BÖLÜM 14...

1K 125 31
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


                                                       Bu bölümde  küçük Mısra'dan ;))


                                                        Keyifli  Okumalar :)



Soğuk bir kış gecesinde ,  zifiri karanlık yalnızlığın üzerine  görünmezlik pelerini edasıyla  çökmüşken uyumak istiyordu. Gözlerini sımsıkı  kapatmak ve   güzel rüyalar görebileceği derin bir uykuya dalmak .   Kendini  en iyi hissettiği anlar   rüyada olduğu zamanlardı o günlerde.

  Yalnız insanlar iyi anlardı onun bu halini büyük ihtimalle... 

Aslında aynı duyguları paylaştığı  onlarca insan vardı belki ama  o kendini iliklerine kadar yalnız hissediyordu. Bu yüzdendir ki   pencerenin yanındaki yattığı yatağından  gözlerini bir tane bile yıldız göremediği  gök yüzüne dikmiş  onlardan birini görmenin umuduyla  öylece bakıyordu. 



Tam o sırada gecenin uçsuz karanlığını büyük bir yakarış ile bölen  şimşek ve gök gürültüsü  yatağında ürkekçe sıçramasına ve korkuyla yorganına  daha sıkı sarılmasına neden oldu. 


İçini esir alan korkuyla gözlerini sıkı  sıkı yumarken  minik kıvrımlı pembe dudakları titremeye başlamıştı çoktan.


Üzerindeki yorgan  üşümesine imkan vermeyecek derecede  kalın olsa da minik   bedeni buz kesmişti.  


Sonra  kulaklarına dolan  yağmurun  cama çarpması sonucu çıkan ses   korkudan dolayı sulanan  mavi gözlerini açmasına  neden oldu. Çıkan  ses  bir ninni edasıyla   bedeninin  gevşemesini sağlarken bir kaç saniye sonra karanlığı  aydınlatan  şimşek ile tekrar  yatağına gömüldü ve  dudaklarından çıkan kelimeye  engel olamadı.



" Anneciğim.."


O anda  yüreğine  büyük bir sızı oturdu. Daha  altı  yaşındaydı  ama yüreği  çoktan  yaşlanmıştı. Onun asla gelmeyeceğini bile bile   her  korkusunda onu sayıklayıp duruyordu.  

Sonra aklına  okuldaki  o anlar geldi. Daha bir gün önce  arkadaşı ile   konuştuğu şey. 


SİYAH KELEBEKWhere stories live. Discover now