Κεφ.39

1.4K 114 21
                                    

Οι υπόλοιπες γιορτές πέρασαν όπως κάθε χρόνο. Μαζί με την Αννα βλέπαμε ταινίες ,παίζαμε παιχνίδια και κάναμε βλακείες. Και το βράδυ στο τέλος της μέρας μέσα στο σκοτάδι του δωματίου μου ένιωθα οτι κάτι έλειπε. Μου έλειπε το άρωμα του, η αγκαλιά του, τα χείλη του επάνω στα δικά μου. Δεν είναι οτι δεν είχαμε ξαναμιλήσει απο την μέρα που φύγανε. Αντίθετα κάθε μέρα με έπαιρνε τηλέφωνο και κάθε νύχτα στέλναμε μηνύματα. Αλλά δεν ήταν το ίδιο με το να τον εχω δίπλα μου. Να του μιλάω, να τον αγγίζω.

Αννα : Αρτυ που πας; Με ρώτησε η αδερφή μου την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω έξω.

Αρτυ : Εχω να κάνω μερικές δουλειές. Θα αργήσω μάλλον. Οτι θέλεις πάρε με τηλέφωνο εντάξει μωρό μου; Της είπα και την χάιδεψα στο μάγουλο.

Μόλις βγήκα απο το σπίτι πήρα μια βαθιά ανάσα.

Αρτυ : Μπορώ να το κάνω. Ειπα στον εαυτό μου και ξεκίνησα για το εμπορικό.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο απο γυναίκες. Μικρές και μεγάλες. Γεμάτο χρώματα και φωνές. Μόνο εγω ξεχώριζα. Ενα ψηλό κορίτσι με μαύρα ρούχα.

Κατερίνα : Καλησπέρα! Με λένε Κατερίνα και είμαι εδω για να σε εξυπηρετήσω! Πες μου τι ψάχνεις;
μου είπε χαρούμενα μια κοπέλα του καταστήματος. Είχε μακριά κάστανα μαλλιά και μάτια. Φορούσε έντονο μακιγιάζ και το άρωμα της κυριολεκτικά με έπνιξε. Την κοίταζα σαν χαμένη.

Αρτυ : Εμ.. Ρούχα. Θέλω ρούχα. Είπα βλακωδώς.

Κατερίνα : Εμ μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη; μου είπε και μου χάρισε ενα μεγάλο χαμογελο.

Αρτυ : Εμ ναι. Θέλω να δω τζιν. Είπα απλά.

Κατερίνα : Ωραία! Ακολούθησε με! Μου είπε και προχώρησε στο βάθος του μαγαζιού.

Καθώς την ακολουθούσα κοιτούσα γύρω μου τα κορίτσια που καναν σαν τρέλα κρατώντας στα χέρια τους πολλά πολύχρωμα μπλουζάκια.

Κατερίνα : Εδω είμαστε. Λοιπόν τι νούμερο φοράς?

Αρτυ : 40.

Κατερίνα : Ωραια περίμενε με εδω! Μου είπε και εξαφανίστηκε.

Κοίταξα γύρω μου τα ατελείωτα ρούχα. Ηταν τόσα πολλά. Και ολα αυτά τα κορίτσια που καναν σαν τρέλα για μια μπλούζα η ενα φόρεμα.

Κατερίνα : Ορίστε! Σου έφερα οτι πίστευα οτι θα σου πηγαίνει! Νομίζω οτι αυτό το ροζ με ενα τέλειο τοπακι απο πάνω θα είναι γλυκα επάνω σου. Μου είπε χαρούμενη.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα