Κεφ.17

1.7K 143 0
                                    

[Ακούστε το τραγούδι. Είναι το αγαπημένο μου. Και πείτε μου αν σας άρεσε.]

Αφησα την Μαριάνθη σπίτι της και πληρώθηκα για την δουλειά μου. 600 ευρώ μέσα σε μια νύχτα. Δεν λεω ειναι ωραίο και εύκολο αυτό το χρήμα.. Αλλα δεν θέλω τέτοια ζωη. Θέλω να μπορώ να προσφέρω στην Άννα μια ζωη μακριά απο νονούς της νύχτας και μαύρο, εύκολο χρήμα. Αύριο το πρωι θα παω να ψάξω για μια κανονική ζωη και παράλληλα θα προσπαθήσω να χτίσω και την προσωπική μου ζωη. Αρχίζοντας απο το να ψάξω να βρω μια δουλειά. Ισως σερβιτόρα η κάτι τέτοιο. Η ωρα ήταν πια 4:30 και είχα φτάσει μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του Michael. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Το ποτό με είχε χτυπήσει και ένιωθα μια ζάλη. Και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βγάλω την ενοχλητική γάζα απο το στήθος μου.
Εβαλα διστακτικά το Κεφάλι μου μέσα και αφουγκραστηκα. Ησυχία. Και μια μυρωδιά. Η μυρωδιά του Michael. Μια μυρωδιά βανίλιας. Εκλεισα προσεκτικά την πόρτα πίσω μου και κοίταξα γύρω μου. Εντόπισα και κατευθύνθηκα προς τον καναπέ. Καθώς περπατούσα προς αυτόν έβγαζα τα ρούχα μου και τα άφηνα να πέσουν κάτω. Οταν έβγαλα την γάζα απο το στήθος μου ένιωσα μια ελευθερία. Φορούσα απο κάτω σουτιέν αλλά και πάλι με ενοχλούσε. Ετσι έμεινα μόνο με το εσώρουχο και το σουτιέν και έπεσα πάνω στον καναπέ, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου βυθίστηκα σε ενα βαθύ σκοτάδι και κοιμήθηκα.

Michael's pov. 

Η ώρα ήταν 9:20 πμ οταν κατέβηκα της σκάλες του σπιτιού μου και αντίκρισα μια Αρτυ σχεδόν γυμνή. Μόνο το σουτιέν και το βρακάκι της φορούσε και κοιμόταν στον καναπέ. Την πλησίασα αθόρυβα και παρατήρησα στο πάτωμα πεταμένα κάτι ανδρικά ρούχα. Μην μου πεις οτι αυτά φορούσε η Αρτυ. Το μυαλό μου αμέσως μου πέταξε χιλιάδες ερωτήσεις. Τι τα ήθελε αυτά τα ρούχα η Αρτυ? Γιατί να θέλει να ντύνεται σαν άνδρας? Δεν ήθελα να σκέφτομαι οτι εκμεταλλεύεται ανθρώπους κοροϊδευοντας τους οτι είναι άντρας. Το περίεργο όμως ήταν οτι δεν είχε κανένα στοιχείο που να έδειχνε κάτι τέτοιο. Ουτε είχε γυναικείο άρωμα πάνω της ούτε κάποιο είδος κραγιόν στο πρόσωπο της. Θα ήθελα πολυ να μου εξηγήσει τι σήμαιναν ολα αυτά. Αλλά ξέρω οτι δεν θα μου απαντήσει. Ειναι τόσο μυστικοπαθης. Προχώρησα προς τα πεταμένα ρούχα και τα μάζεψα. Τα δίπλωσα και τα ακούμπησα στην πολυθρόνα. Ανέβηκα επάνω και πήρα μια κουβέρτα. Κατέβηκα σιγά σιγά ξανα τις σκάλες προσέχοντας να μην ξυπνήσω την Αρτυ και τα παιδιά και προχώρησα προς τον καναπέ. Ακούμπησα κάτω την κουβέρτα και κοντοστάθηκα για λίγο. Θα πρέπει να πάγωσε ολο το βράδυ σκέφτηκα. Εριξα την κουβέρτα και αυτή την έσφιξε πάνω της. Ακουμπησα το μπράτσο της με τα δάχτυλα μου και ήταν παγωμένο. Ημουν ηλίθιος. Επρεπε να είχα αφήσει μια κουβέρτα κάτω για την Αρτυ. Πως μπόρεσα να το ξεχάσω? Στάθηκα λίγο απο πάνω της. Κοίταξα το πρόσωπο της. Ειχα παρατηρήσει και πρίν λίγες φακίδες στα ζυγωματικά της αλλά τώρα που την κοιτούσα απο πιο κοντινή απόσταση είδα οτι είχε περισσότερες. Πράγματα που θα μπορούσε κανείς να πει οτι ήταν αξιολάτρευτο. Ακουσα γρήγορα βήματα απο τις σκάλες και ειδα εναν Luke να κατεβαίνει τροχάδην και εναν Ashton να τον κυνηγάει απο πίσω. Τελευταίος ήταν ο Calum που έτριβε τα μάτια του απο τον ύπνο.

I Was Here (IWH) #BW2019 #Starterliste2019 #JJSC20Where stories live. Discover now