Bölüm 4 GERÇEKLER

2K 764 85
                                    

"Abinin adı Alptuğ değil mi ? "

Ne diyordu bu ? Nereden biliyordu abimi tanıyor muydu ?

Tek söyleyebildiğim şey nereden biliyorsun olmuştu nereden bildiği hakkında hiçbir fikrim yoktu fakat şu an galiba tehlikedeydim.

"Bana güven. Başına hiç birşey gelmeyecek. Fakat benden sakladıklarının olduğunu düşünüyorum."

" sakladıklarım var. İnkâr etmiyorum. Fakat sen nereden biliyorsun ? Abimin kim olduğunu? benim hakkımda bilgileri nereden alıyorsun?

"Bana kızacaksın, biliyorum ama dinlemen gereken birkaç cümle var. Evet şimdi anlatmaya başlıyorum. Annenin adı babanın adı hepsini biliyorum ama hayat hikayen hakkında hiçbir fikrim yok. Bak burada anlaşalım. Hiçbir insana pek güvenmedim bu zamana kadar şimdi de sadece kalbimin sesini dinliyorum. Seni önceden tanıyorum ondan dolayı güvendim. Ben abinin eski bir arkadaşıyım. Size birkaç kere gelmiştim. Abinin odasında birkaç vesikalık fotoğrafın vardı. Aşk bu işte kalbim çarpması başladığı zaman anladım aşık olmuştum. Abinin telefonunda oynama bahanesiyle telefonunu aldığımda ilk mesajlara baktım. Kardeşim yazıyordu. Ya yakın arkadaşı ya da o kız dedim. Mesaja girdiğim zaman gördüm ki hani klasik aile mesajları olur ya ekmek al, eve geç kaldın,annemler merak etti. Tarzında senin olduğunu anladım. O vesikalık fotoğraflara gelince abinle sevgili işlerini konuşuyorduk önceden, sonra da ben sordum fotograftakiler kim tarzında o da karıştırma ortalığı o benim kız kardeşim diyince tamam dedim ben tam turnayı gözünden vurdum. Kaba bir tabir oldu biliyorum fakat ben sende kendimi buldum. Abine bir zaman geçtikten sonra anlattım olanları. Ondan sonra bağlarımız koptu. Konuşmuyoruz ve ben sana aşık oldum Alara. Tek diyeceğim bu kadar ama nolursun tersleme lütfen artık hislerimin karşılığını bulmak istiyorum bana izin ver."

Ne diyordu bu çocuk? Bu ne demek oluyordu? Galiba aşık olmuştu.  Aşk bu muydu? Yani biraz kalpte çokca dilde hissedilen miydi? Yoksa duvarlara yazı yazılarak paylaşılan şey mi? Bende mi aşık olmuştum? Yok yok! Aşık olamam ben. Bu zamana kadar aşık olan arkadaşlarıma sinirle 'zamanınızı tüketiyorsunuz.' diyerek terslerken şimdi ne hale gelmiştim? Yok be ben aşık olmadım sadece ben güvendim. Bir abi ya da bir arkadaş gibi gördüm. Zaten ben aşık olamam ki. Ben aşık olmak ne demek bilmiyorum bile. Banane yani kas yığını bir çocuk beni sahipleniyor gibi davranıyorsa değil mi? Ah, bu çocukta bir gariplik seziyordum. Bu çocuk fazlasıyla değişik davranıyordu. Ben sadece mutluluk istiyordum. Artık hayatımda olay istemiyordum. Çok çok küçük bir mutluluk istiyorum ki kimse özenmesin, kıskanmasın, kimse almasın ellerimden. Kahkaha attığımda bile üzgün olduğumu biliyorum. Hayatımda her şey eksik. 'Eksik bir şey mi var?' Diyenlere 'bir şey yok, bir şeyim bile yok.' Demek istiyorum. Seçme şansım olsaydı kesinlikle bu Dünyaya gelmezdim. Uzayda doğardım. Orasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Neden ben sorunlu bir yaşamın içerisindeyim? Vakit buldukça sorguladığım çoğu şeyden en önemlisi bu. Soğuk duşun altına girerek sorgulamayı seviyorum. Gerçekler kadar acıtıcı olmasa da sorgulamak bazı şeylere cevap bulduruyor. Yüklenemeyeceğim sorumlulukları bana yüklemeleri sizce de çok garip değil mi? Tüm dertlerimi içimde yaşıyorum fakat bu sefer bir kısmını anlatacağım. Neyse şimdi sıra bende, öyle değil mi? Herşeyi değil fakat bir kısım şeyleri anlatma vakti gelmişti.

Düzenlendi.

SIRRIMA AŞIK OLUR MUSUN?  #Wattys2016Where stories live. Discover now