-12.BÖLÜM-

2.3K 140 15
                                    

Yazan:SeKaiLover


Gözlerini estetik ameliyat bile böylesine büyütemezdi. Jongin önce Sehun'a baktı ve sonra parmağıyla kendi telefonunu işaret ederek sordu, "O-o? c-cidden s-sen m-mi-?"Sehun onun ifadesini dikkatle izledi. 

Şaşkınlıktan başka bir şey göremiyordu.Umut ediyordu.'Belki ben olduğuma sevinmiştir.'Ama hiçbir şey yansımıyordu esmerin yüzüne.Şaşıracağı zaten belli bir şeydi ki.O başka bir şeyler arıyordu.Utanarak söyledi. 

"E-evet bendim." 

"S-sen!... Sen benimle oyun mu oynuyordun yoksa?" Jongin ona oyun oynarken kendisi mi onun oyununa düşmüştü?

Bu ihtimali gözardı edemedi.Neden sinirli değilde Sehun'un daha önce hiç görmediği bir ruh haline bürünmüştü? Sehun ne olduğunu çözemedi.Ama Jongin gayet iyi biliyordu ki şaşkınlığına karışan bu his hafif bir rahatlamaydı. 

"Hayır ben..ben..bilmiyordum!"Sehun savunmaya geçtiğinde Jongin onun üstüne üstüne gidip, direkle kendi arasında sıkışmış masum gence yapmacık siniriyle bakarak sordu. 

"O zaman beni buraya çağırmanın nedeni tanıyor olman değildi öyle mi?"Sehun ondan daha fazla korkmaması gerektiğini düşünerek yüzüne alaycı ifadesini yerleştirdi.Sinirle ona çıkıştı. 

"Ben dün şey.. yani o şeyi yaparken anlamıştım. Sadece emin olmak için seni buraya çağırdım.Kısmen biliyor sayılırdım ama seninle oyun oynamadım, senin benimle oynadığın gibi." 

Esmer, bununla birlikte küçücük bir suçluluk hissetmiş olsa da hemen bunu geçiştirdi.İş saati dolayısıyla boş olan etraftan faydalanarak bedenini ona yasladı. Sehun'un düşüncesi ise üstüne çullanan yakışıklı sapığın etkisinden nasıl kurtulacağıydı. 

"Seni arzuladığım için suçlu muyum? Başka bir yol bulamadım. Hem sende gayet istekli görünüyordun 'o şeyi' yaparken." Sehun onun alaycı sözlerini bir kenara bırakırsa, esmerin harika vücudu ona yaslanmışken ve yanık tenine zıt bembeyaz dişlerini göstererek seksi bir şekilde sırıtıyorken neredeyse burada onunla sevişmek isteyecekti.Tabi ki esmerin kendini beğenmiş sözlerini bir kenara bırakabilseydi.

"Ben yalnızdım ve..ve.. terk edildiğim için teselliyi senin kollarında aradım sadece.Bundan yanlış şeyler çıkarmazsan sevinirim." 

"En azından çok zevk aldığına eminim.Tekrar yaptığımıza emin olacağım." şakayla karışık göz kırptığında Sehun'un yanakları yanmaya başladı.Yanmadığı zaman var mıydı ki, Jongin'in yanındayken. Esmer olan ona daha fazla yaklaşarak, nefes almasını güçleştirdi. 

"Neden erkenden kaçıp gittin?" kokusunu içine çekerek devam etti."Biraz daha görmeme izin veremez miydin, güzel yüzünü?" elini yanağına koyarak okşadı bir süre.Sehun bunu asla ciddiye almazdı, eğer bakışları bu kadar yakıcı olmasaydı. Jongin'in sıcaklık yayan vücudu o kadar yakındı ki terlemeye başladı.Alnına dökülen kahverengi perçemleri neredeyse ıslanmıştı. Ondan kaçabilmeyi ve nefes alabilmeyi denese de faydasızdı. Ama Jongin dudaklarını birleştirdiğinde, yeniden nefes aldığını hissetti.Sanki tıkanmış olan burnu naneli bir ferahlatıcı tarafından özgürlüğe kavuşturulmuş gibiydi.Esmer, elini Sehun'un omzuna koyarak küçük pembe dudaklarını emmeye devam etti.Herhangi bir karşılık gelmiyor olsada durmadı, sersemlediğini biliyordu. 

Sehun bu sırada gözlerini kapatmıştı ve zor tutuyordu inlememek için kendini.Minik minik karşılıklar vermeye başladığında, Jongin onu yiyip bitiriyordu neredeyse.Ardından kendini geri çekti Jongin.Fazlasını istiyordu, çok daha fazlasını.Nefes nefese alnını onun alnına dayadı.

|SUDDENLY|✓Where stories live. Discover now