Thirty

260 17 0
                                    

Acacia POV


Uiteindelijk krijg ik Luke dan toch uit bed. We maken ons klaar, en lopen dan naar het ontbijt. Onze vingers verstrengeld met elkaar, en een gelukzalige glimlach op mijn gezicht. Ik ben best trost op mezelf dat ik me hierover heb gezet, en dat ik dit met Luke heb gedaan. Ik weet dat ik hem kan vertrouwen, en ik ben ook heel erg blij dat hij zoveel rekening met me heeft gehouden.

"So, what are you guys doing today?" Vraag ik glimlachend aan Luke.

"Uhm, I don't know." Lacht Luke. "I think we're free today."

"Really? Can we please, please please go in the city? I've been dying to see New York since Taylor wouldn't stop talking about how awesome it is here."

"Of course, Love." Glimlacht Luke en drukt een kusje op mijn slaap. "Talking about Tay, where did Ash, Vesna, Cal and Janny went last night? I don't think I've seen them all night." Ik grinnik zacht en schud licht mijn hoofd.

"You really don't know what was going on? Calum obviously did his first move, and I think Ash and Vesna had a really good time together."

"Oh. Oh." Luke grijnst breed. Ik lach en geef hem zachtjes een duw.

"Don't you dare to say anything about it." Waarschuw ik hem. "Ash deserves to finally be happy with a girl. If you ruin it, I will .... Just don't ruin it." Grinnik ik.

"But it's so much fun to tease him with it. They've been teasing me with you for a long time, you know that, right?"

"You still can't say anything about it." Glimlach ik. We komen eindelijk aan in de ontbijtruimte en we gaan allebei wat te eten halen. Enkel Solange, Michael en Taylor zitten aan tafel. Luke en ik gaan erbij zitten en de drie kijken ons glimlachend aan.

"Had a fun night?" Zegt Michael grijnzend. Taylor rolt met haar ogen en geeft Michael een por in zijn zij.

"Hey, where are the others?" Vraag ik.

"Oh, c'mon Acacia." Lacht Taylor. "It's pretty obvious."

"Okay, true." Lach ik. "Oh, here comes the first one." Zeg ik grijnzend, en ja hoor. Ashton komt de eetzaal binnen gelopen met achter hem Vesna aan. Ik kijk meteen brede grijns naar mijn broer en hij wordt helemaal rood in zijn gezicht. "Cute." Grinnik ik en neem nog een hapje van mijn yoghurt.

"Hi Ashton! Hi Vesna!" Zegt Taylor vrolijk zodra de twee aan de tafel bijschuiven.

"Hey." Glimlacht Ashton en ook Vesna glimlacht naar ons allemaal. Ze ziet er me een enorme lieve meid uit en ik ben erg gelukkig voor Ashton. Ik hoop dat hij eindelijk iemand heeft gevonden. "Where's Cal?" Vraagt Ashton dan met zijn mond vol, waardoor hij een tik krijgt van Vesna. Ik grinnik zachtjes.

"You should know." Grapt Michael. "Janny isn't here either."

"Ugh, I'm surrounded by couples." Klaagt Solange maar begint dan te lachen. Ik kijk haar met een brede glimlach aan en ik zie dat ook Taylor haar aankijkt.

"We can change that." Zegt Taylor grijnzend. Solange lacht en schud licht haar hoofd.

"I'm fine."

"No, serious. I think I know somebody for you." Lach ik. "You'll see."

"And here's the next one." Zegt Luke grinnikend. En ja hoor, Calum komt de eetzaal binnen, en niet veel later is ook Janny er. Ze kijken elkaar lichtjes ongemakkelijk aan. Janny gaat naast Solange zitten en Calum gaat helemaal aan de andere kant van de tafel zitten. Maar ik zie wel de blikken die ze elkaar toewerpen.

Blijkbaar heeft gisterenavond voor iedereen iets positiefs gebracht.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Where stories live. Discover now