17. Bölüm -Biz KerCan, döveriz atar yapanı her an!-

23.5K 567 79
                                    

Lütfen kısa oldu falan demeyin ya zaten günde bölüm atıyorum bırakın da kısa olsun :D Neyse, umarım beğenirsiniz bölümü. Hepiniz ZeyKer'i çoğaltın diyorsunuz ama farkettiyseniz Zeynep olan yerden Kerem'i fırlatmaya çalışıyorum bu kadar oluyor ! :D

Neyse, keyifli okumalar. Bol KerCan'lı oldu sanki (:

Multi Zeynep'in elbisesi.

Zeynep

". . .  işte sonra söyle ona bir akşam yemeği yeriz  dedi Zeyneeep !" 

Son cümlesini heyecanla söylediği için dikkatimi konuşmanın başından beri vermediğim saçma sohbetine veriyorum. Söylediklerine hep 'Hı-hı' diye geçiştirdiğim için şimdi de öyle geçiştiriyorum.

"Hı-hı."

"Ne hı-hı?Zeynep "diyor 'hı-hı'  kısmını benim ki gibi yapmaya çalışarak. Kimse beceremez onu ! Bir Zeynep Yılmaz hı-hı'sı farklıdır !

"Hı-hı işte."

"Ya sen beni dinlemiyorsun !" diyor sonunda çatarak. Ha şunu bileydin güzelim. 

"Özet geçsen Begüm'cüğüm?"

"Of Zeynep ! Bak sırf bu konuyu önemsediğim için özet geçiyorum. Murat'la konuştum. Eğer sen de istersen bir yemek yemenizi istiyor !"

"Bu konuyu söylemiştim Begüm. İstemiyorum Murat Turat! İsminde memelet yok." diyorum hemen.

"Ya Zeyneep ! Hemen öyle yağma yok. Yemeğe çık bari kızım! Bak mesaj atıyorum bu akşam diye ? "

"Bu akşam ?"

"Saat daha 5 Zeynep, 3 saate prenses yaparım ben seni."

"Kıyafetim yo- Ah pardon, sen kıyafet sıçıyordun değil mi?"

"Aynen öyle güzelim. Hadi ben mesaj attım bile byys."

Bir şey demeden telefonu kapatıyor. Ne güzel lan, milletin SMS paketi var işte. Bende yükledim aslında dönerken. Zaten -8 ' di. 16 TL yükleyince yine az kaldı. Onlada 1 haftalık yaptım. Fakiriz de o kadar değil. Buna şükür. 

Derin bir nefes verip her gece istemsizce baktığım fotoğrafı çıkartıyorum çekmeceden.  -2. bölüm multi- Kerem'in yüzünü her seferki yaptığım gibi okşarken yatağın altından Franky fışkırıyor. Hemen kucağıma sokulurken gülümsüyorum.

"Ben çok mu  çirkinim Frank?"

"Mıyak."

"Bu evet demek değil mi?"

Franky kafasını belli belirsiz sallıyor. Ardından fotoğrafın üzerine çıkarak Kerem'in kafasının orada duruyor ve üzerime sıçıyor. Şaşkınlıkla onu izlerken kenara kayıyor.

"Franky ! Ne yaptın ya ?" diyorum. Tam silmek için elimi uzatıyorum ki ardından vazgeçiyorum. "Şebek ya." diyorum bir peçeyle kakasını silerken. Hahah bok kafalı Kerem. Hamster boku kafalı Kerem. Sevdim bunu !

-

Diiing Doong !

Sesiyle götümü aşk yaşadığım yatağımdan kaldırıyorum. Merdivenlerden sallana sallana iniyorum. Ding Dong sesi devam ediyor. Kaçıncı devir de yaşıyoruz zil sesine bak ! Birde Mehmet Varol zengin olacak.

Kapıyı açıp karşımda 32 diş sırıtan Begüm'ü görüyorum. Tamam dişlerin güzel maşallah arkadaşım da yani . . 

"Valla bugün çok mutluyum.Göbek atasım var. Yeşim öyle kalcak yaa!"  diyor sevinçle içeri girerken.

Anlaştık?Where stories live. Discover now