Twelve

273 25 0
                                    

Acacia POV

Taylor haar idee van plezier hebben is een erg ... Apart idee. Zo vindt ze het erg leuk om rond te rijden in haar busje, met de muziek erg luid, om vervolgens mee ook nog eens luid mee te zingen. Dat is allemaal erg leuk, maar niet als ze hierdoor afgeleid is van de weg en tegen zowat bijna alles aanrijd. Daarna zijn we bruidsjurken gaan passen. En dan zijn we de winkel uitgeschopt toen ze doorhadden dat we natuurlijk niets zouden kopen.

Uiteindelijk luisterde Taylor dan naar mij, en zijn we een hoop romantische films gaan halen, samen met enkele bakken ijs en een fles wijn.

Nu zitten we dus beide in een comfortabele dieren onesie, een bak ijs op onze schoot en een lepel in onze hand naar een film te kijken. Taylor is soms afgeleid door haar telefoon, en stuurt zowat heel de tijd snapchats naar Michael. Ik kijk ook af en toe naar mijn telefoon, maar Luke laat niets van zich horen, wat ik best vreemd vind. Als Michael vrij heeft, dan Luke toch ook, niet?

Ik probeer er maar niet te veel over na te denken en concentreer me op de film en de bak ijs op mijn schoot.

Taylor naast me hapt kort naar adem en kijkt me vluchtig aan. Ik frons en kijk haar ook aan.

"Is something wrong?"

"No, uhm, no." Zegt ze en glimlacht klein. Ze buigt zich weer over haar telefoon en stopt af en toe een schep ijs in haar mond. Ik haal mijn schouders op en kijk weer naar de film.

Zodra mijn telefoon naast me bibbert, laat ik de lepel in de bak ijs vallen en neem de telefoon in mijn handen. Het is Ashton. Ik zucht en neem op.

"Hi Ash."

"Hey, Acacia." Zegt Ashton vrolijk, maar er is iets mis. "Are you alone?"

"Uhm, no I'm watching a movie with Tay." Ik kijk opzij naar Taylor, die strak voor zich uit kijkt. "Is something wrong?"

"No. Have you heard anything from Luke?"

"Uhm, no? What's going on?" Vraag ik sceptisch. Er klopt hier iets niet, en ik ben bang dat ik niet eens wil weten wat.

"Nothing." Verzekerd Ashton me. "How are you doing? What did you do today?"

"I got a new tattoo with Tay, but what's going on, Ash? I need to know."

"You got a new tattoo?" Vraagt Ashton verbaasd. "What did you get?" Ik zucht en vertel hem over mijn tatoeage.

"And now stop changing the subject. What is wrong? Is it something with Luke? Is he hangover or something?"

"Yeah, a bit like that." Ashton schraapt zijn keel. "But hey, you're still coming when we're in New York, right? You can finally meet Solange, you know, our stylist? I think you'd really like her!"

"Of course I'm still coming. Why wouldn't I?" Lach ik zacht, maar nog steeds heb ik het gevoel dat er iets niet klopt. "And yeah, you told me about her. And you can finally meet Vesna." Lach ik.

"Can't wait for it!" Ashton grinnikt. "Now we need a girl for Cal."

"I'm on it." Lach ik.

"But I need to go now. Bye, sis, love you!"

"Love you too." Ik glimlach en hang op.

"What did he say?" Vraagt Taylor meteen.

"Nothing, really. Why?"

"Oh, just curious." Glimlacht Taylor. "Now let's finish this movie before our ice cream is melted." Taylor zet snel de film weer op en kijkt er geconcentreerd naar. Maar ik weet dat ze nu niet meer kan volgen, aangezien ze niets van de film heeft gezien. Volgens mij probeert ze een gesprek te ontwijken, en het lukt haar nog goed ook.

Good Boys are Bad Boys || Hemmings {vervolg GGABG}Where stories live. Discover now