Görevimiz Tehlike

43 7 2
                                    

HEY KIZLAR YENİ BİR BOLUMLE KARSINIZDAYIM. HİKAYEM BEKLENENDEN COK İLGİ GORDU DAYANAMADIM HEMEN YAZDIM.... MULTİMEDAYADA DERİN İN GOREV İCİN GİYDİGİ KIYAFETLER VAR , KUZEY SONRA GELECEK...İYİ OKUMALAR...

Geçmiş, bir insan için o kadar önemlidir ki. Bazen onu hatırlamak gerekir. Ve bi yerden baslarsın,kelimlerle hayatını ifade etmeye... Ama bir türlü sonunu getiremezsin .Çünkü hala yaşıyorsundur. Ama aynı zamanda hergün ölüyorsundur. Bu aslında geçmis degil gelecektir, sonusuzlugun seni göturdugu tarafa sürüklenmektir. Ve ben bu yolda ilk adımlarımı atmış bulunuyorum.

Her adım hayati önem tasıyor , takılıp düssen bile arkanda destekci birileri olursa sana yardım eder. Bu hep boledir. Ama benim su ana kadar abim den baska destekcim olmadı ve o da su an hapiste. Yinede yılmadan bekleyisteyim , cıkmasına sadece 15 saat var.

Ben hergun kalkıp erken den bunları hesaplıyorum aslında. Ama karsılıgını aldımmı ? Tabiki hayır.

İşte benim hayatımı ifade eden sözcükler... ayrılık,nefret,acı,sevgisizlik,keder,sanssızlık.

Hep olumsuz hep olumsuz. Hayatım hic bir zaman benim istedigim gibi olmadı. Olaylar çabuk gerceklesti. Kısacası hayattan hic bir sey anlamadım. Hayatta bana bu yuzden kustu sanırım . Off bugun yine sacmaladım sjsjsjdj.

Gorev icin hazırlanmam

gerekiyordu.Yataktan kalkıp yuzumu yıkadım. Bugunun guzel gecmesi icin hala icimden sayıklıyorum. Olumlu dusunuyorum ve hayatı akısına bırakıyorum...

Almilaya uyanması icin yastık fırlattım. Mal uyandı ve bana gulumsedi. Bu kızın gulumsemesine hastayım. Cok pozitif enerji veriyor.

-Gunaydın dedi

-gunaydın ,dedim ve somurttum.

-Birileri sanırım tersinden kalkmıs, dedi.

Takmayıp yatagımı duzeltim.

-Hey sana diyorum! Taksana ,neyin var?

Arkamı zorda olsa donup cevap verdim soru yagmurlarından hic hoslanmazdım.

-Bugun benim icin cok onemli sadece bi terslik cıkmasından korkuyorum.

-abin hapisten mi cıkıyor yoksa?

-evet

-aman tanrım sonunda geceleri sayıklamalarından kurtulucaz desene ajsjahshsjs.

Zoraki gulumsememden sonra ,dusundum uykumda sayıklıyormuydum? off ne rezillik umarım birilerine anlatmamıstır. Kimsenin benim duygusal tarafımı gormesine izin vermem. Herkesin bir duygusal tarafı vardır. Ama bunu belli etmemek gerekir bana gore.Benim icin duygusallık zayıf nokta olarak gorunuyor. Duyguslallıgın tek yaptıgı sey seni insanlara karsı kolay lokma olarak gostermek. Eminim kimse benim gibi dusunmemistir. Cunku ben farklıyım. Ve bunu seviyorum...

Dolabımı actım, dolabımda hic renkli bir sey bulamazsınız. Biraz takıntılıyımdır. Hayatımda renklere yer vermem. Cunku renkler gelecegi ve olumlu dusunmeyi ogretir. İnsana huzur verir renkler...

Ama siyah ,beyaz ve gri insana acı olan gecmisini hatırlatır. Huzursuzluk verir. Ama ben sacma bir sekilde siyahın icinde kendimi guvende hissediyorum. Tabi cool olmayıda seviyorum pembe pembe giyinip, sahte gulumsemelerle sirin gozukmeye calısan ,les gibi sigara kokan ve sarı dislerini sergileyen kızları anlamıyorum ve tiksiniyorum .Aslında onların icinde bir buyuk anne yatıyor. O kadar sıkıcılar ki. Farkında bile degiller , itici mahluklar, Almilada onlardan biri. Forever young benim hayat felsefem diyebilirz.

