Bölüm 16...

1K 71 21
                                    



Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


                                                              Mısradan size bölüm geldi :)))


Bölüm şarkısı   :  Sezen Aksu - İsyancı


                                                        Keyifli  Okumalar :) 



Dişi aslan uçurumun kenarında sıkıştırdığı  avıyla   uzun koşuşturmanın bir bedeli olarak keyifle eğlenirken ben bunu büyüleyici bir  ritüele dönüştürmesini zevkle izliyordum. 

 Yorulmuş numarası  yaparak avına ümit aşılarken  kaçmaya yeltendiği anda  tonlarca ağırlıktaki pençesiyle yara içinde olan   minik ceylanın bedenine  derin bir yara daha bırakıyordu. 


Bir an... Sadece  kısacık biran   kendimi ceylanın yerine koyduğumda   annemi ilk gördüğüm dakikalar aklıma geldi. İçimde hala yaşamak için  mücadele eden küçük Mısra nasılda sevinmişti, Yüreği umutla kaplanmıştı ama sonra  gelir gelmez   çok sevdiği kızını  sorması  tıpkı o  yavru ceylan gibi ölümcül bir darbe daha almasına neden olmuştu  ve   sessiz  gözyaşları ile kovuğuna geri çekilmişti.  


Şuanda ise  olmak istediğim ve olmaya çalıştığım tek şey tıpkı   ceylanı büyük bir iştahla parçalara ayıran  dişi aslandı.  


Öyle olmaya da başlamıştım aslında. O gün  alışveriş merkezinde  çantasına koyduğum kağıdı gören Leyla hanım büyük bir şok yaşamıştı ve  aceleyle eve dönmüştük.  



Tam  bir haftadır   bu karmaşa ile baş etmeye çalışıyordu . Evde herkes tarafından gerginliği farkedilsede    kimseye tek kelime etmemişti.  Ona notta   geçmişte yaptığın şeyi  biliyorum yazmıştım  ve aklına gelen tek şeyin ben olduğumu ümit ediyordum. 


Bu yaptığımı abime söylediğimde bana ilk başta kızsa da  sonradan hak vermişti. Artık bu  lanet durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.   


Yarın ise   dananın kuyruğu kopuyordu.  Onunla yüzleşecektim , fazla uzasın istemiyordum ..


Elimdeki kolamdan  büyük bir yudum aldığım sırada  çalan kapı ile bardağımı orta sehpaya bırakıp  ayağa kalktım. 

SİYAH KELEBEKWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu