İÇİMDEKİ DÜNYA ...

1.6K 196 20
                                    

             Bölümü watpadd'deki  sorun nedeniyle üçüncü kez yüklüyorum arkadaşlar. Diğer bölümlerde eksiklikler vardı.



Multimedya : Sare  - Sarı civciv :) -

   Bölüm şarkısı : Sezen Aksu --Kördüğüm...

Yüreğimin bir köşesinde hatırlanmayı bekleyen unutulmuşluklarım var...


                                                      Keyifli  Okumalar  :))


Sare'nin  pembelerle  dolu  ve benim  her an boğulacakmışım gibi hissettiğim  odasında yine pembe ve krem rengindeki desenlerle dolu  yatağının  üzerinde  uzanıp  gözlerimi  tavana diktim.

Aklım  hala abimle sabahki  kavgamızdaydı.  Ben daha ona hiçbir  şey  anlatamadan  dün  beni  Kenan şerefsizinin  mekanında  gören  pezevenkin  biri  arayıp  müjdeyi  abime  vermişti.  Haliylede abim önce beni  bir güzel  azarlamış daha sonra da Kazım'la birlikte Kenan'ın mekanını  basmaya  gitmişti.

Aradan  iki  saat  geçmesine  rağmen  herhangi  bir çatışma  veya  ölüm haberi çıkmadığı  için yatakta  doğrulup  açtığım haber kanalına  uyuz bir bakış  atarak televizyonu kapattım.

Bakışlarım  yarım saattir  ayna  karşısında  saçlarına  şekil  vermeye  çalışan  Sare'ye kaydığında  gözlerimi  devirme  isteğini  son anda  bastırdım  ve kollarımı başımın  altına  koyarak  tekrar uzandım yatağa.  Pembe olmasına  rağmen  çok rahattı.

" Zaten düz  olan saçlarını düzleştirmekten  ne zaman  yorulacaksın  sarı civciv.  "

" Ben sarı  civciv  değilim !!!"

Cümlem  biter bitmez  tepemde  biten  Sare  ile kaşlarım  hayretle  kalktı. Ne ara gelmişti yanıma ?

Ben ona alayla bakarken  oda kendini  yatağa  atıp oturdu.  Omuzları  düşerken  " Tamam sarıyım  ama civciv  değilim  "  diye  mırıldandı sesi  sonlara doğru öfkeli çıkarken. Dudaklarım yukarı doru kıvrılırken kahkahamı zorlukla bastırdım daha fazla sinirlendirip başıma bela almak istemiyordum . 

Sare yatakta yukarı kayıp sırtını yatağın başlığına dayadığında  bakışlarının benim üzerinde olduğunu hissettim.  Yine ne yumurtlayacaktı bakalım .   Yatakta ters dönüp  dirseklerimi  yatağa dayadım ve hala benim üzerimde olan gözlerine diktim mavilerimi. Benim soru soran bakışlarıma karşı daha fazla dayanamayıp döküldü. Hah çömez !!

"  Senin hakkında adının Mısra olduğu dışında  hiçbir şey bilmiyorum..." dediğinde donuklaşan suratımla birlikte  bende  doğrulup onun gibi oturdum. Bakışlarım  Sare'nin  üzerinde  adlarının  ne olduğunu dahi bilmediğim çeşit çeşit  güzellik malzemelerinde gezinirken aklıma gelen geçmişimle yüzümü buruşturdum. Oysa ben hepsini unuttuğumu düşünüyordum. Bakışlarımı kısa bir anlığına bana  beklentiyle bakan sarı civcive döndüğünde  fazla oyalanmadan tekrar  pekte hoşnut olmadığım önceki manzarama döndüm. Hatırlamak istemiyordum ki ben hiçbirini. Kalbimin çevresinde beni huzursuz eden bir kaç duygu kırıntısı canlanmaya başladığında kendime biraz daha  zaman kazandırdım. 


" Bende senin hakkında pek bir  şey bilmiyorum önce sen anlat benimkisi biraz uzun ." 


Sare  derin bir nefes alıp benim gibi bakışlarını karşıya çevirdiğinde çenesinin  titrediğini görmem  kaşalrımın çatılmasına neden oldu.


SİYAH KELEBEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin