Κεφ.8

2K 166 7
                                    

Ashton's pov.
*Flashback*

Δικηγορικό γραφείο
Andrew irwin

"Τέσσερα χρόνια πριν όταν η Αρτεμις ηταν 14"

*Ντουκ ντουκ*

Andrew : Περάστε παρακαλώ.

Αρτυ : Γεια σας..

Andrew : Ω Αρτεμις! Ελα πέρασε γλυκιά μου κάθισε. Θέλεις να σου φέρω τίποτα? Εναν χυμό η μια σοκολάτα?

Αρτυ : Οχι ευχαριστώ.

Andrew : Μάλιστα.. Κατάλαβα.. Αμα θελήσεις κάτι στην συνέχεια μην διστάσεις να μου το πεις εντάξει?

Αρτυ : Μάλιστα κύριε Irwin.

Andrew : Σε παρακαλώ οχι κύριε Irwin.Απλα Andrew.

Αρτυ : Οπως θέλετε.

Andrew : Και στον ενικό σε παρακαλώ δεν είμαι δα και τόσο μεγάλος έτσι?

Αρτυ : Ναι...

Andrew : Ωραια καλό μου και τώρα πες μου τι έγινε?

Αρτυ : Ουφ. Ακούστε. Δεν το έκανα επίτηδες. Πραγματικά. Δεν ήθελα να τους σκοτώσω. Δεν ήθελα να καταστρέψω την ζωη μου δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Αλλά δεν ξέρω ήταν σαν να μην ήμουν εγω. Ηταν σαν κάποιος άλλος να μου έκλεψε το σώμα και να τους σκότωσε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Είχα τα λογικά μου. Εβλεπα κάθε πράξη που έκανα και όμως δεν μπορούσα να κουνήσω ουτε ενα εκατοστό απο το σώμα μου. Και απλά αυτοί δεν σταματούσαν να μου φωνάζουν. Και τότε ο πατέρας μου γύρισε και χτύπησε την μανα μου και μετά αυτή πήρε την μικρή αδερφή μου και απείλησε οτι θα την σκοτώσει και απλά τότε θόλωσε το μυαλό μου...

Andrew : Και πως τους σκότωσες παιδί μου?

Αρτυ : Να όταν ο μπαμπάς μου ήρθε κατα πάνω μου για να με χτυπήσει τον έσπρωξα μακριά μου προτού προλάβει και με χαστουκίσει. Χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο και έπεσε κάτω. Δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του όμως και σερνόταν για να έρθει προς το μέρος μου και τότε απλά τον κλότσησα με φορά στο πρόσωπο.

Andrew : Και η μαμά σου?..

Αρτυ : Η μαμα μου μόλις είδε οτι ο μπαμπάς δεν κουνιόταν τα έχασε τελείως. Πήρε το μαχαίρι απο την κουζίνα και μου χάραξε αυτήν εδω την ουλή στο δεξί μου μάγουλο. Τότε τρελάθηκα απο τον πόνο και απλά πήρα το μαχαίρι και το έστρεψα προς αυτήν. Δεν είχα σκοπό να την σκοτώσω απλά να την τρομάξω ήθελα αλλά αυτή μέσα στην τρέλα της έτρεξε καταπάνω μου και απλά δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ηταν νεκρή. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Πήρα την μικρή μου αδερφή και πήγα στην γιαγιά μου. Αλλά όταν της ειπα τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει οτι είμαι φονιάς και ότι σκότωσα την μοναχοκόρη της. Εγω δεν ήξερα τι να κάνω. Τότε άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. Μου άρπαξε την μικρή απο τα χέρια και με έδιωξε απο το σπίτι. Μετά πήγα στην αστυνομία και είπα οτι είχε συμβεί... Τα υπόλοιπα τα ξέρετε..

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now