Κεφ.30

1.5K 124 24
                                    

Ashtons pov.

Αννα : 5,4,3,2,1 Παμε. Είπε και η Αρτυ άρχισε να τρέχει. Πέρασε τον κεντρικό δρόμο και παραλίγο να την πατήσουν αμάξια. Μπήκε μέσα σε ενα σουπερμάρκετ που βρισκόταν απέναντι και σε δυο λεπτά βγήκε τρέχοντας. Ξανα πέρασε τον δρόμο και ήρθε προς το μέρος μας. Πλησίασε την κυρία με το παιδάκι και τους έδωσε μια σακούλα που κρατούσε.

Κοίταξα τον Calum, με κοίταξε και αυτός χαμογελώντας.

Luke : Τι κάνει εκεί? Με ρώτησε ψιθυριστά στο αυτί μου.

Asthon : Δεν εχω ιδέα. Του ειπα.
Τότε η Άννα μας διέκοψε.

Αννα : Ειναι απλό. Ειπε και γέλασε. Η Αρτυ τις φροντίζει. Κοιτάξτε τι βγάζουν μέσα απο την σακούλα. Ειπε και είδαμε το κοριτσάκι να έχει στην αγκαλιά του ενα μεγάλο κρουασάν ενω η κυρία κρατούσε ενα μπουκάλι χυμό και άλλα δυο κρουασάν.

Το κοριτσάκι στάθηκε απέναντι απο την Αρτυ και την ευχαρίστησε. Εκείνη έσκυψε και την χάιδεψε στο κεφάλι. Ενα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της. Η καρδιά μου σταμάτησε.

Αννα : Δεν είναι κακιά. Πληγωμένη είναι. Μου είπε η Αννα και την κοίταξα. Εχω δει τα σημάδια στην καρδιά της. Συνέχισε.

Εγω.. Εγω θέλω.. Θέλω να της επουλωσω αυτά τα σημάδια γαμώτο. Θέλω να την πάρω αγκαλιά και να της πω οτι ολα είναι εντάξει. Οτι ολα θα περάσουν και δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν να την πληγώσει. Εσφιξα ασυνείδητα το χέρι μου και μαζί και το χέρι της Άννας.

Αννα : Ει ει. Γκρινιαξε.

Asthon : Ωχ συγγνώμη. Της είπα και της χάιδεψα το χέρι. Με κοίταξε και μου ειπε

Αννα : Μην στεναχωριέσαι για την Αρτυ. Ειναι δυνατή και σωματικά και ψυχικά.
Δεν ειπα τίποτα. Γύρισα και την κοίταξα. Σηκώθηκε και γύρισε προς το μέρος μας. Κοίταξα τον Luke και τον Calum. Ο Luke ειχε φρικάρει λίγο ενω ο Calum μόνο που δεν θα έκλαιγε σε λίγο απο την συγκίνηση.

Κοίταξα τον Michael που την κοιτούσε επίμονα. Γαμώτο Αρτυ. Σταμάτα να τον κανείς να σε ερωτεύεται περισσότερο. Πήγε κοντά του και τον έσπρωξε ελαφρά στον ώμο.

Αρτυ : Αντε πάμε! Μας φώναξε και άρχισε να περπατάει.

Φτάσαμε στον κινηματογράφο και δεν είχε σχεδόν καθόλου κόσμο.

Αρτυ : Θέλω 6 εισιτήρια για το καινούριο θρίλερ. Είπε.

Ταμίας : Μάλιστα.Ειπε χαρωπά η ταμίας. Τα αγόρια με την μικρή θα κάτσουν δίπλα απο τις σκάλες και εσυ με το αγόρι σου απέναντι τους. Της είπε χαμογελώντας. Η Αρτυ ταράχτηκε και πήγε να μιλήσει.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now