Two

446 32 1
                                    

Acacia POV

Ik wist dat dit moment er ging komen, maar ik had niet verwacht dat het zo plots zou zijn.

5 Seconds of Summer is de laatste tijd wel enorm populair geworden, vooral via het internet dan.

Zo heeft ook One Direction hun ontdekt, en nu gaan ze met hun mee op tour. Ze zouden voor een jaar wegblijven, maar gelukkig is ook een deel van de tour in Australië. Maar dat deel is pas op het einde. En ik kan niet met hun meegaan. Ik moet nog een jaar in school doen, en ik denk dat mijn ouders een hartaanval krijgen als ik met school zou stoppen.

Ik wil er zo graag met Luke over praten, maar hij wil het gewoon niet. Hij doet alsof dat wanneer we er niet over praten, het niet zal gebeuren.

En nu vertrekt hij over drie dagen.

Nog drie dagen heb ik met hem, voor hij weg gaat.

Nog drie dagen met mijn broer, voor ook hij weg gaat.

En nog drie dagen met twee van mijn beste vrienden, voor ook die weg gaan.
Ik blijf helemaal alleen achter, samen met mijn ouders en ook Taylor. Michael en Taylor zijn de laatste dagen niet van elkaar weg geweest. Luke heeft veel tijd met zijn ouders doorgebracht, net als Calum en Ashton. Iets dat ik volledig begrijp, maar ook ik ga Luke missen. En nu ben ik het gewoon beu. Eindelijk is hij dan hier, bij mij, zit hij bij Ashton. Met grote passen loop ik naar Ashton's kamer.

Ik klop aan, en loop dan zonder antwoord de kamer binnen.

"Hi. Sorry Ashton, but I'm going to take my boyfriend with me." Ik glimlach klein en trek Luke dan aan zijn arm mee naar mijn kamer.

"Acacia!" Lacht Luke. "What is wrong?"

"Luke, we need to talk." Zucht ik. "And you know about what. We can't keep ignoring the fact that you'll leave in three days! What's going to happen with us? Are we going to call everyday? And ...-"

"Acacia, babe, sssht." Luke glimlacht en slaagt zijn armen voorzichtig om me heen. "Don't worry."

"How can I not worry about this?!" Vraag ik geïrriteerd.

"Babe," Luke laat me los en kijkt me aan. "I was just afraid to talk about it, because I don't want to leave you." Luke zucht en bijt op zijn onderlip. "And of course I will call you everytime I can. And you can come on tour with us for some time. I will miss you so much, and everytime I think about it, I'm about to cry. That's why I don't want to talk about it with you." En inderdaad, Luke zijn ogen worden waterig, waardoor ook natuurlijk ik bijna aan het huilen ben.

"I love you." Fluister ik en geef hem weer een knuffel. "Please don't forget me."

"I would never forget you, darling." Luke knuffelt me stevig terug. We houden elkaar vast tot dat de tranen droog zijn.

"Now, you are going to spend time with me and not my brother, who you are going to see everyday for the next year." Lach ik. Luke grinnikt en drukt zijn lippen op de mijne. Ik schrik even van zijn actie, maar kus hem terug, terwijl ik mijn armen in zijn nek leg. Luke bijt zachtjes op mijn onderlip, waarna hij zijn lippen weer vol op de mijne zet. Zijn lip piercing voelt koel aan tegen mijn lippen en ik open mijn mond een stukje, hopend dat hij de hint snapt. Zijn lippen krullen omhoog in een glimlach en langzaam lopen we naar mijn bed toe.

Ik slaak een kort gilletje als ik op mijn bed terecht kom, met Luke die boven me hangt, een speelse glimlach om zijn lippen. Ik trek aan de boord van zijn shirt om hem zo weer dichter tegen me aan te trekken.

Onze lippen komen weer in contact met elkaar, en al gauw zijn onze tongen verstrengeld in een passievolle zoen. Mijn handen zijn langzaam onder Luke zijn shirt gekropen en ook zijn handen zijn gevaarlijk dicht bij mijn BH.
Net als hij mijn BH wil los doen, houd ik hem tegen.

"Luke, Ashton is in the room right next to us." Mompel ik zacht tegen zijn lippen aan.

"I can be quiet."

"Luke, please, no." Lach ik en duw hem zachtjes van me af. Luke kreunt en kijkt me zielig aan. "I'm sorry. I'm just not ready." Ik slik en ga rechtop zitten.

"No, it's okay." Luke glimlacht en knijp kort in mijn ontblote zij. "I know you're not. And I promised I would wait. I'm sorry. Now come here so we can cuddle."

"I'd love that." Ik kruip tegen Luke aan en druk een kusje in zijn nek. "And I love you."

"Love you too babe." Fluistert hij terug en glimlacht naar me.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Where stories live. Discover now