Mission Completed

29 6 2
                                    

SİZİ COK SEVİYORUM CANLARIM İYKİ VARSINIZ... MULTİMEDİAYA KORAY I KOYDUM. KUZEY SONRAKİ BOLUMDE KARSINIZDA OLUCAK... İYİ OKUMALAR...

Koray'ın ,gitme vakti demesiyle yerimizden kalktık. Mekanın sahibi bana selam verdi. Artık beni tanıyordu , bu guzel mekanda artık vip olarak eglenebilirdim. Cıkarken koray bana oncelik verdi. Hmm. kibar biriydi. Ali ise coktan cıkmıstı, odun :) keyfim yerine gelmisti. Tahmin ettigim gibi ,beni kendime ancak Ali getiriyordu ve yine yanılmamıstım.

Korayla yeni tanısmamıza ragmen ona garip bir sekilde alısmıstım. Yeni ortam ve kisilere zor alısırım. Ceteye ilk girigimde butun erkekleri tecavucu yada katil olarak goruyordum ve onlarla konusmuyor, kackyordum. O ayrı konu.

Koray aslında yakısıklıydı. Ama benim tarzım degildi. Aslında ben sevgili istemiyorum. Sadece sevilmek istiyorum. Herkes bunu yanlıs anlıyor. Almila bile ,senin dedigin seye ask denir, demisti. O bu islerden fazla anlıyo bana kalırsa. Bende mini etek giyip, kendimden buyuk topuklu giysem sevgilim olur, ama iste ben bunu istemiyorm. Onun ilgisini cekmek degil onu bedenime baglamak hic degil , benim tek istedigim onu duygularıma baglamak ve onun tarafından karsılıksız sevilmek . Ama beni tanrı bile anlamazken baskalarının anlamaması normal.

Kısaca menfaat dunyasında bir ask yasamak istemiyorum. Zaten boyle olan iliskiler sonunda acıyla bitiyor, bir taraf gercekten asık oluyor, obur taraf ise isi bitince terk ediyor ve baska sayfa acıyor kendine. Tanıdık gelicek ki genelde terk edilen taraf genellikle kadın kısmısı. Bu yuzden gercek askımı bulumam cok zor olucak biliyorum. Hala arayıstayım.. sanırım olene kadar bole olucak...

Buda benim hayat felsefelerimden sadece biri...

Neyseki Korayın arabası varmıs yoksa bu yagmurda ıslanmak kadar rezil bisi olamazdı. Arabası bana sorarsanız fazla lukstu bizim gibilere, siyah opel astra. Alırım bi dal. Hep bir mini cooper yada opel dilemisimdir. Tabiki alacak durumum yok. Ama her sene illaki yılbasında idaa oyanrım. Ne olur ne olamaz. Gerci bende bu sans varken İMKANSIZ. Bu sene 50 tl verip tam bilet aldım insallah iyi bisiler cıkar amin. Yoksa fakirlikten olucem. Telefon faturamı bile oduyemiyorum. Babamın eski maasının yarısı kadarla gecinince bole oluyor tam 250 tl 50 kr . O kurusu neden verdigni hic bir zaman anayamadım. Paranın yarısını ise ugursuz annem yiyor , kim bilir su an kimin koynunda ? Iyy, tamam dusuncesi bile igrencti.

Arabanın ici pahalı oldugnu belli eden fransız sigarası kokuyordu. Bir sure gittikten sonra trafik yogunlastı koprude , artık milim milim ileriyorduk. Bana sıcak basmıstı , camı actım ve sigara yaktım. Sigara icince daha saglılklı dusunebiliyordum. Bu cocuk zengindi.Kimin nesiydi bu tip merak ettim. Telefonumu cıkartıp Ali ye mesaj attım.

-koray zengin mi sjsksns

-nerden cıktı bu.

-bilmem kim bu koray?

-zengin sayılır. Bizim miskin patronun yigeniymis. Bende yeni ogrendim.

-hmm torpilli oldugu her halinden belli. Bizim ceteye uymuyor bile fazla kibar sjsksjd

Sabiha golcene hava alanına varmıstık. Ali ile ikimiz iceri girdik. Ali firmanın adamlarını hemen buldu ,ici uyusturucu dolu cantaları aldık ve acil cıkıs kapısından kimseye caktımadan cıktık. Bu gorevde belasız bitmisti. Hafifleme hissetmistim.

Arabaya binip cetemizin kaldıgı dag evine dogru yola cıktık. Ali uyusturcuları kontrol etti hepsi gercekti, sorun yoktu. Koray ın keyfi biraz kacmıs gibiydi. Off kimin umrunda.

-patrondan yuklu miktarda para alıcaz dedi Ali.

-sevinmelimiyim uzlmelimiyim bilemedim.

-neden?

-bende denemek istiyorum.

Ali bir kac bir seyden haberlerinin olmayacagını bizimde deneyebilecegimizi soledi. Bende bir tane hap alıp ictim. Daha dag evine varamadan kotulestigmi hissettim. Once midem bulandı , basım donmeye baslıyınca ölucegimi sandım. Hersey kullandıgımdan sonra 8 dk icinde gerceklesmisti. Hersey bulanık gorunuyordu. Ve ve.... gozlerim yavasca karardı

-ali ben ben..... iyi hisetmi.....

Ve derin bir uykuya transefer oldum... sonrası karanlık, tek hatırladıgm sey keskin fren sesiydi......

KURTULUŞ YOLUTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang