BÖLÜM 19...

772 54 29
                                    



Bölüm şarkısı : Yaşar Gaga ft. Tarkan & Sezen Aksu  -- Ceylan 



                                           Bu bölümde Sarp'tan efenim ;)      

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

                                           Bu bölümde Sarp'tan efenim ;)      



                                                              Keyifli Okumalar :) ;)


Evin salonundaki  büyük kanepede rahatsız bir şekilde otururken  bacağımla ritim tutmaya devam ediyorum son kırk dakikadır yaptığım gibi. 


Sıkıntıyla verdiğim  nefesim  sessiz ortamda  büyük bir seslilik yaratırken   dış kapının  kilidine sokulan anahtarın sesine eş değer olarak    salonun ortasındaki sehpanın üzerine fırlattığım telefonumda  çalmaya başladı. 


Arayanın kim olduğunu bildiğim için bakma gereği bile duymadan  bakışlarımı salonun girişine sabitledim. 


Görüş alanıma  kulağına tuttuğu telefonu ile giren kişi  rahat bir nefes almamı sağlarken yerimden doğruldum . Onunda gözleri benimle buluşurken   kasılan bedeninde gözle görülür bir rahatlama oldu. 


" Mısra ?" 


Endişeli sesi  kulaklarımı  doldurduğunda sanki gözlerim bu anı bekliyormuş gibi peş peşe  yaşlarını koyverdi. 


Ağabeyim  geniş adımlar ile yanıma gelip aramayı sonlandırdığı  telefonunu  benim gibi sehpaya attığında  vakit kaybetmeden kollarıyla bedenimi sardı. 


Bir eli belimi sarıp diğer eli saçlarımı okşarken ben onun huzur veren ve hiçbir zaman tatmamış olsam da baba kokusuna benzettiğim kokusunu içime çektim.  Bunu nasıl yaptığını  bir türlü anlayamıyordum ama her zaman  , her türlü sıkıntımda  sadece sarılarak beni iyileştirebiliyordu. 


Hayatıma girdiği için şükrettiğim tek  insandı , son zamanlarda buna eklenen bir isim daha vardı..


Sare...


Onun aklıma gelmesi ile dudaklarımdan bir hıçkırık daha kaçtı. Ağabeyim saçlarımı okşamayı bırakmadan dudaklarınıda bastırdı ve beni yavaşça  az önce oturduğum kanepeye oturttu. 

SİYAH KELEBEKWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu