KALP KARMAŞASI....

2K 225 21
                                    



Özenle seçilmiş  , yarım kalmış cümlelerdik...


                                          Bölüm Şarkısı ; Sıla - Yoruldum

          



    Multimedya : Mısra ( Siyah Kelebek ) 



                                            Keyifli   Okumalar...   :)



Yaşamak...


Kalbinin dakikada yaklaşık 80 kez atması...


Kanının damarlarında sistemli bir şekilde dolaşıp tüm organlarına can vermesi. Akciğerlerinin aldığın her nefeste şişmesi ve sönmesi. Eşi benzeri olmayan beyin ve sinir sisteminin uyumlu bir şekilde tüm bedenini yönetmesi.


Ruhun esir kaldığı bedene hiç tahmin etmeyeceğimiz kadar çok ve güzel duygular yaşatması...


Tüm bunlar bencil ve kötü birinin hiç tereddüt dahi etmeden alacağı basit bir şey değilken nasıl oluyordu da bu mükemmellikleri bu kadar basit bir şekilde kaybedebiliyorduk ?


Adının sonradan Murat olduğunu öğrendiğim Kenan 'ın öldürdüğü adamının cansız bedeni tekrar gözlerimin önüne geldiğinde hissettiğim öfke ile hızımı biraz daha arttırdım.

O olaydan itibaren tam bir hafta geçmişti ve ben hala kendi var olan kabuslarım yetmiyormuş gibi birde Murat'la ilgili kabuslar görmeye başlamıştım. Bir haftadır doğru düzgün uyuyamıyordum ve bu öfkemi kontrol etmem konusunda bana tamamen köstek oluyordu. Aldığım nefes ciğerlerime yetersiz gelmeye başlayınca adımlarımı yavaşlatıp tempolu bir şekilde yürümeye başladım. Saat beşten bu yana aralıksız bir saattir koşuyordum ve bedenim artık durmam için isyan bayrağını çekmişti bile. Evin etrafında attığım turlar korumaların garip bakışlarına neden olsa da onlar umursayacağım en son kişilerdi. Kendimi yeşil çimlerin üzerine attığımda elimdeki su şişesini açıp ısınmaya başlayan suyu yüzüme döktüm.

Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldığımda sandıklarına kilitlediğim bütün düşüncelerim yine gün yüzüne çıkmaya başladı. Kenan 'dan o olaydan sonra hiç ses çıkmamıştı ve buda bana büyük bir plan yaptığına dair güçlü şüpheler aşılıyordu.Ne yapmam gerektiğine dair en ufak bir fikrim yokken ikinci sorun daha da fazla canımı sıkıyordu. Evdeki çalışanlarla güzel bir ilişki kurmama rağmen O kadınla ilgili hiç bir şey bulamamıştım. Ama bu konuda Sare 'nin bana yardım edeceğine dair umutlarım vardı. Ondan yaptıklarım için kuru bir özür dilediğimde hemen affetmişti. Bu ona karşı daha sakin ve yumuşak davranmama neden olurken sebepsiz bir şekilde onunla geçirdiğim zamanlarda gerçekten kendimi çok rahat hissediyordum. Hiç tükenmek bilmeyen bir enerjisi vardı çok kırılgan , narin ve çocuksu görünse de  ne kadar  güçlü ve sağlam karakterli bir olduğunu anlayacak kadar zaman geçirmiştik birlikte.

Yüzümde oluşan gülümseme ile derin bir nefes daha aldığımda burnuma bergamot aromalı odunsu bir erkek kokusu geldiğinde hızla gözlerimi açtım. Bakışlarım sağ yanımdaki hareketlilikle o tarafıma dönerken siyahları omuzumdaki dövmede takılı kalan Sarp ile karşılaştım. Onunda bakışları beni bulunca boğazını sesli bir şekilde temizleyip derin bir nefes aldı.

SİYAH KELEBEKWhere stories live. Discover now