklerimi teker teker kaybediyorum....

Birden telefonumun çalması ile yataktan doğruldum ve telefonla uzandım. Arayan Selim'di.

-Efendim?

-Derin heyecanlı mısın? Coctail sobrianeler-namıdiğer hap- bugün 3 te sabiha gökçen'de olacak sonra sen karşılayacaksın anlaşıldımı? Ali bu görevi sana vermemi istedi.

En önemli görevi bana vermişlerdi . Sevinçten çığlık attım ve telefonu kapattım. Aynı odada kaldığmız Almila çığlığımdan dolayı uyandı ve aptal bakışlarını üzerimde gezdirdi. Bu kız gerçekten çok sinir bozucuydu. Ona öldürücü bakışlarımı yolladıktan sonra korkup geri yattı. Okulda namı değer bir insanım. Böyle olmayı seviyorum en azından farklıyım. en azından saygınım ,bazı kızlar gibi sürtük değilim.

Sınav notlarımı inek ogrencilere yavşayarak alabiliyorum .Okul işleri benim için boş ,ben sadece eğlence için ve barınmak icin universiteye geliyorum. Zaten son iki senedir 1. sınıfındayım. Bir türlü geçemedim. Mezun olmam icin ellerinden gelenleri yapıyorlar.

Edebiyat fakultesinin 1. sınıfında iki sene kalarak bir ilki basardım. Beni odulendirmeleri gerekirdi. Puanlar konusunda ise yine tanıdıklardan yardım alıyorum. birçok kişi tabi bu kadar yüksek puan aldıgmı yutmuyor. Onlaranın da basına bela oluyorum. Bu sadistligimi kimden aldığımı biliyorum, Abim.

Abim bana hayatı öğreten insandı. hayattaki gerçekleri ve onlarla nasıl başa çıkabileceğini bana öğretti. Hep derdi ki "sana acı çektirene sende acı çektireceksin ". Cok dogru bir sozdu. Dunya ve insanlar acımasızdı , eger onlara azıcık bir merhamet bile gosterirsen sana acı cektiriyorlardı. Aşk bunu kanıtlayan en iyi ornekti.

Kara gecmisimden bahsedicek olursak, ne acılar çektiğimi siz bile tahmin edemezsiniz.....

Babam daha biz 10 yaşlarındayken öldü. Annemde orospunun tekidir. Fakir bir aileydik sadece babamın kazandıgı askeri maaşla geciniyorduk. Annem ise calısmıyordu. Fakirdik ama mutluyduk. Bir gün annemin pavyonda çalıştığını öğrendik. Bu tam da annemden beklenicek bir seydi. Cunku para icin her seyi yapardı.

Babam buna daha fazla katlanamadı. Annem ailenin namusunu kirletmisti.Sokaktaki butun issiz insanlar bizi konusuyordu. Bir sure sonra babam buna dayanamadı, kalp krizi geçirdi ve öldü. Babam gayet iyi ve saygın bir insandı. Annem onu hak etmiyordu.

Babam öldükten sonra birkac sene sonra annem yeni bir adamla evlendi. O adamı hiç sevmezdim , bana dokunmaya bile cesaret etmişti. Ama koruyucu melegim olan abim buna izin vermedi. Ve adamı bir ekmek bıcagıyla öldurdu. Abim benim yüzümden katil olmuştu. Daha 14 yaşındayken elini kana bulamıstı. Hayatını benim icin karartmıstı ,bu kimsenin bana yapmıyacagı bir iyilikti. O yuzden abimi tanrıdan farksız goruyorum.

Abim ardından hapishaneye girdi. Ben hergün ağlıyor ve geri dönmesi için dua ediyordum. Pek fazla paramız kalmadıgı için annem bana bakamıyordu. Bir süre sonra beni kimsesizler yurduna verdi. Orada iyi bakılıyordum fakat sevgi yoktu. Tek eksik olan şey sevgiydi. Aslında hayatım boyunca tek hak edipte bulamadığım şey SEVGİydi .

Bende çok çalışıp iyi bir yer kazandım. Sırf ordan kurtulmak için. Cunku orayı hic sevmiyordum, babamdan yemedigim dayakları orda yemistim hemde sadece o igrenc cocuk mahzeninden kacmaya calıstıgım icin. Neyin kafası bu?

18 yasımı gectikten sonra Denizlide ev tutmustum. Bir sene kadar idare ettim. Lys' ye girdikten sonra, İstanbul üniveristesi Edebiyat fakultesini kazandıgımı duyunca hic beklemeden memleketim olan Denizliden kalkıp İstanbula geldim. İstanbulda hayat zordu. ilk aylar cok zorluk cektim. Otel parası kira parasından fazlaydı. Babamın emekli maasının yarısını harcamıstım.

Sansım ilk defa bana goz kırpmıstı. Cunku kuzenlerim Selin ve Berke istanbuldaydı. Bana okul hakkında yardımcı ve destek oldular. Bir kac ay onlarda kaldıktan sonra üniversitenin ucretsiz yurduna tasındım. Ve halada yurtta barınıyorum. Gitmeyede niyetim yok,beni kova biri cıkana kadar.

Annem tarafından akrabalarım ankaradaydı, onlarda annem gibi hayırsızdı.

Işte benim hayat hikayem de böyle...

Kaya soyadının bana verdigi kaya gibi yürege ve Derin adının bana verdigi bir anlaşılmazlıga sahibim... Beni herkes boyle tanır ve hicbir zaman degismem...

Sevgilerle...

DEGERİ OKUYUCULARIM,

İLK BOLUM BİRAZ SIKICI OLABİLİR . SONUCTA TANITIM. SABIR EDİN.. DİGER BOLUMLER COK HEYCANLI OLACAK....

KURTULUŞ YOLUWhere stories live. Discover now