41. Bölüm -Wowowow Haram!-

9.5K 450 88
                                    

S.a! Öncelikle bölüm geç geldi biliyorum. Biliyorsunuz ki okul başladı . Ve ilk haftadan ödevleri yığdılar tabi. Zaten 5 gibi evde oluyorum. Ödevleri yapayım derken 7-8 oluyor ve o anki yorgunlukla bir şeyler sıralıyorum ama bitmiyot haliyle. Eskiden her gün bölüm gelirdi çünkü her gün evde olurdum tabi yaz da. Ama şimdi bölümler geçikeblir :( Olabildiğince yazmaya çalışıyorum. Aslında yazabilirim ama  benim amacım sizi güldürmek. Normal bir hikaye olsa belki bölümler gelir ama yorgun olduğum da .. ah işte anlatamadım ama her neyse. . Anlayış gösterirsenzi teşekkürler:'(

Bölüme gelirsek.. isim garip oldu. İsim bulamadım. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok ve.. umarım beğenirsiniz! :D Bugünün yazmaya ayırdım ve yarına ödevleri yapıcam motivasyon verici yorumlarına hayır demem . Tabi eleştiriniz varsada eyw ! :D

Keyifli okumalar^^

 

“Oh come on ! Where is this?!”

“Someone help me!”

“Where..Where..”

“Girls! “

“где это?” (Rusça bir şeyler dfasdgsd)

“Hey!!”

Hay sus be Allah’ın gevuru. Bir uyutmadın be ! Kalkmış sabahın köründe ne arıyorsa. Tamam hadi arıyorsun ve tüm milleti uyandırıyorsun?Gece uyutmuyor. Uyanıyor sonra uyandırmaya çalışıyor. Şimdi de kalkmış sanki ‘Ben uyandım kimse uyuyamaz’ şeyiyle sesli sesli bağırıp haraket ediyor. Hepimiz insanız şurda ne bu davranış!!

“Ppfff.Girls.”

Lan uyandırıyon da aradığın şeyi biz kıçımızdan mı çıkarıcaz be kadın!

“What’s problem?” diye soruyor Melis en sonunda. Ooo tamam. Melis halleder.

“I can’t find my phone.”

“İ cint find my phine .” diye mırıldanıyorum garip bir ses tonuyla kızı taklit ederek.

“What’s can I do?”

“I don’t know!”

Bilmiyorum ama hadi tüm kızları uyandıralım da uyumasınlar. İnsaf insaf.  Tabi rus karısından  ne bekliyoruz ki? Birde İngilizce bağırıyor burada . Arada rusça bir şeyler dedi de genellikle İngilizce. İşini de biliyor şıllık.

“Please.. Wake up your friends. “

No!No wake up!

Gözlerimi sımsıkı kapatıp nefesimi tutuyorum. Öldüm ben by.

“Zeynep.. Zeynep..” diye sallamaya başlıyor Melis. Sende mi Melis? Sen de mi? “Zeynep uyan. . Şşt. “

“Hmamam.” Diye garip bir ses çıkartıyorum. Zeynep mal mısın ölüsün sen ölü! Bir ara söyleyin de faça çekiyim. Ama ölmek için sıcak suda dik kesmek gerekiyormuş. Hıı. Benim sayemde de öğrenmiş oldunuz hani cehennemde görüşürüz. Aslında ben tam cennetlik kızım. Yani ne yapıp cehenneme gidebilirim k- Ha tamam , hatırladım .

“Zeynep zaten geç oldu hadi ya. Denize gideriz.”

“Hıaamam.”

 “Zeynep!”

“Lan bi rahat bırakın be!” derken aniden yataktan kalkıyorum. Tabi birden bağırınca herkes bana korku dolu gözlerle bakıyor. Ya da morarmış göz altlarım ve her taraftan çıkmış buklelerimle ibret alınası tipimi gördükleri için. Yine de birinci seçenek daha cazip!

Anlaştık?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin