Teşekkür+Kesit

24.5K 478 24
                                    

Öncelikle herkese merhaba ! :D  Önceki bölümde belirtmiştim ama şu sıralar kafam iyi olduğu için yine yazmak istedim. Gerçekten şu sıralar iyi değilim asdfdgsdfgf Neyse, öncelikle hikayenin böyle ilgi göreceğini hiç tahmin etmiyordum bunun yüzünden hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır, voteleriniz, yorumlarınız benim için öyle çok ifade ediyor ki ! Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum . . . 

Neyse, bu kadar azcık yazı için paylaşmış olmayayım, diğer bölümden de bir kesit paylaşayım . . Bir de böüm neredeyse bitti ama kampı komik yazmak istiyordum ama pek olduğunu sanmıyorum ama çok mu ama kullandım? Neyse bir bakın :D

"Anlaştık o zaman?" 

"Anlaştık." 

"Hadi gideli-" derken önüne dönüyor fakat bizimkilerden hiç biri ortada yok.  "Neredeler?"

"Caan !" diye bağırıyorum hemen. Aaay ! Kaybolduk ! Valla kaybolduk ! Bittik biz bittik ! Öldüük. Yaşıyoruz ama öldük ! Ölürken öldüük !

"Meliiis !'

"Meeeerveee !"

"Meliiiiiiis!"

"Sedaaaaaat!"

"Meliiiiiiiiis!"

"Yağmuuuuuuuur!"

"Meliiiiiiiiis!"

Hah Kerem Bey, sen bir kişinin adını haykırırsın, ben 4 kişinin ! Adalet bu . Neyse, öldüüük ! Kesin öldük biz ! Ve Aksel'in ne Kerem'in ölü bedeni çıakcak burdan. Benim ki çıkacvakk! Ayı falan saldırsa Kerem kendini korurda ya ben? Tekte yer beni valla öldük!

"Yoklar ! Yoklar işte ! Öldük biz . . Öldüük!" diyorum düşüncelerimi kelimelere dökerek.

"Zeynep sakin ol. Geri döneriz. "

"Sakin mi olayım? Öleceğiz Kerem! Hatta öldük biz yaşamıyoruz . Aaaaaaaaa yardım edin !"

Şimdi aklınızdan bu kızı deli mi becerdi falan demeyin. Ben aşırı korkarım şöyle şeylerden. Gecenin bir yarsını koskoca ormanda biriyle birlikteyim ! Yani en azından tek değilim. 

"Ölmedin Zeynep. Yaşıyorsun bi sakin ol."

"Öldüük ki biz !Öldük."

"Zeynep salak salak konuşma. Hadi yürü, geldiğimiz yönden gideriz ne güzel."  diyor ve arkasını dönüyor.

"Hayıır! Ya sen hiç film izlemiyor musunuz? Geldiğimiz yönden gidersek bir hayvan bizi yer ! Çünkü onlar kokumuzu alıyor. Bu tarafa doğru geliyor. Onlar bizim tarafa doğru gelirken bizde onların ayağına gidiyoruz!"

"Zeynep paranoyaklaşma yürü şurdan !"

"Kerem zaten öleceğiz ! Bırak acısız ölelim bak ne olur."

"Yürü Zeynep!"

"Of iyi be ! Ölürsem mezarıma gelme !" 

Anlaştık?Where stories live. Discover now