Karakterler . .

48.7K 1.2K 32
                                    

"Anlaştık?"

"Anlaştık . . "

Karakter Tanıtımı 

Zeynep (Yılmaz) Güzel :  Kerem'in değişiyle Gölyazı elması kızımız.  9 yaşında verdiği bir kararla hayatını tamamen değiştiren Zeynep, o kadar hayallerin ardından sadece büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor . . 17 yaşında, yaklaşık 1 ay sonra doğumgünü. Can, en yakın arkadaşı. Gölyazı'dan ayrılıp, İzmir'e geldiğinden beri ilk ve neredeyse tek arkadaşı o. Ha bir de Aksel var tabiki! Sevgili üvey kardeşi . . Begüm ve Yağmur ise tek kız arkadaşları. 

Kerem Sayer : Bir aralar Gölyazı'da , orta dereceli bir aileyle yaşayan, tek ailesi,sevdiği,arkadaşı Zeynep olan, fakat kendini ani gelen bir zenginliğe kaptıran 19 yaşındaki oğlumuz. Uzun bir süre boyunca verdiği kararı unutan Sayer, gördüğü bir rüyayla söylediği tüm şeyleri hatırlıyor ve ne kadar büyük bir hata yaptığını anlıyor.  .  . Melis. Kuzeni. Akrabalarından kalan tek kişi bile diyebiliriz. Onu o kadar çok seviyor ki! O olmadan bir hiç sanki. Can ise tek arkadaşı . Can'ın tatil için Amerika'ya gelmesiyle tanışıyorlar ve o günden beri de hiç kopmuyorlar. 

Melis Derman :  18 yaşında, masum, biraz saf, ve tam bir ZeyKer hayranı olan kızımız ! Zeyker, Melis'in Zeynep ile Kerem'e taktığı isim. . Kendisi muhteşem (!) yaratıcılığı ile bulmuş . . . Sevgilisi, ah pardon . Eski sevgilisi Barış ile ayrılalı ve onu görmeyeli tam 1 yıl oluyor ! Yani ne kadar belli etmesede onu çok özlediği bir gerçek. 1 yıldan beriyle kimseyle birlikte olmuyor. Bu.Bir.Rekor!

Can Demircioğlu : 19 yaşında tam bir delikanlı . Kıvırcık saçları, siyah gözleri  ve playboy duruşu ile genç kızların gözdesi. Zeynep, onun tek gerçek dostu. Yanında duran, ona destek çıkan tek kişi. Kerem ise bir yaz tatilinde tanıştığı, eğlenebildiği tek erkek arkadaşı. Zeynep Kerem'i, Kerem ise Zeynep'i anlatırken ikisini de "Ben onu tanıyorum ! O benim en yakın arkadaşım !" demek isteyen ama susan gencimiz. O da tam bir ElÖk hayranı ! Bu da Can'ın onlar için uydurduğu isim. Gölyazı Elması'nın El'i, Öküz'ün Ök'ü .

Aksel Varol : Tam bir kafa dengisi. Üvey kardeş ! Zeynep'in annesiyle , Aksel'in babasının evlenmesi ile Zeynep ve Aksel ne kadar çok kavga etseler de, birbirlerinin değerini sonunda anlamayı başarıyorlar ! ZeyKer mi? Aksel Kerem'in zengin biri olduğu için Zeynep'in yanına gelmeyeceğinden emin. Bunun yüzünden de Zeynep'in üzülmesini istemiyor. Bu yüzden Kerem'e düşman diyebiliriz. . 

Sanırım karakterler bu kadar. Diğerlerini boşverin zaten, pek önemli değiller. Umarım hikaye iyi başlar, iyi gider.Şimdiden vote ve yorumlarınız için çok minnetarım ! Bu arada ilerdeki bölümlerden bir kısmı sizinle paylaşmak isteriiim . ^_^

"Can?"

"Kerem?"

"Can?"

"Zeynep?"

"Zeynep?"

"Can?"

"Kerem?"

"Can?"

"Zeynep?"

"Kerem?"

"Can?"

"Kerem?"

"Can?"

"Zeynep?"

"Can sen gerizekalı mısın?"

Bu saçma repliği bozduğu için Kerem'e teşekkür ederken bir yandan da gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırmak zorunda kalıyorum. Üçümüz okulun ortasında mal mal birbirimize bakarken, olayın ciddiyetini anlayıp gülme isteğimi nasıl olduğunu bilmeden içimi gönderiyorum. Sonra bir ara gülerim ! 

"Abi, Zeynep. Açıklayacağım bak . ."

Can başını öne eğip sözcükleri toparlamaya çalışırken kaşlarımı çatıyorum.

"1 dakikan var Can! Sen bana bunu nasıl yaparsın ya ?"

"Zeynep, valla bak öyle değil . . ."

"Nas-"

"Zeynep?"

Adeta bir manken misali arkama dönerken saçlarımın havalanması için dua ediyorum. Cool olmam gerekiyor. Çünkü filmler de böyle olur. . 

"Aksel?"

"Aksel?"

"Kerem?"

İşte yine başlıyoruz . . 

Anlaştık?Where stories live. Discover now