Κεφ. 52

1.2K 118 0
                                    

Μια βδομάδα περίμενα. Μα δεν εμφανίστηκε. Δεν με έψαξε, δεν ήρθε να δει αν είμαι καλά. Ξέρω οτι φταίω, ξέρω οτι αυτό μου αξίζει. Ξέρω οτι εγω το προκάλεσα και οτι δεν θα έπρεπε να παραπονιέμαι. Αλλά δεν μπορώ. Νιώθω μισή χωρίς εκείνον. Μπορεί με τα χρόνια να ξεχαστούν ολα αυτά και να μείνουν ως εφηβικές χαζομάρες αλλά για μένα πάντα θα είναι ενα κομμάτι της ζωη μου που της έδωσε νόημα. Ηξερα οτι έμαθε για το συμβάν στο σχολείο. Και όμως δεν ήρθε. Τον μισούσα, που αδιαφόρησε που δεν τον ένοιαξε να δει αν είμαι καλά. Τον μισώ, τον μισώ με όλη μου την καρδιά. Μακάρι να μην ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Κοίταξα το πονεμένο είδωλο μου στον καθρέφτη και για μια στιγμή τον είδα να με κοιτάζει μέσα απο τον καθρέφτη.

Αρτυ : Σε μισώ γαμώτο!!!! Φώναξα και χτύπησα με τόση δύναμη την μπουνιά μου στον καθρέφτη που έσπασε.

Αννα : Αρτυ τι έγινε!? Φώναξε και μπήκε έντρομη στο δωμάτιο μου. Μόλις με είδε ενα επιφωνημα της ξέφυγε. Το χέρι σου.. Μου είπε και έδειξε το ματωμένο χέρι μου που έσταζε αίμα.

Αρτυ : Αννα πάνε μέσα. Είπα ψυχρά.

Αννα : Μα.. Πήγε να πεί αλλά δεν την άφησα.

Αρτυ : Είπα πάνε μέσα τώρα! Φώναξα και εκείνη τρομαγμένη έφυγε. Κοίταξα το είδωλο μου μέσα απο τα σπασμένα κομμάτια του καθρέφτη κα έσφιξα τα δόντια μου. Δεν είπα τίποτα. Δεν Έκλαψα δεν φώναξα απλά έμεινα εκεί και κοιτούσα τα σπασμένα κομμάτια του καθρέφτη. Μετά απο λίγο πήγα να περιποιηθώ το χέρι μου. Πήγα στο μπάνιο και το έβαλα κάτω απο το νερό. Το ματωμένο νερό γέμισε όλο τον νεροχύτη και σιγά σιγά χανόταν στους σωλήνες. Εβαλα λίγο ιώδιο και τύλιξα την παλάμη μου με μια γάζα. Πονούσε φοβερά αλλά εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε καθόλου. Ενιωθα μια θλίψη, ένα συναίσθημα απαίσιο. Αποφάσισα να απασχολήσω τον εαυτό μου καθαρίζοντας το σπίτι. Κατέβηκα κάτω και άρχισα να σκουπίζω επίμονα το πάτωμα αδιαφορώντας για τον τρομερό πόνο στο χέρι μου. Σκούπισα ολόκληρο το σπίτι και το σφουγγαρισα δυο φορές. Ηταν ηδη καθαρό οπότε μου ήταν λίγο δύσκολο να βρω κάτι να καθαρίσω έτσι αποφάσισα να πλύνω όλα τα πιάτα όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου.

Αρτυ : Παρακαλώ?

Αγάπη : Αρτυ? Ακουσα την γλυκιά φωνή της.

Αρτυ : Α, γειά σου Αγάπη. Είπα.

Αγάπη : Γεια σου Αρτυ τι κάνεις? Μου είπε χαρούμενα.

Αρτυ : Κάνω δουλειές στο σπίτι εσυ?

Αγάπη : Εμ είμαι εδω με τον Ashton..
Μου είπε διστακτικά.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now