Uzerinde gnarly yazan siyah sweatimi giydim altıma siyah tayt aldım ve en sevdigim yin yang kolyemi taktım. Bana Baran dan kalan son hediyeydi.

Onu hatırlatıyordu. Baranın hikayesini sonra anlatırım.

Aynanın karsısına gecip eye linerımı cektim ve bordo rujumu bastırmadan surdum. Maskaramı surdum. Aynada kendime baktım. Bu uzgun surat benim miydi.? Bugun en guzel gunum olucak ,biraz gulumsemeliyim. Agzıma harika bir gulumseme yerlestirdim. Normalda bana gulumsemek yakısmazdı ama bugun bir farklı durmustu. Uzun koyu kahve saclarımı taradım. Ve dedorant sıktım.

Almila ya baktıgımda ise coktan kadınsı bir gorunum almıstı , hatlarını meydana cıkartan bordo kısa elbise, kısa siyah ceket ,igrenc bukleler ve erkek azdırıcı gibi kokan agır parfum, makyajından bahsetmiyorum bile, bizim okulun tum duvarlarını siyaha boyamak icin yeterli miktarda. Son bir aynada kendine baktı ve 30 cm lik topuklu ayakkabılarını giydi. Nasıl yuruyordu ve rahat ediyordu?? ....hic anlamıyorum.

Uzerime siyah deri ceketimi aldım, uzerinde Rad af yazan sapkamı taktım ,sarjda olan iphone 5 imi cantama attım, kırmızı botlarımı giyip yurt koridorlarında yurumeye basladım, millet beni gorunce nefesi kesiliyordu . Alısmıstım ,adeta benden kacıp yol veriyorlardı. O garip bakıslar ve kızların arsız fısıldamaları ...

Kendimi victioria secret tan biri gibi hisettim. Catwalk havasına girdim . Asansore bindim 6 kisilik asansoru benim icin bosaltılar. Ve iceri Kuzey girdi. Whatttt? Ne Kuzeyi....

Bu yurdun agası gibiydi. Bana benziyordu. Ben buranın kralicesi isem ,o sex tanrısı olarak biliniyordu. Hergun farklı, kızla yattıgı bi, yattıgıyla bi daha yatmadıgı konusuluyor. Ne kadar dogru bilemem sonucta dedikodu.

Ama tanrıyı aratmayacak kadar iyi bir gorunusu var. Her kızın hayali Bad boylardandı.Amerikan filmlerindeki zengin cool cocuk fırlaması gibiydi.

Tabiki o beni takmayacak. Cunku aslında herkes asansoru onun icin bosaltmıstı got beginli Derin! Hemen burdan cıkmam lazım.

Asansorun kapanmasıyla icimden kufur savurdum ve koseye sindim ve telefonuma bakmaya basladım off gerizekalıyım yaa! Bu hayalini ettigin cocuk sakin ol ,bi salaklık yapma. Yavas yavas caktırmadan nefes alırken kalbim iflas edecesine atıyordu.

Sıcak bakıslarını uzerimde hissettigimde, cayır cayır yanmaya basladım. Soze basladıgında iyce gerildim. Aslında ondan garip bir sekilde cekiniyordum.

-bu asansorde ne isin var?

Afferin sana Derin simdi ne cevap vericeksin. Dudagımı kanatırcasına ısırdım.

- bos bulunca girdim.

Cok salagım off. Ne dedim ben?

Sonunda ısık 0 da yandıgında bende bitmistim. Kapı acıldıgunda onden cıkmak icin atıldıgımda oda yanı seyi yaptı, sanki birbirimizi cekiyorduk. Cok degisik bir seydi.

Kolum purussuz koluna degdiginde kendimi kaybettim sandım. Bana sinirli bir sekilde baktı ve hızlıca cıktı. Bu neydi bole...

Anlamamıstım. Benden hoslanmadıgı belliydi. Sanırım beni dovucek yada öldurtecekti bunu gozlerindeki alev belli ediyordu....

KIZLAR DESTEKLERİNİZ İCİN COK TESEKKUR EDERİM SAYIMIZ ARTTIKCA BİR GUNDE İKİ BOLUM BİLE YAYINLAYABİLİRİM... SİZ YETERKİ YORUM YAPIN BEGENİN BENİ COK MUTLU ETTİNİZ ...SİZİ COK SEVİYORUM.. OPTUMM....

KURTULUŞ YOLUWhere stories live. Discover now