40.Bölüm -Şom düşünceler-

10K 527 228
                                    

Herkese s.a! Öncelikle yine teşekkür konuşması geliyor burada. Uzunlu ve ciddili. Görmüşsünüzdür belki. Girişimsi 1000 oldu ve hala artıyor. 1K ! Resim de yakalamıştım  dış bağlantıda duruyor eheh. Hala inanamıyorum ya ! 3 ay öncesinde en fazla 80 oluyor diye düşünürken bu kadar vote gelmesi öyle güzel ki! Yani şey.. Ya yine belirteyim ben buraya geldiğimde 20 vote vardı :D:D:D  Hep triplere girerdim aaağağağa niye çok az diye. Ama şimdi bu sayılar beni gerçekten aşıyor ve mutluluğumun tarifi yok sanırım. Teşekkür ederim emin olun 40. bölüme sizler sayenizde geldik çünkü az vote gelseydi ben hikayeyi bu kadar ilerletmezdim. Çok teşekkür ederim. Voteleriniz ve yorumlarınız için. Samimiyetiniz için. Hikayemi okuduğunuz için. Destek olduğunuz için. Ehe tamam son bölümdeki voteler yüzünden biraz atarlandım D:d:D. Çünkü diğer bölüme göre azdı ama her neyse. Önemli değil. Tekrar teşekükür ederim.   Çoooook çook fazla ! :D Öhöm tamam daha fazla uzatmayayım. 

Çok kısa ve saçma olan bölüme sizde bir s.a diyin! Keyifli okumalarr^^^

 Multide rus sarışın mal ve şıllık karı var, bir de gay çıcık :D:D

Hani dokuz kişiye söyleniyordum ya? Benim o söylendiğim düşüncelerimi atıp dilimi kesebilirsiniz! İzin veriyorum cidden! Benim o sıra da şükür duası etmem gerekirken söyleniyordum. Allah’ım valla özür dilerim. Ne olur acı bana bak.

Bu oda da kaç kişiyiz ? Tam tamına on beş!  Ben küçücük  arabada dokuz kişi zor nefes alırken küçüçük oda da- ah tamam aslında baya büyük – on beş kişi nasıl olacağız? Resmen dolandırıldık.

Tamam şöyle özet geçeyim.  Otelde iki oda ayırmış bizimkiler .  Yani oda kalmamış aslında. Birinci odada iki tane çift kişilik yatak var. Öhöm şey, ben orda Kerem’le ben bir yatakta Can’la Melis bir yatakta yatar diye düşünmüştüm tabi. Ama sadece uyumak için!!

Diğer odada da aynı. Ama biz Aksel için bir tanede tek kişilik yatak eklettik tabi.. Ama şimdi? Odaya giriyoruz ve karşımız da altı tane yabancı? Üç kız üç erkek ve.. Ruslar! Rus karılarının nasıl güzel olduğunu tahmnin edebilirsiniz elbet. Ve biri Kerem’e , biri Aksel’e biri de Can’a gözü dikmiş durumda.  Sedat piç olduğu için onla kimse ilgilenmiyor. Ah , yavrum.

Rus erkeklerinin de hakkını yememek lazım. Ama tabi baktığımdan değil Kerem’im var benim ama.. Rus kızlarını çıplak güneşlendiğini duymuştum?!  Kerem’i sahildeki Türk karılarından nasıl koruyacam derken odaya üç tane rus karı geliyor resmen. Dolandırıldık ya dolandırıldık!

“Imm. Okay.” Diyor Kerem. “Do you know speak English?”

Dirseğimle Kerem’e vuruyorum. “Ne konuşuyosun Kerem şunlarla ?! “

“Güzelim resmen dolandırıldık farkında mısın? Bırakta konuşayım..”

Haklı olduğunu düşündüğüm için konuşmasına izin veriyorum. Kerem ingilizce neler olduğunu çözmeye çalışırken ona cevap veren sarışın rus şıllığı Kerem’e yaklaşarak garip garip tahrik edici hareketler yapıyor! Tabi ben bunun altında kalmayacağım için Kerem’in koluna girdiğim gibi kendime çekiyorum.

Kerem bir şey olduğunu anlasa da  konuşmasına devam ediyor . Kız bana dik dik bakarken ona ‘I’m gonna kill you ,bitch’ mesajını veren bir bakış atıyorum. O da anlamış olmalı ki geri çekiliyor. Hiha!

Kerem bu sefer bir erkekle konuşmaya başlıyor.  Yaklaşık beş dakika konuşuyorlar. Kerem’in okeylerı dışında başka bir şey anlamadığımı söylersem yalan olmaz.

Anlaştık?Where stories live. Discover now