Κεφ.6

2.2K 171 4
                                    

Διευθυντής : Ελα Αρτεμις πέρασε.

Μου είπε ο Διευθυντής και μου έδειξε την καρέκλα δίπλα στο γραφείο του.

Αρτυ : Δεν εχω να σας πω κάτι.
Είπα αδιάφορα και έκατσα στην καρέκλα.

Διευθυντής : Ακου κορίτσι μου. Ξέρω οτι είσαι καλό παιδί και ήσυχο. Ξέρω επίσης οτι ο πατέρας σου ίδρυσε αυτό το σχολείο και το έφτασε στα τοπ σχολεία μέσα σε λίγα χρόνια. Γνωρίζω οτι αυτό το σχολείο κάποια στιγμή θα περάσει στα χέρια σου, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να αναστατώνεις κάθε φορά την τάξη και να χτυπάς και τους μαθητές απο πάνω! Εγω σεβάστηκα το αίτημα σου να μην μαθευτεί το τραγικό ατύχημα που συνέβη στούς γονείς σου.Σεβάστηκα επίσης το γεγονός οτι δεν θέλεις να σε αποκαλώ με το όνομα σου και προτιμάς το Αρτυ. Ειπα και στούς καθηγητές λόγω του προβλήματος σου να μην σε ενοχλούν.Σε ξεμπλεκω πάντα, πάντα απο τους μπελάδες σου. Εχεις κανένα παράπονο απο μένα?

Αρτυ : Οχι κύριε.
Είπα αδιάφορα.

Διευθυντής : Τότε γιατί δεν με διευκολύνεις?

Αρτυ : Φφφ κύριε ηταν απλά μια παρεξήγηση.
Ειπα αγανακτισμένη.

Διευθυντής : Τι παρεξήγηση? Το παιδί ήρθε με την βοήθεια των φίλων του μοβ! Καταλαβαίνεις? Το πρόσωπο του ήταν μοβ! Είπε χτυπώντας τα χέρια του στο γραφείο μπροστά του.

Αρτυ : Δεν γνωρίζω τον λόγο γιατί συνέβη αυτό. Εγω απλά του Μίλησα για ορισμένα θέματα που έκανε. Και μετά ξαφνικά λιποθύμησε.

Διευθυντής : Δυστυχώς δεν μπορώ να σε πιστέψω και γι αυτό είμαι αναγκασμένος να σε τιμωρήσω. Την παρασκευή μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου θα πας και θα καθαρίσεις το γήπεδο.

Αρτυ : Τουλάχιστον θα είμαι μόνη μου?

Διευθυντής : Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό αν δεν κάνει κανείς καμιά βλακεία θα είσαι.

Αρτυ : Ας ελπίσουμε να μην κάνει κανείς.
Είπα και με αυτά τα λόγια σηκώθηκα και βγήκα απο το γραφείο του.

Βλάκα τι ξέρεις εσυ για μένα? Τι ξέρεις για το πρόβλημα μου? Τι ξέρεις για το θάνατο των γωνιών μου? Οτι ξέρεις είναι ψέμα. Κανόνισα να μαθευτεί οτι ο θάνατος τους ήταν ενα αυτοκινητιστικό ατύχημα και τίποτα παραπάνω. Τι ξέρεις εσυ για μενα? Εγω μεγαλώνω ενα παιδί μόνη μου. Μεγαλώνω την 12χρονη αδερφή μου και στο ενδιάμεσο πάω σχολείο και δουλειά. Η δουλειά μου είναι επικίνδυνη. Τι ξέρεις εσυ για την ζωή μου? Οταν η δική σου ζωη είναι να τρως να κοιμάσαι και να πηγαίνεις να κάθεσαι στο γραφείο σου.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now