BÖLÜM 15...

1K 98 37
                                    




Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



                         Bu bölüm biraz daha canlı okurlar bekliyorum PLEASE ;)





                                                        KEYİFLİ OKUMALAR :))





Utanılacak bir şey değildir ağlamak ,

Yürekten süzülüp geliyorsa eğer gözyaşı... 


Demiş şair, benim gözyaşlarımda yüreğimin en derinlerinden  geliyordu. Geliyordu gelmesine lakin  ben  ağlamaktan  hala utanıyordum. 


Beş yaşındayken gök gürlemesinden  korkup  yorganın altına sindiğimde de,  anne  ve babasının ellerini sıkıca tutan çocuklar gördüğümde de utanarak ağladım. 


Yirmi yaşına  gelip  beni doğurduğunu bildiğim kadının  başkasına annelik  yaptığını öğrendiğim an ağladığım için  kendimden yine utanmıştım. 


Hep gizli  gizli ağlamıştım  bu güne  kadar ,  yanımda kimsenin olmasına izin vermemiştim  hoş , verseydim kaç kişi  kalırdı bilmiyorum...



Şuanda da ağlıyordum, kimse  görmüyordu , kimse bilmiyordu . 


Sırtımı sıvazlayan kimse yoktu yine , veya  başımı yaslayacağım bir omuz ....



En  kötüsü de  göz yaşım yoktu artık. İçin için ağlıyordum, feryat  ede ede...


Abime gitmek istiyordum ama buna yüzüm  yoktu. Dün  gece sarhoş olduğumu anlar anlamaz  tek kelime etmeden suratıma kapatmıştı. 


Biliyorum kızmıştı bana   daha da  beteri kırılmıştı. Bedenime yabancı olan duygular bir bir gün yüzüne çıkarken   aynadaki soluk yansımama baktım.  Ten rengim  hastalıklı bir beyazlığa dönüşmüştü. Gözlerimin altındaki mor halkalar her geçen  gün biraz daha büyüyordu ve ben iyiden iyiye  bağımlı gibi görünmeye başlamıştım. 

SİYAH KELEBEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin