Ευχαριστω 🖤🖤

1.6K 95 16
                                    

Χολλα τσικας!!

Καταρχάς θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν την ιστορία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου μέσα και έξω απο το Wattpad που ήταν εκεί όταν ήθελα να τα παρατήσω. Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους : Thenia_16 nina_pa5 InLoveWithHood για την υποστήριξη και τις συμβουλές. 💋💋

Ποτέ δεν πίστευα οτι αυτή η ιστορία θα φτάσει τα 11κ αναγνώστες! Και είμαι πολύ χαρούμενη που τους έφτασε!

Με αυτήν την ιστορία θέλω να δείξω, να πω στον κόσμο τι υπάρχει έστω και στο ελάχιστο μέσα στο κεφάλι ενός ανθρώπου με ψυχολογικά προβλήματα. Οντας και γω ενας τέτοιος άνθρωπος ήθελα να δείξω οτι ούτε εγω ούτε κανένας άλλος απο αυτούς δεν είμαστε απειλή για κανέναν. Και μεις μπορούμε να αγαπήσουμε και μεις έχουμε δικαίωμα στην φιλία.

Επίσης ήθελα να δείξω οτι η ζωή δεν έχει πάντα όμορφο τέλος και ούτε όμορφες ιστορίες, δεν είναι ροζ και τέλεια.

Μέσω της Αρτυς ήθελα να προβάλλω εναν τύπο ανθρώπου που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι "περίεργος" "χαζός" "πρόστυχος".

Και όμως, μπορεί η Αρτυ να έβριζε να φώναζε, να πληγωνε ακόμη και να πήγε με τον δάσκαλο της, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ήταν πιο αληθινή απο εκείνους που την έκριναν. Υπήρχαν φορές που όντως ήθελε να πληγώσει συναισθηματικά τον Michael μα προσπάθησε να μην το κάνει. Προσωπικά δεν εχω αγαπήσει ποτέ κανέναν ερωτικά έτσι μου ήταν δύσκολο να "περιγράψω" την αγάπη μεταξύ τους. Γι αυτό και ίσως η ιστορία να μην έχει τόσο πολύ αισθήματα αγάπης...

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως η Αρτυ να είναι αυτό που θα ήθελα εγω να γίνω. Προσωπικά την αγαπάω πολύ, αγαπώ τον χαρακτήρα της και ολα εκείνα που την κάνουν αυτό που είναι.

Πολλά περιστατικά απο το βιβλίο είναι κομμάτια της δικής μου ζωής, ωστόσο δεν θα πω ποιά γιατί πιστεύω οτι δεν έχει σημασία.

Θα ήθελα και σας προτρέψω να με ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε για τους χαρακτήρες την ιστορία και οτι άλλο θέλετε.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, δεν είμαι καλή με τα λόγια. Νομίζω οτι καταλάβατε τι θέλω να πω μέσω της ιστορία μου. Σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τα άτομα που δεν έχουν ψυχολογικά προβλήματα, η τα άτομα που είναι καλά στην ζωή τους.

Ισως ολα αυτά να ακούγονται μπούρδες. Ισως απλά να είναι ενα ξέσπασμα εγωκεντρισμου. Οντως είμαι εγωκεντρική, και πολύ ψωνάρα. Το παραδέχομαι. Ομως αυτό δεν με κάνει κακό άνθρωπο. Δεν πιστεύω οτι υπάρχουν τέτοιο. Οπότε αντί να κοιτάμε τα άσχημα του άλλου ας κοιτάμε τα καλά του γιατί στην τελική όλοι μας θέλουμε το καλό και όχι το κακό. 😊

Ενα μεγάλο ευχαριστώ ξανά και ξανά και ξανά σε όλους σας!! 🖤🖤🖤

Αντίο 🖤

Υ.Γ Εαν σας άρεσε αυτή η ιστορία μπορείτε να κοιτάξετε και τις υπόλοιπες ιστορίες μου. 😊

- Welcome to Hogwarts
- Daddy I

Εχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου και projects που θα ήθελα να δημοσιεύσω οπότε ακολουθήστε με αν ενδιαφέρεστε και μείνετε συντονισμένοι.

Αντιος τσικας 🖐️🖐️

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now