Thirty-seven

222 18 0
                                    

Luke POV


Wacht, ze kust me. Acacia kust me. Haar lippen zijn op de mijne. Wat, nee, wat?

Maar voor ik iets kan doen, voor ik haar dichter tegen me aan kan trekken, laat ze me alweer los.

"I'm sorry, shit." Mompelt ze. "I shouldn't have done that. Shit."

"What? Why? But ... But I love you and you love me." Zeg ik zacht.

"Yeah, but I can't forgive you, Luke. You cheated on me, twice."

"And I'm a real ass for doing that, but I promise you something like that will never ever happen again. I love you, I don't want to lose you."

"But you already lost me." Fluistert ze zacht en schud dan haar hoofd. "I'm really sorry. This wasn't supposed to happen." En met die woorden verdwijnt ze, en neemt ze de magie van het moment met haar mee. Ik laat zuchtend mijn schouder tegen de muur leunen.

Waarom kan ze nu niet aan haar gevoelens toegeven, zoals ze net ook heeft gedaan? Ze heeft me gekust met een reden, hoewel ze er duidelijk spijt van heeft. Maar toch, misschien is er toch nog hoop. Misschien dat het ooit nog wel goedkomt.

En eerlijk gezegd kan het me niet meer zoveel schelen hoelang het duurt. Ik wil haar terug, en ik ga niet opgeven tot dat ik haar weer terug heb.

We zitten met z'n allen samen in de zetels, terwijl sommige aan het praten zijn, en andere bezig zijn op hun telefoon. Mijn blik gaat heel de tijd naar Acacia, die haar blik strak op haar telefoon houdt. Een glimlach komt op mijn gezicht, iets wat erg vreemd aanvoelt na zo een lange tijd en ik richt ook mijn blik weer op mijn telefoon.

Luke : Hey

Ik kijk op naar Acacia, en wacht tot ze het berichtje krijgt. Langzaam kijkt ze op, een vreemde blik in haar ogen. Zo van 'What the fuck are you doing'. Ik glimlach naar haar, en ze richt haar blik weer op haar telefoon.

Love : what the fuck are you doing

Ik grinnik zachtjes omdat ze precies stuurt wat ze net dacht. Ik kijk langzaam op naar Acacia, maar nog steeds glimlacht ze niet.

Luke : you look so perfect standing there

Love : im sitting

Love : and dont use your own lyrics on me idiot

Luke : hey :-( im trying to be cute okay

Love : stop it bc i hate you

Luke : no you dont :--)

Love : yes i do :---)

Love : my nose is longer ha-ha

Luke : :-----------)


Love : :-----------------------------)


Luke : :---------------------------------------------)


Love : fine you win, happy?

Luke : no

Luke : i hate it when you hate me, please forgive me?

Love : i'll think about it

Luke : really? :---)

Love : yes and i thought about it, its a no.

Luke : you are mean

Luke : you know, I know that you still love me and deep down you really liked that kiss and im going to try to win you back. I dont care how long it takes, i will get you back.

Love : good luck with that


Ik kijk op naar Acacia een brede glimlach op mijn gezicht. Acacia glimlacht niet, maar ze staart gewoon naar me. Ik kan niet uit haar gezicht opmaken wat ze met dat laatste bedoelde. Bedoelde ze ermee dat het toch niet gaat lukken, of bedoelt ze net dat ik het moet proberen?

Wat het ook is, ik zal toch proberen. Ooit zal het me wel lukken. De eerste keer is het me ook gelukt. En nu is er geen Brandon die me in de weg staat. Enkel maar Ashton, en over Ashton gesproken.
Hij zit al heel de tijd van mij naar Acacia te kijken, een verwarde blik in zijn ogen. Hij weet duidelijk dat er iets aan de hand is, en van zodra ik hem aankijk, kijkt hij me met een waarschuwende blik aan.

Maar niemand gaat me tegenhouden. Ik zal en ik moet Acacia weer voor mij winnen.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Where stories live. Discover now