Eleven

259 25 0
                                    

Luke POV


"Uhm, Luke, c'mon mate, it's time for us to go home." Hoor ik Ashton vaag zeggen. Ik kijk op en lach.

"I don't want to go home. I want to stay here with, with -" Mijn geheugen laat me in de steek en verward kijk ik naar het meisje die tegen over me staat.

"It's Macy." Zegt ze lachend.

"Yeah, that's the one, Macy." Zeg ik trots tegen Ashton. Ik buig me naar Ashton toe en fluister in zijn oor. "Isn't she pretty?"

"You know you have a girlfriend back at home, right?" Ashton buigt zich en kijkt Macy aan. "He has a girlfriend back home."

"I know that." "She knows that." Zeggen we beide tegelijkertijd.

"Okay. We're going to go." Ashton trekt aan mijn arm, waardoor ik me vastklamp aan Macy.

"Is Macy coming with us?" Met grote ogen kijk ik Ashton smekend aan.

"What am I going to tell my sister, Luke?" Zucht Ashton. Ik frons even.

"Nothing?"

"Luke, you're taking a girl back to your room. I have to tell her."

"No, Ash, please!" Smeek ik hem en laat Macy los om aan zijn arm te trekken. "Don't tell her anything!"

"Fine." Zucht Ashton. "But if you do anything stupid, I will chop of your balls. You can't play around with my sister's heart."

"I know, Ashie." Grinnik ik. "Nothing's going to happen. I just like talking with Macy. I told her alot about Acacia."

"You sure did." Mompelt Ashton en trekt weer aan mijn arm. "C'mon time to go home."

Ik besef niet goed wat er allemaal gebeurd, het lijkt alsof ik in de mist loopt, en alles is enorm wazig. Ik voel wel Ashton zijn hand strak rond mijn arm en vaag merk ik ook hoe Macy vlak achter me loopt, net als een fluistering die ik niet goed hoor.

Ik wordt de auto in geduwd en Michael en Calum kijken meteen raar op.

"Who's that?" Vragen ze meteen.

"That's Macy." Zeg ik met een brede glimlach.

"Luke ..." Zucht Calum. "You know that you have -"

"Yes, I know." Zegt Macy. "I just don't have a place to stay since my friends already went home." Verklaart ze tegen de twee jongens. "Luke was so nice to offer me to stay with him." Michael zijn ogen vernauwen, maar hij laat het los en buigt zich weer over zijn telefoon. Hij mompelt iets, maar de woorden komen niet tot bij mij.

Macy gaat naast me zitten in de auto en legt haar hoofd op mijn schouder. Een glimlach komt op mijn gezicht, en mijn gedachten gaan naar Acacia, die zo vaak in slaap is gevallen tegen me aan.

Acacia.

Wat moet zij hier nu wel niet van denken?

Maar ik doe toch niks verkeerd? Ik help gewoon iemand. Het is niet dat ik haar ga bedriegen. Ik mis haar gewoon zo hard, en de knuffels van Michael zijn niet hetzelfde. Ik mis het om met haar te slapen, om haar te zien. En waarom komt ze me nu niet bezoeken? Is ze me vergeten? Wil ze me niet meer zien? Is ze naar Brandon?

Bij het denken van die naam, loeit er weer woede bij me op. Ik bal mijn handen in vuisten en adem diep uit. De alcohol die eerst alles leek te verdoven, lijkt nu alles te versterken.

"Are you okay?" Vraagt Ashton bezorgd van naast Macy. Ik draai mijn hoofd en kijk hem aan. Ik knik langzaam en kijk zuchtend weer weg.

Acacia komt wel. Ze heeft het beloofd. Maar ik heb haar beloofd dat ik van haar hou, dat ik haar niet zal vergeten. En toch ligt er nu een meisje tegen me aan dat niet Acacia is.

Maar er is niets gebeurd. En er gaat niets gebeuren.

Alles begint weer verdoofd aan te voelen, en ik besef niet meer goed wat ik doe. Ik weet dat ik in mijn kamer beland, en ik weet nog dat Macy Michael mijn kamer uitstuurt.

Alles wat er daarna gebeurd, is één grote waas.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu