-15.BÖLÜM FİNAL PART4- (SON)

2.5K 141 20
                                    

Yazan:SeKaiLover

Sehun bu ani buluşma için kendini hazır hissetmiyordu. Evet, üstelik habersiz olan ani bir buluşma. Joonmyeon, Jongin'i arayarak buluşmaları gerektiğini ve bir şeyler konuşmak istediğini 1söylediğinde, Jongin bunu fırsat bilerek Sehun'u da sürüklemeye karar verdi. Sehun'a gelmek isteyip istemediğini dahi sormadan. Abisine ciddi bir ilişkisi olduğunu açıklamak için can atıyordu! Ama Sehun bunu, bu kadar aceleye getirmeye karşıydı, kesinlikle.

Yinede Jongin'e karşı hiç ikna yeteneği yoktu. Ona itiraz etmesi imkansızdı. Bir kaç saniyelik seksi bakışları, Sehun'un oflayarak ayağa kalkmasına neden oldu. Kafasını giysi dolabına soktuğunda giyecek tek bir şeyi bile olmadığını farkederek, orada kalmaya devam etti.

Jongin yanına gelerek Sehun'u kendine çektiğinde kafasını dolaptan çıkarmış bulundu. Kendisine çevirerek kollarını beline sardı. "Neden bu kadar isteksizsin Sehun?"

"Jongin henüz çok yeni değil miyiz? Demek istediğim, çok çok fazla yeni!"

"Yeni veya uzun süreli bir ilişkimiz olup olmadığı önemli mi sence? Ben kararımdan ne kadar eminim bunu göremiyor musun?"

Sehun yanaklarını şişirdi sıkıntıyla. Jongin onun sevimliliği yüzünden asıl konuyu unutacaktı neredeyse. Ama Sehun'un en son istediği şey şuan ona sevimli görünmekti. Sadece tanışma işini geçiştirebilmeyi umuyordu. Onun ne kadar inatçı olduğunu bilmesine rağmen.

Jongin, onun büzdüğü dudaklarına hızlı bir öpücük bırakarak Sehun'un belinden elini çekince birkaç adım geri gitmesine neden olmuştu. Sehun'un şişik yanakları balon edasıyla sönüvermişti. Hemen ardından esmer olan dolaba yönelerek kendine Sehun'un kıyafetlerinden seçtikten sonra sırıtarak giyinmeye başladı. Başkasının kıyafetini giyerken nasıl böyle mutlu görünebilirdi bir insan?

Onunla birlikte uyanmak, onun kıyafetlerini giymek ve onu abisiyle tanıştıracak olmak Jongin'e tarifi imkansız bir his veriyordu.

Ama Sehun için aynı şey söylenemezdi. Aynı yerinde dikilmiş düz bir suratla Jongin'e bakıyordu. Jongin'in kendisi hakkında ciddi düşünüyor olması Sehun'un içinde kocaman kıpırdanmalara sebep olsa bile hala erken olduğu kanısındaydı. Bu fikri bir saniye içinde değişti.

"Gelmezsen...Beni yeterince sevmediğini düşüneceğim." Jongin'in üzgün görünen hali asla ona iyi gelmiyordu!

Saniyeler içinde Sehun kendini kanıtlamak istercesine dolaptan eline gelen bir şeyleri üstüne geçirmiş hemen ardından pişman olmuştu. "Bunlar olmadı değil mi? Abin çok zevksiz olduğumu düşünecek."

Evet, dolap dolu olmasına rağmen bu günde giyecek hiçbir şeyi yoktu! Jongin dolabı kapatarak Sehun'u boy aynasına çevirdi ve arkasında durarak çenesini omzuna yasladı. Dudakları şimdi bir ördeği andırıyordu. Üstüne kaşlarını çatarak konuştu. "Kendine bakmayı hiç denedin mi? Bunlarla gelmemelisin yoksa çok dikkat çekeceksin."

Sehun giydiği kırmızı gömlek ve beyaz bacaklarını sergileyen yırtıklarla dolu olan kot pantolonuna baktı. Jongin'in sözleri sayesinde şimdi daha iyi hissediyordu. "Tamam, bunları sevdim."

Jongin'in yanağına bir öpücük kondurduktan sonra saçlarını yapmak için hareketlendi. Jongin eserine şokla baktı. Kesinlikle onun seksi kıçını fazla kaldırmıştı dakikalar, hatta saniyeler içinde!

"Sehun!Onları.Hemen.Çıkar!" Jongin, burun deliklerini şişirirken Sehun omuz silkti. Gün boyunca onun bu kıskanç tavırlarına katlanabilirdi, çünkü çok sevimliydi.

|SUDDENLY|✓Where stories live. Discover now