BÖLÜM 12...

1.1K 156 15
                                    


Multimedya : Kenan Akbulut...


Bölüm Şarkısı : Taylo Swift- Ba Blood ft. Kendrick Lamar.


                                            Keyifli Okumalar....



Her hücreniz farklı bir şey için  çığlık çığlığa bağırsaydı ne yapardınız ? 


Hangisine  kulak verip  bulunduğunuz berbat durumdan çıkabilirdiniz. ? 


Zira ben şuan  içimde   oluşan kaostan  sağ çıkabileceğimi  sanmıyordum. 

Beynim  mantıklı düşünüp onu sıradan bir rakip yerine  koyarken , kalbim  bu duruma isyan edip  küçücük çocuğu için bu bataklığa giren  bir babaya el kaldırmanın   vicdanıma vereceği  azabı hatırlatıyordu. 


Kelebeğim ise öfkeli gözlerle ateş saçıp çoktan kalbime iz bırakan bir kanat darbesi indirmişti. 

Ellerim yumruk olmuş bir vaziyette karşımdaki adama hiç kıpırdamadan baka kalırken  o yüzündeki anlam veremediğim gülümseme ile bana yaklaşıp bir adım kala durdu.  


"  Yine karşılaştık. " dediğinde kuruyan dudaklarımı  hareket ettiremedim. Gözlerim kalabalıkta abimin  mavilerini ararken   kafesin çıkışındaki  koruması ile  bana bakıyordu sorgulayan gözlerle. Anlamıştı büyük ihtimalle bir terslik olduğunu ama  bir şey yapamıyordu. 


İfadesiz bakışlarım alayla bana bakan adama kaydığında   o benim  bu halimden faydalanarak bir atak yaptı ve sağ yumruğunu çeneme doğru salladı.  Sadece bir saniye  ile yumruğundan  kurtulurken  sert yumruğu  çenemin altına sürtünerek savruldu. Kendimi hızla geri çekerken  o  fazla oyalanmayıp  etrafında tek tur dönerek  sağlam bir tekme savurdu.  Tekmesindende  geri kaçarken  hamle yapmam gerektiğini biliyordum ama bir türlü  atağa geçemiyordum sadece hasar almamaya çalışıyordum. 


Tam on dakikadır Cemil atak yapıyordu bense  küçük sıyrıklarla savuşturuyordum ama hala sol gözüne attığım yumruk dışında  hiçbir hamle yapmamıştım. Etraftaki bağırışlar artar ve bahisler kızışmaya başlarken  gözlerim  kendisi için özel olarak hazırlanmış koltuğunda arkasına yaslanarak keyifle bana bakan Kenan'ı buldu.  Göz göze gelmemiz ile gülümsemesini daha da genişletip elindeki viski kadehini bana doğru kaldırıp  dudaklarına götürdü.  Tam bu sırada diyafragma  boşluğuma yediğim  sert tekme ile nefesim kesildi ve dizlerimin üzerine çöktüm.  Ciğerlerimin bir kaç saniye  oksijensiz kalması ile  gözlerim karardı ve bir kaç yaş firar etti buğulanan gözlerimden .  Cemil benim kendime gelmeme fırsat vermeden  sırtıma dirseğini  geçirdi ve tamamen  yere kapaklanmama neden oldu.   Kendime gelmek için  derin bir nefes alırken  acil durum sinyalleri vermeye başlayan hücrelerimi sakinleştirdim. Ama tüm ağırlığını üzerime vererek sırtıma oturan Cemil  yaptığım bu girişimide etkisiz kıldı. 


Arkadan başımın iki yanına ellerini koydu ve başını boyun girintime koyarak derin bir nefes aldı. 


"  Iıımm. Kokun gerçekten baştan çıkarıcı." 


SİYAH KELEBEKOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz