Twenty-seven

240 17 0
                                    

Luke POV

Ik geef toe. Ik ben teveel aan het drinken, maar ik ben lang niet de enige.
Acacia heeft ook duidelijk teveel op, en ook Niall, Harry, Louis en Michael hebben duidelijk teveel op. Solange is op het randje, net als Taylor. Ashton en Vesna weet ik niet, aangezien ik die al een tijdje niet meer heb gezien. Net als Calum en Janny.

Ik neem nog een slok van mijn biertje en loop glimlachend naar Acacia toe die al heel de tijd tegen Solange en Taylor aan het praten is. Hoewel ik niet weet of er veel zinnigs is uitgekomen.

"I'm going to steal my girlfriend." Zeg ik lachend en zet mijn glas op het tafeltje om mijn armen om haar middel te leggen. Ik trek haar langzaam weg van de meisjes, terwijl ik kusjes druk in haar nek.

"What is it?" Vraagt ze giechelend. "You miss me?"

"I always miss you when you're not by my side." Zeg ik in haar oor.

"Wait, I love this song!" Zegt Acacia plots vrolijk en begint te dansen. Ik lach en loop met haar mee naar de dansvloer. "C'mon Luke, let's dance!" Zegt ze lachend. Ik grinnik en doe maar enkele rare danspasjes. Ik ben niet echt een danser, maar de alcohol in mijn lichaam beweert iets anders. Acacia komt steeds dichter en dichter tegen me dansen. Natuurlijk protesteer ik er niet tegen, in tegendeel, ik trek haar dichter tegen me aan en glimlach naar haar. Acacia glimlacht terug, en ik zie de speelse blik in haar ogen die nooit veel goeds voorspelt. Acacia boort haar tanden in haar onderlip en begint langzaam tegen me aan te dansen. We zitten totaal buiten het ritme van de muziek, maar beide lijken we het ons niet aan te trekken. Ik krijg het meteen al benauwd, en Acacia doet er nog een schepje bovenop.

Op ons eigen ritme dansen we tegen elkaar aan, mijn armen om haar heen en haar armen om mijn nek. Ik buig mijn hoofd naar haar nek toe en druk daar kleine kusjes. Het lijkt alsof we helemaal alleen zijn, in onze eigen kleine bubbel op de dansvloer.

Algauw verplaatsen mijn lippen dan ook van haar nek naar haar lippen. We geraken verwikkeld in een passievolle zoen, en de temperatuur lijkt met de seconde te stijgen.

"Maybe we should take a taxi back to the hotel." Zegt Acacia tussen onze zoen door. Ik knik instemmend en laat haar los, om vervolgens haar hand te grijpen en haar mee te trekken naar buiten. Gelukkig kan je in New York zowat altijd een taxi krijgen. "Don't we have to tell the others we're off to the hotel?" Vraagt Acacia lachend.

"I'll text Michael or something." Zeg ik en wuif het weg. Daarna steek ik mijn hand in de lucht voor een taxi, en gelukkig stopt de taxi ook nog eens. Ik laat Acacia eerst instappen om dan zelf in te stappen. Ik vertel de chauffeur welk hotel we moeten hebben en de man knikt. Acacia kruipt helemaal tegen me aan en glimlachend druk ik een kus op haar voorhoofd.

Ik heb het gevoel dat de avond voor ons nog maar pas is begonnen.

De taxirit duurt veel te lang en het helpt niet echt dat Acacia heel de tijd kusjes in mijn nek drukt.

"Babe." Kreun ik zacht en bijt had op mijn onderlip. Acacia giechelt zachtjes en laat haar hand plagerig over mijn bovenbeen gaan. "Don't." Lach ik.

"Why not, babe?" Grijnst ze.

"You know that damn too well." Mompel ik.

"We're here." Zegt de chauffeur. Ik glimlach naar hem en betaal voor de rit. Ik geef hem ook nog een grote fooi, en trek dan Acacia zowat de taxi uit. We lopen langs de balie om de sleutel van onze kamer op te halen. Ik was van plan om Acacia in de lift al weer te kussen, maar er stond in de lift al een bejaard koppel, dus dat verpestte het best wel. Acacia zat heel de tijd te giechelen, duidelijk nog als effect van de alcohol.

En dan komen we eindelijk de kamer op.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Where stories live. Discover now