Κεφ.28

1.5K 126 6
                                    

Ηταν μεσημέρι όταν το κινητό μου χτύπησε. Η Αννα καθόταν και έβλεπε τηλεόραση και εγω είχα κλειστεί στο δωμάτιο μου. Απλωσα το χέρι μου και πήρα το κινητό μου. Απόκρυψη. Μάλιστα σκέφτηκα.

Αρτυ : Ναι?

?? : Σε μια ωρα σπίτι μου.Συνάντηση με Ιπλαϊφ. Δεν ειπε τίποτα άλλο και το έκλεισε. Χμμμ αυτό θα είναι ενδιαφέρον σκέφτηκα.

Είχα καταλάβει απο την αρχή ποιός ήταν. Ο κύριος Δημήτρης. Οποτε έχει ξεκαθάρισμα λογαριασμών συναντήσεις και εκδηλώσεις πέρα απο την προσωπική του φρουρά παιρνει και εμένα. Γιατί ξέρει οτι αν κάτι συμβεί ο μόνος που είναι 100% σίγουρο οτι θα τον προστατέψει ειναι εγω. Βασίζεται στην άλλη. Και αυτή δεν τον έχει απογοητεύσει ποτέ.

Σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου και άνοιξα την ντουλάπα μου. Αφου θα είναι συνάντηση θα πρέπει να βάλω κάτι σοβαρό. Χα ποιόν κοροϊδεύω?! Πότε έβαλα κάτι καλό στην ζωή μου?

Εβαλα ενα μαύρο κολάν μια μπορντό φούτερ μπλούζα και μαύρες αρβύλες. Πήγα στο δωμάτιο της Αννας και της πηρα την μασια. Ισιωσα τα κοντά μαύρα μαλλιά μου τα οποία εκαναν αντίθεση με το λευκό σχεδόν άρρωστο χρώμα του προσώπου μου πράγμα που με έκανε να μοιάζω με ψυχοπαθή δολοφόνο. Οχι οτι δεν ήμουν δηλαδή..

Εψαξα βαθιά μέσα στην ντουλάπα μου και βρήκα ενα κουτί παπουτσιών. Το άνοιξα και πήρα απο μέσα τα μαχαίρια μου. Θυμήθηκα την πρώτη φορά που τα πήρα...

" κύριος Δημήτρης : Αυτα είναι. Μου ειπε και μου έδειξε εναν γεμάτο πάγκο με διαφορά όπλα. Αν δεν θέλεις να το κάνεις θα το καταλάβω. Συνέχισε.

Τον κοίταξα και χαμογέλασα. Γύρισα γύρω απο το πάγκο και κοιτούσα ολα αυτά τα όπλα. Στην θέα τους και μόνο μια έξαψη με άγγιζε.

Πήρα στα χέρια μου τέσσερα μικρά και χοντρά μαχαίρια. Που την κοφτερή τους λεπίδα μόνο μια γάζα την προστάτευε για να μπορώ να τα κρατάω.

Κύριος Δημήτρης : Εισαι σίγουρη? Μου ειπε. Ξέρεις να τα χρησιμοποιείς?

Τον κοίταξα και χαμογέλασα. Πέταξα ενα απο τα μαχαίρια στον στόχο πίσω του και πέτυχα κέντρο. Το μαχαίρι πέρασε ξυστά απο το αυτί του και τον έκανε να γουρλωσει τα μάτια.

Αρτυ : Οχι. Ειπα και χαμογέλασα. "

Το καλό του να είσαι σχιζοφρενείς είναι οτι έχεις απόλυτα σταθερό χέρι.

Τα έκρυψα στο λάστιχο του κολάν πίσω μου και κατέβηκα κάτω.

Αρτυ : Αννα? Την φώναξα. Πηρε τα μάτια της απο την τηλεόραση και γύρισε σε μένα.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now