Thirty-one

238 18 0
                                    

Luke POV

Ik moet het haar vertellen. Ik kan niet anders, maar ik wil het haar niet vertellen.

Het blijft maar door mijn hoofd spoken hoe ze me vertelde dat ze me vertrouwt, dat ze van me houdt. Het schuldgevoel eet me bijna op, maar ik wil het haar niet vertellen. Ik wil haar niet kwijt door één stomme fout. Ik hou van haar. Ik wil niemand anders dan haar.

Gelukkig zit Ashton nu niet meer zo op mijn kap doordat hij het druk heeft met Vesna.

Waarom moet ik zo'n idioot zijn? Waarom heb ik dat gedaan? Ik heb er geen idee van. Ik was dronken en dat zal wel de verklaring zijn.

"Luke?" Vraagt Acacia lachend. "Still here?"

"What? Oh sorry." Lach ik zacht en kijk haar glimlachend aan. "I was just thinking about something."

"Okay." Lacht ze zacht. "But, are we going in town? I'm really excited to go outside." Zegt Acacia met een brede glimlach.

"Sure, Love. Let's just go back to the room for a sec so I can take my stuff."

"Okay!" Zegt ze vrolijk en staat op van haar stoel.

"Oh, Acacia!" Roept Ashton, nog voor we de eetzaal uitlopen. Acacia draait zich om naar haar broer.

"Yeah?"

"Can I talk to you later today? Like when you guys come back?" Ashton glimlacht klein.

"Of course!" Zegt Acacia vrolijk. Ze wuift nog een laatste keer naar iedereen en draait zich dan om naar mij. "I'm wondering what he wants to talk about." Mijmert Acacia. Shit. Hij gaat het haar vertellen. Ashton gaat het haar vertellen. Ik had het kunnen weten. Ze mag het niet van hem horen, ze moet het van mij horen. Dat verdient ze.

We lopen onze kamer in, en ik grabbel snel al mijn spullen die ik nodig heb bij elkaar. Ik zet ook een zonnebril en een beanie op, moesten we fans tegen komen. Ik wil genieten van deze momenten met Acacia, want ze kunnen de laatste zijn. Vanavond ga ik het haar vertellen. Nog voor ze met Ashton gaat praten.

"Ready?" Vraagt Acacia dan. Ik glimlach en knik, waarna ik een kusje op haar lippen druk.

"I love you." Acacia kijkt me verrast aan, maar glimlacht dan.

"Love you too." En ze drukt nog snel een kusje op mijn lippen.

Ik wil haar niet kwijt.






We lopen zowat heel New York door, of toch de bekendste plekken dan. Acacia ziet ook verschillende winkels waar ze binnen wil gaan, en natuurlijk kan ik het niet over mijn hart krijgen haar alleen te laten gaan. Hoewel ik eigenlijk echt niet van shoppen hou, maar goed. Ik koop haar alles wat ze wilt hebben, maar telkens wil ze het niet accepteren. Toch heb ik het klaar gekregen om alles voor haar te betalen. Ik wil haar gewoon alles geven wat ik kan. En geld is niet meer echt een probleem.

We hebben ook tientallen foto's samengetrokken, en één ervan is ondertussen al mijn achtergrond.

"I'm so tired!" Lacht Acacia als we dan eindelijk weer in het hotel aankomen. Het is al avond, en we hebben 's middags ergens in New York iets gegeten. Acacia laat al haar zakken op de grond zakken en ploft op het bed neer. "Damnit, I need to go to Ashton." Herinnert ze zich dan. Ze gaat weer rechtstaan.

"Love, wait." Zeg ik snel en pak haar pols vast om haar terug te trekken. "Before you go, I need to talk to you." Ik slik langzaam en kijk haar aan.

"What is it?" Vraagt ze meteen bezorgd. "Did I do something?" Haar ogen stralen pure paniek uit.

"No! No no no no! You didn't do anything!" Zeg ik snel. "And I really don't want to tell you this because I don't want to lose you but I need to tell you I know, but I'm such an asshole and ...-"

"Luke, just tell me. I'm sure it's nothing." Glimlacht ze en komt naast me op het bed zitten, haar handen in de mijne.

"It's not nothing. I'm such an idiot." Zucht ik.

"Luke, please, just tell me." Acacia kijkt me met een kleine glimlach aan. Ik slik moeizaam, adem nog een keer diep in en open dan mijn mond.

"I cheated on you. Again."

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt