Twenty-eight

218 17 0
                                    

Acacia POV

Ik weet goed genoeg waar dit naartoe gaat, en ik heb er geen bezwaar tegen. De alcohol lijkt volledig uit mijn bloed te zijn en ik ben me bewust van alles om me heen. Maar vooral van Luke.

Zijn kaaklijn is duidelijk zichtbaar door dat hij deze strak aanspant en zijn ogen vol lust. Zijn lippen lichtjes van elkaar en af en toe bijt hij zachtjes met zijn tanden op zijn onderlip.

Zodra we dan op de hotelkamer zijn, springen de vonken er van af. Niet letterlijk, in tegenstelling tot onze kleren die wel zo goed als van ons afspringen.

Het is niet de eerste keer dat ik Luke naak zie, maar toch verschiet ik elke keer weer van hoe perfect hij wel niet is. We belanden al gauw op het bed, Luke die boven me hangt en langzaam mijn nek kust.

"Babe, are you sure about this?" Vraagt hij met een ruwe kant aan zijn stem. "I mean, I know this is your first time and ...-"

"Luke, I'm ready." Mompel ik en sluit genietend mijn ogen terwijl hij kusjes over mijn hele bovenlichaam drukt. "I love you, and I want to do this with you." Een glimlach komt op mijn gezicht. Luke stopt plots en ik voel zijn adem tegen mijn lippen kriebelen waardoor ik mijn ogen weer open. Zijn blauwe ogen staren in de mijne.

"I love you too, babe." Een glimlach komt op zijn gezicht en hij drukt een kusje op mijn lippen. "I promise I'll be gentle. Just say me when I hurt you, okay?" Ik knik en bijt nerveus op mijn onderlip. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten van dit. Natuurlijk heb ik al hier en daar iets gehoord van andere meisjes, maar is het uiteindelijk niet voor iedereen anders? En in boeken wordt het altijd zo perfect geschreven, alsof het niets is en één en al genot is.

"Hey, don't be nervous." Luke glimlacht naar me en knijpt zachtjes in mijn zij.

"I'm not nervous, I trust you." Glimlach ik en druk een kusje op zijn lippen. De zoen wordt algauw heftiger, en ik heb niet eens door dat Luke zijn handen langzaam naar beneden glijden.

Hiervoor moet ik niet nerveus zijn, dit hebben we al eens gedaan. Dat blijf ik mezelf vertellen, en het lukt ook echt. Ik ontspan mezelf en laat Luke zijn gang gaan. Ik kan hem vertrouwen, en ik weet dat hij zal stoppen als ik niet verder wil.

Het bekende gevoel van genot gaat door me heen wanneer ik zijn vingers in me voel. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip, maar kan een kreun toch niet onderdrukken. Luke grinnikt zachtjes en drukt een kusje op mijn lippen.
"You feel very ready for this." Fluistert hij zacht. "And I'm very happy to be the first person to touch you like this." Zijn lippen zoeken hun weg naar mijn nek, waar hij zachtjes in mijn nekvel bijt en er aan zuigt, om zo een donkerrode plek achter te laten.

"Do you even have condoms?" Vraag ik geschrokken. Misschien heeft hij er geen en moeten we nu alles stopzetten, dat zou echt vreselijk zijn.

"Of course I have." Mompelt Luke tegen mijn nekvel aan. Een rilling trekt door mijn lichaam, best wel zenuwachtig voor wat er gaat komen. Hij buigt zich naar de zijkant van het bed en haalt een condoom uit het nachtkastje. "You never know what will happen when I'm with you." Lacht hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik grinnik zachtjes en pak het condoom uit zijn handen.

"Can I do it?"

"Do you know how?"

"I think." Lach ik en ga rechtop zitten.

"Go ahead." Lacht Luke. Met trillende handen scheur ik het pakje open en haal de condoom eruit. Ik adem even diep in en uit, hopend dat mijn handen stoppen met trillen. Daarna schuif ik het condoom langzaam over Luke zijn geslachtsdeel.

"We're really going to do this, huh?" Zeg ik en kijk op naar Luke.

"Only if you want it, babe." Fluistert hij zachtjes.

"Of course I want it." Glimlach ik. "I love you."

"And I love you." Ik ga weer op het bed liggen en Luke komt over me hangen. "Ready?"

Ik knik en glimlach naar hem.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Where stories live. Discover now