33. Bölüm - Striptiz dediler geldik-

17.5K 640 221
                                    

Okunma sayısı 300.000 olmuş artık ne desem az kalır diye düşünüyorum. Voteler bir yana yorumlar bir yana. . O kadar harikasınız ki! Artık bölüm atarken tedirgin oluyorum. Acaba bu sayılara layık bir bölüm oldu mu diye? Eheh. Neyse, yorumlarınız gerçekten çok güzel.Okurken güldüğüm, kahkaha attıklarım ve hep gülümsediklerim oluyor. Ama benim sizden istediğim şey 'Harika, mükemmel,çok güzel, muhteşem' tarzın da yorumlar değil. Bu hikaye ilk mizah hikayemdi. Böyle bir şeye cesaret edemedim başta. . böyle olacağını tahmin bile edememiştim. Buradaki amacım sadece sizi güldürmek .Onu başarabiliyorsam gelsin sevap pointler :DD Ahah tamam, demek istediğimi anladınız bence.. Ciddili duygusallı yazıyı yazmak için belirli bir sayı bekliyorum. Ama çok sevildiğinizi ve beni mutlu ettiğinizi bilin yeter! Artık diyecek söz bulamıyorum ya ne bileyim. ..

Bölümü multideki şarkıyla yazdım, ister dinleyin ister dinlemeyin keyfiniz bilir :D Keyifli okumalar! Umarım seveceğiniz bir bölüm olur :dd

"Hayır! Asla tamam mı?! Asla. Böyle. Bir. Şey. Yapmayacağım! Ha siz anlamazsınız şimdi. Heceleme mi ister misiniz ha? Yap-ma-ya-ca-ğım! As-la . Asla! Okey? Never! Ya siz ne söylediğinizin farkında mısınız?"

Hah, evet. Mesajı yaklaşık 10 dakika sonra doğru dürüst algılayıp, kendime geldiğim de bulduğum en yakın şeyi ısırıyorum. Vazoyu yerde 95840543 parçaya bölüp yatakta tepindikten sonra, Aksel'in araba anahtarlarını çalıp direk gaza basıyorum. Daha doğru dürüst araba kullanmayı bilmememe rağmen ! Binlerce küfür ve onlarca insanı ezmeye ramak kala sonunda buraya varabiliyorum.

O kadar sinirliyim ki, bazı küfürlere karşılık bile vermiş olabilirim. Ve bir tane çocuğa da sövmüştüm tabi. Tamam hadi topu anladık. Yolun önüne düşüyor. Sen ne arkasından atlıyorsun geri zekalı?! Ne güzel patlasın sen de ailene yenisini aldır. Ya biraz aklını çalıştırsana çocuğum. Bunları ben mi söyleyeceğim?

Mesela ben küçükken bilerek yola top atardım. 8-9 yaşındaydım herhalde. Kerem'de bana 'Ne yapıyorsun geri zekalı? 5 lira lan o top' der gibi bakıyordu. Tabi diyebilir mi? Ehehe. Sonra da yeni top alırdık. Diğer gün yine başka bir arabanın altında ezilirdi. Bu da böyle bir anımdır. 

Neyse, konuya dön Zeynep. Yumuşama. Gün atarlanma günüdür. Ya direk mirek. Nasıl yaparım ben bunu ya? Bir de bana öğretmek için videoları falan izletirler. Ayy!  Tamam Zeynep. Sonuna kadar dayan! İnkar et ! İtiraz et ! 

"Ya Zeynep'çim. . İddiayı kaybettin. Sonuçlarına katlanacaksın."

Bak bak, dün hüngür hüngür ağlayan Begüm şıllığına bak. Çok düşündüler mi  acaba şu striptiz işi için? Begüm'ün ağlarken birden sevinç çığlıkları attığı zaman anlamalıydım böyle olacağını.

"Siz ne biçim arkadaşlarsınız ya? İnsafınız, vicdanınız yok mu lan sizin!" diye bağırıyorum en sonunda. İkisi de 'Böyle düşünemedik.. Üzgünüm Zeynep..' diyip surat asacaklarına, birbirlerine bakıp mal mal gülüyorlar. Ayıp be !

"Mızıkçılık yapma Zeynep!  Hem bak, sana masrafta yapmıyoruz. Orda burda Kerem'in dudaklarını yerken iy-"

"Begüüm!"

"Valla bana ne. Öyle işte. Kerem bayram edecek. Hem Kerem için söylüyoruz biz bunları." derken arkasına yaslanıyor.  Kerem bayram edecek diyor ya ! Ben Kerem'in karşısına nasıl.. ya.. Düşüncesi bile çok kötü!

"Begüm. Yağmur.. Acıyın bana ne olur. Rezil olacağım ya daha doğru düzgün aşkımızı yaşayamadan aşkımız bitecek!"

"Ne alakası var canım?" diye soruyor Yağmur. " Valla olan sana olucak ama Kerem ne güzel sevinecek hem de."

Anlaştık?Where stories live. Discover now