11. Bölüm "Kavga çözüm değil Zeynep Hanım'cığım."

25K 622 67
                                    

Günde iki bölüm paylaşıyorum hadi beni sevin ! :D  Ya ben bu hikayeye başlamadan önce diğer hikayelerimi okuyanlar bilir zaten. 20 voteyle takılıyordum. Diğerlerinin hikayelerine bakıyordum. 100-200 vote. İçimden ''Bu kadar vote alıyorlar bide bölüm yazmıyor tvb tvb ya. Ben olsam her gün yb yazarım' diye düşünüyordum yanii. Günde iki bölüm paylaşıyorum bak !! :D:dDUmarım beğenirsiniz ya . Ya ben bölümle o kadar uğraşan biri değilim. Direk yazıyorum düşünmüyorum. Yani sanırım bu yüzden yazar olamam ama neyse.  Umarım güzel bölüm olmuştur ve gülersiniz. Son kısım ciddili duyurulur! :P İşte yeaağ umarım beğenirsiniz ! :D

Can

Şuan face'e girip, yüzükle selfie yapıp 'Yüzüğü alıp kaçma qyf" ' i yazasım var ! Ama o kadar da içmedik canım ! Benim yapacağım planda anca böyle olur yani ! Hay kendimi de . . yapacağım planın da. Meliiasğ ! Sensiz olmuyoor benle plan yaaap ! Melis ne alaka lan ? Yok canım içmişim ben o kadar. Melis'i düşünecek kadar çok içmişim hem de. Ya of, aklımdan çıkmıyor ki. Dedim ben size. Mıknatıs var dedim. Aha bak, bendede var işte ! Kız bana doğru geliy- Melis bana doğru mu geliyor lan ?! Bir de rüzgar eteklerini havalandırıyor ya tamam aşağılara bakmak yok ! Belden aşağı bakmak yok tamam . . Belden yukarı çıkıyoruz çıkıyoruz . . Göğüsler ? Tamam oradaya da bakmak yok ! Boyundan aşağısına bakmak yasak Can ! Yasak ! Hatta kafadan aşağısına bakmak yok ! 

"Can ?" diyerek yanıma geçiyor Melis. Unutma Can, kafadan aşağısına bakmak yok . . Çık yukarı . . Çık çık . . Kırmızı dudaklar ? Gel resmen 'Öp bini yi bini Caağn ! ' diyorlar ya. Tamam Can, çık çık çık. Yukarı çık. Gözler. En iyisi gözler. Sadece gözlere bak. İçinde kaybolduğun kahverengi gözlere !

"Hı ?"

"Şampanya . . yüzük falan. Hepsi senin fikrin miydi?" diye soruyor. Gözler . . Sadece gözler . . 

"Aynen. Aralarının iyi olacağını düşünmüştüm . O aradada evlilik teklifi falan. Nerden bileyim böyle olacağını. Kerem kıskanmaya başlayınca böyle bir şey çıkar sandım . O kadar da para vedim anasını satayım !" diyerek yüzüğü fırlatacakken, vazgeçiyorum. O kadar para verdim ben ! Yüzük bu ! En pahalısından ! Atılmaaz !

"Bence çok iyi bir plandı . .  Yani işe yarasaydı . " 

Hafifçe kıkırdıyorum. "Aynen ." 

"Yü-yüzük . ." diyerek elimi tutuyor ve yüzüğe bakıyor. "İyi seçim. ZeyKer için mi aldın bu yüzüğü cidden ? Sevgilin falan yok mu senin?" diye soruyor. 

Aiy resmen sevgilim olup olmadığını sordu lan ?! Çıkma teklifi alıyorum puahaha.

"Hayır, yok. Zaten sevgilim olsa bu kadar uğraşmam lan . "

Melis hafif gülümseyince parmak uçlarında yüzüğü gezdirmeye devam ediyor. Elini durdurarak, parmaklarını biraz uzaklaştırıyorum. Gözlerimi gözlerinden ayırarak, yüzüğü , yüzük parmağından geçirip parmağına takıyorum. Başımı tekrar kaldırıp gülümsüyorum.

"Çok yakıştı."

Çok romantiağk bir adam oldum şu anda ! Allah'ım lütfen tek seferlik bir şey olsun bu !

Melis parmakları arasınıdaki yüzüğe bakarken ardnıdan başını kaldırıp bana bakıyor. Ona hafif yaklaşmaya başladığımda dudaklarım aralanıyor. Tek istediğim onu öpmek. Niye bunu istiyorum lağn? Melis'e özel bir şey değil ki buağ ! Ben bir erkek olarak doğuştan herhangi bir kızı öpmek isteyebilirim !

Aramızda çok az bir mesafa kaldığında Melis dikkatini dağıtarak başını öne eğiyor ve parmağından yüzüğü çıkartıyor. Ayağa kalkarak elimi açıyor ve yüzüğü  elime bırakıyor.

Anlaştık?Where stories live. Discover now